- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Colani #32872 üzenetére
Ha fontos a sebesség, akkor igen.
Ha ráérsz, vagy nem tudod/akarod megfizetni, akkor nem. Kb. ennyi a csupasz igazság, szerintem.Mindenesetre az vélhető, hogy a 40e Ft-os VR nélkül, éppen 40e Ft-al lehetne olcsóbb, és az máris szebb cédula lenne. Azért gondolom ezt, mert Wordwide egyáltalán nem VR-t adnak hozzá, hanem mást (pl. mem.kártyát), így ez a VR "ajándék" vagy az EU-hoz, vagy Mo-hoz kapcsolódó tulajdonság lesz, hogy nyomhassák a nyilván nem ingyenes VR-eket is.
-
dancsuri
veterán
válasz
Colani #32558 üzenetére
Hazánkban augusztus 16-tól lesz előrendelhető a Note 7, és a legtöbb helyen ajándék Gear VR jár majd hozzá (előrendelés esetén). A hírek szerint szeptember 2-án jelenik meg az új csúcsmodell Magyarországon, de az előrendelők már 3 nappal korábban átvehetik. Az ár azonban még a vártnál is több lesz, úgy tudjuk, hogy 290 ezer forintba kerül majd a Galaxy Note 7.
-
Muerte68
addikt
válasz
Colani #31039 üzenetére
Én a 6.01-et vártam
És szerintem jó
Ha használom normálisan 1,5-2 nap ha csak le van téve 3-4 nap.
Wifivel is minimum 1 nap ha használom a legrosszab masszív netezéssel este 20%
bacusNincs baj vele szerintem eddig ez a legjobb térerejű telefonom olyan helyen tudok telefonálni netezni ahol eddig csak áthúzott karikát kaptam
A netnél sokszor azt jelzi ami az utolsó használatnál volt akkor vált mikor megint aktív. -
Kleroo
veterán
válasz
Colani #29736 üzenetére
Mit nem tud a N4 ami hiányzik?
nekem szinte fura h a folyamatos pörgés(valós igényekkel alátámasztott kívánalmak) után a N2 nagyon közel ért egy ideális szinthez, a N4 pedig minden aspektusban tökéletes a mindennapokra, pláne az 1-2 MM finomsággal. Fura szembesülni vele hogy az első telefon amit kicsit sem unok. Tökéletesen természetes hogy van, mintha egy végtag lenne. Semmi unalom, csak szimbiózis. Mindent tud remek minőségben, brutál tempóban és sokáig is bírja.
-
törölt tag
válasz
Colani #16827 üzenetére
én is ugyan ebben a dilemmába voltam mivel a telefon alap esetben Fat tipusú fájlrendszereket kezel(16,32,ex) viszont nekem az LG smart tv--m nem kezeli az exfat-ot így fat32-re formáztam,de van rajta NTFS is amin a 3D-s filmek vannak, sajnos a telefonok root nélkül nem viszik az NTFS-t,a FAT32-őt szépen viszi mind2...
-
válasz
Colani #13223 üzenetére
itt a magyarázat az lte+ kijelzésre; link
ahol te nézted, ott már 300 Mbps lte háló van, és az f-es note 4 az cat 6 lte modulos, tehát 300 Mbps képes, így lekezeli az összevont hálót.Sebestyen01; igen, írtál azóta a tiltások feloldásáról, de a sikertelen frissítési kísérlet után már nem feltétlenül megoldás, legalábbis nem mindenre, így viszont sok esetleges hibalehetőséget kizársz majd, ha tiszta alapra teszed fel a 5.0.1 verziót.
-
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Colani #13014 üzenetére
Nekem is mozog minimalisan... most akkor buntit kapok mert leirtam? Amig a keszulekrol ir valaki azon belul azt ir amit akar! Itt jo kozisseg kovacsolodott issze, egymast segitjuk garanciaban tapasztalatokkal, megvitatjuk a gondokat etc. Ha ez neked nem oke van jobb felul egy x hasznald!
-
válasz
Colani #10330 üzenetére
szia,
rányomtad rendesen a hátlapot?
sokan nem merik/tudják kellően rápattintani, és ha csak egy köröm is kimarad, vagy nincs rendesen a helyén, már nem okés a felfekvés.
próbáld meg esetleg a másik végénél kezdeni a körmök bepattintgatását, külön ügyelve mindegyiknél a pontos illeszkedésre - bár eddig pont fordított helyzetet láttam, a túlvégen a jack csatinál nem volt rendesen rápattintva, teljesen levettem a srác telefonjáról a hátlapot, alulról felfelé pontosan rápattintgattam neki mindenhol és azóta okés.
nézz rá esetleg arra is, hogy kosz vagy sorja ne akadályozza a körmök pontos illeszkedését. -
S e t h
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
kijelzőcserével lehet a karcokat eltüntetni S4nél 48.000Ft Note4nél vszeg drágább.
amúgy simán pár hónap zsebben hordás után is teli lenne hajszálkarcal ez ilyen. Ellenben a GG szeret törni, sokszor pokhálosan.Én mindenkinek erősen tanácsolom a foliát a karcok ellen és tokot a leejted és bepokhálosodik a kijelző ellen. toknak nekem nagyon bejött S4en a gyári protective cover, foliából izlés szerint.
-
azok a kis karmaik erősek, a természetben kemény földet, köveket és sziklákat is kaparnak vele, illetve - fajta függvényében - a páncéljának a széle/éle pláne problémás lehet adott szempontból, ezzel az erővel vídiával is lehetne karcolgatni a telefon kijlezőjét, hogy milyen már ez a cgg4...
szoktak ajánlgatni különféle polírozó pasztákat, de ilyen kijelzőkre én még nem láttam olyat, ami megfelelő lett volna.
miért nem dobsz fel valami olyan kapcsolódó témát, ami szerinted nem unalmas?
biztos lesznek olyan tagok itt, akiknek az sem lesz megfelelő, másoknak meg tetszeni fog, minden így megosztja az embereket, ha már nem egyformák.
mindenki csak abból tud kiindulni, ami neki fontos, vagy amiről épp témáznak itt mások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged