-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
lajozs #39794 üzenetére
Sajna a 4 fájlos egyedül nem volt elég! PIT vagy fél tucat nem volt jó,mire ehhez a szeretett meglett! Érdekes mert a ROM (gyári) sajátja sem tetszett ennek!
Mikor már feladta, az utolsó meg jó lett! Gyor utána root/ custom recovery ,aztán a ROM !
Már csak a fránya DPI nem tetszik mert ha minden szép lenne a fényképező kis ablakba nyílik csak meg!
Így meg hatalmasak az ikonok meg minden! -
apaszka
veterán
válasz
lajozs #39739 üzenetére
Köszönöm a megerősítést 🙋
Nem vagyok villanyszerelő vagy villamos mérnök, de 3 hónapig villanymotor összeszerelő és szivattyú összeszerelő üzemben tesztelem a motorokat.
Csak ámultam, hogy a hálózati áram is mekkora "sz@r" micsoda ingadozások vannak!
Egy rossz vezérlő elektronika tényleg oda tud tenni mindennek!Én gyári töltőt használok a hálózatra és a kocsiban is csak jó és elismert minőségű töltőt!
A kábelek is ezekkel a tulajdonságokkal bírnak!
Van tartalék mindenből, ha esetleg behálózva valami, ne kelljen gagyi cuccot használni ideiglenesen sem.
Most az Aukey töltő van használva /mi egy elismert csajnak márka / egy jó ideje, mert a bitzwolfom első példányát a fiamnak adtam, gagyit ne használjon az almához sem címszóval.😊
Szóval ezek vannak használva.
A fülesekből is van tartalék 2 ,és at QI töltőm is eredeti Nokia. -
amoledus
aktív tag
válasz
lajozs #39321 üzenetére
Az tényleg mázli ,mert szoftveresen javítani hardveres hibát elég ritka (az lg g3-g4 snapdragonjainál volt,hogy le lehetett tiltani az 2hibás magot és ment a teló de az más) de érdemes megpróbálni,akinek ilyen gondja van tegye fel,ki tudja mi van abban az image-ben,veszíteni nem fog vele
-
-
apaszka
veterán
válasz
lajozs #39128 üzenetére
Alattad levő hsz írás tulaja pl?[amoledus]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged