- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
vinpilu #40561 üzenetére
Neked érdemes lenne újrakalibrálni az akkut. Nekem is csinálta ezt főleg fényképezésnél. Ha öregszik egy akku idővel nem tud elég mV ot leadni, főleg komolyabb terhelésnél. Ha egy bizonyos szint alá esik a telefon kikapcsol. Újrakalibrálás után hamarabb fogja a lemerültséget jelezni, de legalább kevesebbszer kapcsol ki, "se kép se hang".
-
F_Gergely
őstag
válasz
vinpilu #40561 üzenetére
Nekem 5 éves lesz a telefon a százalékkal nincs baj, ott kapcsol ki ahol kell, viszont érezhetőbben gyorsabban merül, de nem lehet rá egy rossz szavam sem mert minden éjszaka töltőn volt kivétel nélkül, ehhez képest szerintem nagyon jól birta.
Most rossz akksival aktív használat mellett kb 3 órát bír nagyon max 4 de inkább 3. De a töltöttség kijelzéssel nincs baj, tehát szépen merül és 1% után kikapcsol. -
válasz
vinpilu #39175 üzenetére
Nekem járt a Peel (még valami más néven) a szolgáltatófüggetlen telefonomhoz, hogy rohadna meg...
Egyelőre nem találtam jó megoldást a kikapcsolására, mert hiába tiltom le, valami mindig visszakapcsolja.
A legszebb az, hogy a telefon indításánál a Peel kiirthatatlan alsó panelje kitakarja a billentyűzet egy részét, így komoly precíziós, tollas művelet a feloldási jelszó megadása.
MaCS
-
S e t h
nagyúr
válasz
vinpilu #16800 üzenetére
OTA, igen, utána optimalizálta az alkalmazásokat és volt előtte, utána is factory reset.
Igazság szerint én sosem játszottam telefonon, az utóbbi egy hónapban meg nagyon sokat és az aksi látványosan hamarabb adta meg magát már olyan napokon is, amikor egyáltalán nem is játszottam, de ugye ezek fent voltak a telefonon.
Nem mondom, hogy ezek voltak a felelősek, inkább a sok szemét game, amiket akcióban kipróbáltam, mert egy napig ingyenesek voltak, aztán meg maradtak fent a semmiért. -
válasz
vinpilu #16660 üzenetére
azon a részen van a proci, így ha jobban hajtva van a rendszer/hardver, akkor ott melegedhet.
más kérdés, ha a kamera mellett más folyamat is megy még a háttérben, például ha helycímkézi valaki a rögzített anyagot, akkor a kamera indításával elindul és a fut a gps modul is...stb., akkor ezek is hozzájárulhatnak a melegedéshez. -
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged