-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
netcore
tag
Üdv Laci
-
őstag
Az-az érzésem olvasva a note6 infokat, szerintem marad még néhány évig a note4, én már nem látom értelmét, ez csak versengés, Samu zsebének a tömése ez, semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
-
Tybike81
őstag
válasz #67656192 #27886 üzenetére
A kamera miatt akartam cserélni, meg az íves kijelző miatt, de szerintem maradok a Note-nál, 100 pár ezer forintot nem ér nekem a kijelző, főleg hogy a kamera eddig elég gyatra szerintem. A vízállóság ami tetszett, de inkább veszek a Notera egy vízálló tokot mint anno az S5re és akkor mehet a vízbe nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Ádám16
addikt
Mit vártok pluszba az stop, amiért megérné a csere?
Szerintem ez a készülék meg 2 év múlva is meg fogja állni a helyét, vagy legalábbis addig, amíg a note6 ára le nem csökken elfogadható szintre.Kérdés : toll használata közben hogyan tudok azzal zoomolni?
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
válasz S e t h #27881 üzenetére
Basszus nézegetem az S7el készült képeket, de az éjszakai képek kivételével nem vagyok elájulva tőle... nappali képeknél szerintem a Note 4 is hozza azt a színvonalat.
Tetszik, meg szép az S7 edge majd egyszer szeretnék egy olyat, de nem nagyon érzem most a késztetést, hogy cseréljek.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
S e t h
nagyúr
válasz #34576640 #27880 üzenetére
Most részletesen nem tudok segíteni , mert rohanok dolgozni de,
- emlékezetem szerint ki lehet kapcsolni az animációt, ami bár jól néz ki de lassítja a lapozást, a beállítást követően elég csak a kijelzőhöz érni és már dob is a következő oldalra
- vannak előre beállított sablonok, ami szerint magadnak választhatod ki, hogy a kijelzőt milyen felosztásban szeretnéd használni, pl ha bal oldalt érinted mi történjen, ugyanez középre, felülre, alulra, van jó pár sablon.
A beállításokban keresgélj, én annak idején nagyon sokat tököltem vele mire beállítottam a megfelelő szintűre, aztán ezt elmentettem felhőbe és utána ha telefont újra kellett telepítenem, vagy telefont váltottam akkor azonnal szinkronizált az alkalmazás a felhővel és voálá, minden régi beállítás ott is volt újra.
Ha nem sikerült, akkor jelezd majd és estefelé megnézem majd én is az alkalmazást, egy fél éve sajnos nagyon kevés időm van olvasni, bele kellene nekem is nézni a programba.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Sziasztok
Van egy problémám a moomreaderrel amirol csinaltam egy videot.
https://youtu.be/NgS8bE6hYD4
Köszi a segitséget előre is -
törölt tag
válasz Száguldo #27876 üzenetére
Teljesen egyetértek. Valószínűleg én sem bírom ki, hogy ne vegyem meg az s7-et, de, hogy minek azt nem tudom.(az embert beszippantja a gépezet de valójában semmi okunk megválni a Note4 - től)
A Note4-et meg kellene témázni és kész. Jó lesz ez is másmelóval.#b. bela1 :+1
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Én megvárom a 6.0-át. Meglátom mit hoz ki a notesz4-ből.
Note5 necces. Max. ha jó áron találok egy 64gb-ost elgondolkozom.
De a notesz6 az említett áron már nem kell. Ennyit egy teló nem tud érni.
Szín tiszta lehúzás.
Szerintem.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Száguldo
aktív tag
válasz #67656192 #27875 üzenetére
A mobilok is eljutottak oda mint a Pc.-k nincs már hova ugrani csak a beleteszem vagy kihagyom és a következőbe teszem bele hogy húzzak még egyet a felhasználókon van itt is már. Ha az S3 LTE kapna 6.0 akkor már csak a kameráért vennék az újabbakat kb. ennyi csak abból nem él meg a gyártó. Ez kicsit erős de a lényeg benne van szerintem. Írom ezt úgy hogy közben egy S7 Edge-ről hallgatok zenét.
-
törölt tag
válasz F_Gergely #27874 üzenetére
Persze megértelek , de az lg kommendatore viszont nagyon jól beszélt az interjúban amikor a magokról, procikról kérdezték. Azt mondta, hogy ma már ez senkit nem érdekel, a felhasználói élmény a lényeg.
Ettől függetlenül kezdik túltolni a biciklit. Néha mintha elfogytak volna az ötletek. -
F_Gergely
őstag
válasz #67656192 #27873 üzenetére
Felre ertes ne essek nincs bajom a note4-el, tokeletesen megvagyok vele elegedve
Egyebkent ha mar extrak, de lehet ezzel csak en vagyok igy, szoval ha veszek egy felsokategorias cuccot, akkor az adott valami, az akkori helyzetnek megfeleloen legyen kiemelkedo es legyen "fullextras". Kepviselje a csucsot, es ha a csucs az hogy 23 magos CPU, 1TB adattarolo, 68 giga ram, es 120mpx-es kamera es 1500 fps-el vesz 4k videot a kameraja akkor ezek mind legyenek benne. Marhara nem erdekel, de ha egy csucskeszuleket veszek ez ezek elerhetoek akkor legyen benne! Itt b*szta el a HTC is mert hiaba adta ki az M8-at aztan kesobb az M9-et 250ert buktak vele mint allat mert egyszeruen ezert a penzert sokkal jobb hardverrel szerelt keszuleket lehetett kapni. Es ez a lenyeg: ha csucskeszuleket arulsz akkor az valoban kepviselje a csucsot! Teljesen mindegy kihasznalod vagy sem de legyen benne, tudja. Negyed millio forintert elvarom! -
törölt tag
válasz F_Gergely #27867 üzenetére
100 gb zene, film? Az milyen üzleti vonal?
A Note az NOTE. Nagy kijelző, cerka üzleti megoldások, nagy akku, jó kamera, bővíthetőség, cserélhető adathordozó, nagy adat árviteli sebesség, jó multitasking semmi több. Igen a többire ott at s széria( zene, video stb)
Már a Note5 is elrávolodott azzal, hogy nem lehet bővíteni és csúszik a zsírmágnes hátlap mint a szappan.[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz TTom65 #27866 üzenetére
Ahogy olvastam a cikket nekem egy olyan leírásnak tűnt, ami inkább egy techdemó, mintsem reális sorozatgyartasu telefon, így 2016-ban. Annyira too much, hogy hihetetlen. Ha meg bejön, akkor le a kalappal, az igazi innováció lesz.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
F_Gergely
őstag
válasz TTom65 #27859 üzenetére
Jonak igerkezik, en eddig is ugy gondoltam a note szeria uzleti vonal. Masra ott az S szeria, ugyan azt tudja mint a note csak kisebb. Mondjuk a 300 ezer feletti iranyar nekem sok, max 250et kiadnek erte de tobbet nem... mondjuk ha elofizuval olcsobb lesz lehet opcio. 256 giga siman johet, felmasolom az mp3 zeneket az kb 100 giga, mellecsapok meg par filmet sorozatot kapasbol a haromnegyede megtelik. Jon a kerdes minek? Mert en telefonrol streamelek, elmegyek nyaralni arrol mehet zene, film. Nem kell laptop. Es a lenyeg ez, olyan eszkoz ami kivalt tobb mas eszkozt, jelen esetben laptopot. A hajlitott kijelzo nem vonz, anelkul megvagyok a tobbi ujitas johet.
-
TTom65
tag
válasz #67656192 #27865 üzenetére
Ez igaz, hogy jó lenne ha folytatnák a hagyományt de van egy érzésem, hogy ezt sajnos nem teszik meg a kedvünkért.
Pedig ha csak pár dolgot változtatnának az lenne a legjobb.
Én a következő pár dolognak örülnék és szerintem ez is sokat jelentene és hívhatná víz és por állóság, infra, rádió, jobb szoftver. -
TTom65
tag
válasz #67656192 #27863 üzenetére
Remélem adnak majd ki egy kicsivel "butább" készüléket is.
Vagy bezsúfolnak még egy pár dolgot a kütyübe pl. projektor kivetítőt (pár évvel ezelőtt adtak már ki ilyen telefont), asztalra kivetíthető billentyűzetet (ilyen ha jól emlékszem a PDA korszakban a Siemens-nek volt).
-
törölt tag
válasz TTom65 #27859 üzenetére
Sem az ára sem pedig a "túl sok"-sága nem tetszik. Szerintem ez nekem már nem. 16 mag? Mi a f**znak? 256gb szintén. A 200e álomhatárba is nehezen törődtem bele de ez mennyi lesz jól felszerelve?
Neeem ez már tulzás, egy nagyon szűk réteg eszköze lesz. Persze mondom ezt most amikor még erősen csak egy pletyka az egész. -
TTom65
tag
Hogy tetszik?
-
törölt tag
válasz dobobazsy #27857 üzenetére
Én még nem tudom mi lesz. Szeretnék egy s7-et de ez a kamera el bizonytalanitott. Nekem fontos a kamera, fontosabb mint a toll de ha nem jó akkor marad a Note4, nem nagyon tudok jobb telefont a piacon. Eddig a Note4 - ben találtam meg a legjobban a számomra fontos dolgokat. Ha nem az s7 akkor a Note6 ha egyáltalán lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
B-tel valóban egy jó internetes bolt. Már több készüléket vettem tőlük. Legutoljára egy hete a note 4-et. Mint mindig most is korrektek voltak. Megjegyzésbe írtam hogy nem szeretnék távol-keleti régiós készüléket kapni. Hívtak hogy most csak az van de azt is csak 2 nap múlva kapom meg, kiszállítsák e vagy várjunk még (mondták hogy azért futnak még egy kört). Megkérdeztem mi a különbség, elmondták, mondom akkor szállítsák azt amit tudnak szerezni. Majd délután felhívtak hogy mégis tudtak európai készüléket szerezni és hogy azt is megoldják hogy másnapra itt legyen, és még elnézést is kértek a kellemetlenségért. Garanciális ügyintézésem még nem volt velük, de remélem nem is lesz, úgyhogy arról hál isten nincs tapasztalatom. De én minden alkalommal azt kaptam amit rendeltem, és amit a megjegyzésbe beírtam.
ˣ
-
Whatto
újonc
Sziasztok!
Én is szeretnék vásárolni egy ilyen csodás "kis" készüléket és hozzátok fordulok segítségnyújtásért. Szerintem egy samsung galaxy S 2 méltó utódja lenne.
Első kérdésem az lenne nehogy én is úgy járjak mint a nemrég kommentelő forumtárs, hogy melyik modellt érdemes megvenni a SM-N910S vagy SM-N910C (én eddig a rovatokból azt vettem le, hogy a N910C ugyebár 8 magos jobb választás lenne).
A második kérdésem az lenne, hogy melyik webáruházból vegyem meg. Első nekifutásra ezt találtam:
http://b-tel.hu/samsung/1815-samsung-n910c-galaxy-note-4-black.htmlNagyon szépen megköszönném ha segítenétek!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz F_Gergely #27845 üzenetére
azért írtam újracsomagoltat, mert az mind a kettőt benne foglalja. azt is hogy adott esetben javított, felújított vagy szimplán csak újracsomagolt temék (országoktól függ mit enged meg a törvény). általában felujitott, javitott készülékek, és ahogy írod természetesen attól még működésileg tökéletesnek kellene lennie.
de például Bostonban bestbuy-ban akartam vásárolni refurbished terméket, mondták azért így árulják mert fel volt bontva, de nem használták. biztos létezik repacked termék, de én még nem találkoztam veleSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
félisten
válasz F_Gergely #27849 üzenetére
Igen, ez így igaz.
Kérdés, hogy valahogy megkülönböztethető-e a két eljárás, illetve az infoprogram pontosan mit vizsgál. (Etéren nemrégiben volt ugye frissítés.)
Régebben olvastam valahol olyasmit, hogy a "non factory" refurbishment nagyon valószínűtlen, mert akkor komolyabb hibák jelentkeznének.
De sajnos nem értek hozzá.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
F_Gergely
őstag
válasz MaCS_70 #27847 üzenetére
A refurbished es factory refurbished megint ket kulon dolog a ketto nem keverendo. Ha ugy veszel valamit hogy refurbished es nincs kulon feltuntetve hogy factory, akkor az siman felujitott, es nem feltetlenul gyartoi technologiaval. A factory refurbished viszont csak es kizarolag gyarto eljarast takarhat. Nem mindegy eladasnal melyik van feltuntetve.
-
félisten
válasz F_Gergely #27845 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy a "refurbished" elvben "factori refurbished"-ként értelmezendő, ami az eredeti gyártó hatáskörében végrehajtott javítást, és komolyabb gyártóknál az eredeti gyártásnál alaposabb minőségellenőrzést jelent.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
F_Gergely
őstag
válasz sanyijedi #27844 üzenetére
Az en szotaramban a refurbished az felujitott, javitott de mukodesileg hibatlan keszulek. Egy hasznalt valami amit felujitottak, megjavitottak.
Az ujracsomagolt nalam a repacked, ami valoban uj nem hasznalt de serult a csomagolas ezert ujra csomagoljak.
A ketto nalam nem ugyan az. Lehet telefonnal hasznaljak az uj termekekre a refurbished szot, de en minden mas teruleten a kulkerben a refurbished az felujitott, javitott keszuleket jelent es nem ujracsonagoltat. -
őstag
válasz justnow #27800 üzenetére
minden mókolás nélkül próbáld meg visszaküldeni.
mondd hogy így kaptad, hátha.a refurbished valóban azt jelenti, hogy újracsomagolt. adott esetben valaki használta és visszaküldte, vagy javított készülék. - így van esélyed neked is visszaküldeni.
amúgy itthon 140e körül lehet kapni (bolti garanciával) már a telefont, nem tudom neked megér 10-20e ft ot az hogy kockáztatsz 120e-t.. és a semminél még a bolti garancia is jobb.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
tuzpenge
őstag
válasz justnow #27780 üzenetére
Szia.
Ez semmit nem jelent, mivel az én bontatlan, gyári samu matricával leragasztott készülékemnél is ennyit mutatott a phone info. Sőt még a töltő csatlakoztatások száma sem 0 volt. Szerintem a gyárban mikor tesztelik akkor dugnak bele mind a 3,5 jack-be mind az usb aljzatba ellendarabot és így tesztelik a készüléket. Legalábbis én erre tudok csak gondolni.ˣ
-
-
justnow
csendes tag
válasz rstwingo #27833 üzenetére
Gyári rom-al kaptam.
Azt írták a tájékoztatóban, hogy a refurbish azt jelenti, hogy.Refurbished Phone refers to "old" or used phone that has been restored to like-new working condition and appearance,and the phone is original. But the accessories are not original. The IMEI Number is NEW, can check it on the website.
Azt gondolom, hogy az imei íráshoz kell nekik rootolni! ekkor viszont ugrik a Knox.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz justnow #27826 üzenetére
azt valaki már elötted megvette, rootolta, használta, vissza rakott rá egy gyári szoftvert és neked eladta
(#27827) justnow
ha be tudod szerezni őket persze hogy jó
elméletileg igen. én ha használom a repartot akkor az összes fájlt használom[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
justnow
csendes tag
Az a megdöbbentő, hogy amikor tapasztaltam a problémát, akkor ezt a programot feltettem , és persze a gond nem oldódott meg. De a lényeg az, hogy észre sem vettem, hogy a készülék rootolva van.
Miért rootolták a kínaiak? Nem értem.
Most már nem rootolt, hiszen odin-al feltettem egy gyári kitkat-ot.
-
dancsuri
veterán
válasz justnow #27824 üzenetére
nem ez is kell a megfelelő opcióba
de a legtutibb egy ilyen összeállítás: komplett letöltést nem tudok
AP=_N910FXXU1COJ3.tar
BL=_N910FXXU1COJ3.tar
CP=_N910FXXU1COJ3.tar
CSC=_N910FOXA1COJ3.tar
Pit= SM-N910F.pit[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz justnow #27818 üzenetére
Ha van root vagy a későbbiekben lesz rajta akkor ajánlom ezt az appot: [link]
Itt kiválasztod hogy Magyarország és átírja a gps.conf -ot, hogy "magyar" műholdakat keressen. A kínai telefonoknál is általában ez a probléma, ez az app sokat segít, hogy jelentősen hamarabb legyen meg a fix. Amúgy be van kapcsolva a "nagy pontosságú" helymeghatározás?Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
justnow
csendes tag
-
-
justnow
csendes tag
válasz F_Gergely #27810 üzenetére
Erre gyúrok én is! E-mailen már jeleztem a problémát, de hétvége lévén, nem válaszoltak. Holnap meglátom mivel indulnak, az egyik erős érv, amit te is írsz, hogy a vásárlói vélemények között durva minősítést kapnak tőlem.
Egyébként én rendszeresen használom az Ali-t, és eddig semmi gondom nem volt velük. az is igaz, hogy valóban csak kis összegű vásárlásokat csináltam, pontosan attól félve, hogy gondok adódhatnak. És lőn!
-
-
mycso
veterán
válasz justnow #27807 üzenetére
Nincs, mert a root teljesen eltüntethető, de a knox megmarad.
Nos, kérdezz rá akitől vetted, hogy ilyenkor mi van, mi a terve???
Ha sikerül a pénz vissza, akkor öröm, ha nem akkor, meg fel egy gyári rom (akár újra partícionálással), valami friss, aztán hátha rendbe jön a gps.
Aztán, bár garid nem lesz, de hátha lesz egy tökéletesen működő note4-ed.(én ezt csinálnám)
Amúgy itt aprón is találni 100-100k környékén itthoni, garis note4-eket, így ez a vásárlás nagyon nem volt jó ötlet. Tudom, már késő bánat, de legközelebb gondold át.
F_Gergely: már párszor vásároltam alin, egyszer volt olyan, hogy 2 tétel nem jött meg egy eladótól, írtam neki és visszakaptam a pénzt. Itt is van valami "buyer protection" védelem, ami a vásárlót védi. Szerintem is érdemes, egy próbát tenni.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
F_Gergely
őstag
válasz dancsuri #27806 üzenetére
Aliexpresszen vette. En mondjuk sose hasznaltam de ha ebay-bol indulok ki siman visszakaphatja a penzet ha megfeleloen reklamal. Az eladonak sem erdeke az hogy negativ ertekelest kapjon es a rendszer eredendoen a vasarlot vedi nem az eladot. Magyar szokassal ellentetben ha a vevo megativod ad az elado nem tud negativat adni. Nem veszett fejsze nyele, bar ha vissza kell kuldeni az is kb 20-25 ezer huf. De legalabb a penzed nagyreszet visszakapod. Mondom aliexpresszem nincs, ebayezem evek ota es ha en jarnek igy percig sem aggodnek hogy buktam a penzem. Mindig visszakaptam, csak kovetni kell a protokollt.
-
dancsuri
veterán
válasz szerzol #27804 üzenetére
és szerinted azt fogják mondani, hogy bocs ezt elrontottuk és azonnal javítjuk önnek. melyik világban élsz? ha igy sikerül is valahogy visszajuttatnia az lesz a válasz, hogy kedves vásárló ön nem megfelelő szoftvert alkalmazott (bizonyítja a knox) így nincs módunkban a garanciát érvényesíteni.
(#27805) justnow
nem vitatják hanem egyenesen azt mondják, hogy te csináltad. és semmid nincs amivel védekezhetnél[ Szerkesztve ]
-
justnow
csendes tag
-
szerzol
senior tag
válasz justnow #27800 üzenetére
Mert 4.4.4 van most is rajta és ha felteszel egy 5.1.1-et nem tudsz visszamenni 4-re és akkor nem tudod visszaadni, mert az fogják mondani te rontottad el a romolással.
Írd be a tárcsázóba a *#1234# kódot és kiadja a ROM verziót, na azt tedd fel odinnal.
Amúgy ha a legrégebbit teszed fel előre mindig tudsz lépni, vissza már nem biztos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest