-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
válasz IamSociopath #29425 üzenetére
Soha nem volt rootolva! FirstPhone Pólus
package disabler pro ez volt fent rajta...
[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Cold5
senior tag
Nahhh hát újabb fejlemény. Megpróbáltam a legfrissebb ROM-ot felrakni. Fel is ment... Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...
Viszont!!!!!
Teljesen új telefon novemberben vettem, soha nem volt szervizbe és mikor downloadba tettem Know warranty 1-es volt.... Mindjárt szétb@asz az ideg...
Mitől lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Eddig nagy megelégedéssel használtam a Note 4-et. Következő probléma lett vele.
Jött egy ~66MB frissítés amit nem tud felrakni. Leszedi, újraindul, hogy felrakja, aztán csak annyit ír ki, hogy sikertelen frissítés.
Az elmúlt két nap pedig katasztrófa:
Random kikapcsolás!!! Csak akksi kivét power gomb benyom, akksi vissza és úgy lehet csak visszakapcsolni.
Visszakapcsolás után tűz forró folyamatosan a telefon és merül mint a titanic.Hard reset volt -recoveryből, semmit nem ér. Azóta is ugyan ez a hiba. Megspékelve azzal, hogy a töltéssel is vannak gondok.
Gyári rendszer, független teló!
Valami ötlet?
-
Cold5
senior tag
válasz Kleroo #25946 üzenetére
Én jövőhét szerdán megyek be pont hozzájuk egy Tab S miatt. Úgyanis, ha akarom ha nem letölti a készülékre az 5.0 szoftvert, de én ezt nem engedélyeztem (kikapcsoltam az auto updatet). Nem tudták távolról megcsinálni és meg is mondtam nekik, hogy nem úgy vettem a készüléket, hogy kötelező frissíteni...
Szóval azonnal tüntessék el (akár hard reset árán), de utána is magától le fogja tölteni hiezen háromszor próbáltam meg.
-
Cold5
senior tag
Ugye nem volt akku menüpontom ezért gondoltam, hogy nyomok egy ODIN új ROM húzást.
Viszont megállt mint a szög: system.img-nél és a telefonon is 25%-nál áll a kék csík...
Mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Az akkumlátor menüpontot hol találom a beállítások menüponton belül?
Mintha elveszett volna...
-
Cold5
senior tag
válasz apaszka #24971 üzenetére
Már sorry, de ez a videó hatalmas baromság!
Nekem a doboza szinte teljesen olyan mint a bal oldali (fake), valamint a hátlapon sincs felírva csak annyi hogy SAMSUNG a vaku alá mint a videóban a fake-nek.
+1 A mobilarénás tesztben sincs a hátlapon felírva, hogy GALAXY Note 4 -> akkor ezek szerint ott is hamisítványt teszteltek!
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Hátha keresi valaki, milyen gyorsan tölti fel a telefont a vezeték nélküli töltő és egyebek:
Szóval:
1, Samsung S6 gyári wireless pad és a gyári Note 4 vez. nélküli hátlap; 3%-ról 100%-ra: 3ó15p
2, BlitzWolf® 4.8A 24W Dual USB töltő és Nillkin kábel; 3%-ról 100%-ra: 2ó
3, Anker PowerCore 20100 powerbankről saját kábelével; 3%-ról 100%-ra: 2ó20p
A saját töltőjével még nem töltöttem, illetve kipróbálnék még egy gyári N4 vez. nélküli töltőt is...
[ Szerkesztve ]
-
Cold5
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a különbség a kettő között:
N910FZWENEE vs. N910FZWEDBT
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
S6 Edge-ről jönnék. Volt Note 2-m és 3-am is, nagyon szerettem őket, hülye voltam, hogy erre váltottam. Note 5 nem érdekel, többek között az üveg hátlap miatt!
Újat szeretnék venni, összefoglalót elolvastam. Bármi egyéb ami fontos?
Lennének kérdéseim:
- Vezeték nélküli töltést tudja alapból vagy vennem kell külön hátlapot?
- S6 Edge gyári vez. nélküli töltője, jó hozzá?
-Ujjlenyomat olvasó érintős vagy lehúzós?lehúzósElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung galaxy S9 plus dual
- Eladó szép állapotú, dual simes Huawei P30
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest