- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
szab120 #36521 üzenetére
Azt nézve, hogy az S8 már csak Edge kijelzővel jön, szinte biztosra mondom, hogy a Note8 is azzal fog. Szóval ha sík előlap kell, akkor nincs mire várnod a gyártónál, maradj a Note4-nél, ha megfelel.
Az üveg hátlapra megoldás egy vékony tok például (bár én is utálom őket, de ha tartasz az elejtéstől, akkor inkább ez.) Mindenben jobb egy S7E a Note4-től (kivéve a cerka, de azt ugye nem használod), plusz az még jó ideig támogatva is lesz, úgyhogy én nem gondolkodnék a váltáson.
-
-
watchfun
tag
-
darkarthur
senior tag
válasz
szab120 #27689 üzenetére
Szimpatikus a víz és por állóság, nagyon jó a kamera, szuper, hogy vissza tették a bővíthetést, jó a 4GB mem és a gyors háttértár is.
A cerka nagyon hiányozna, illetve nekem kicsi az S, de ha a Note6 ezeket követi, akkor az nagyon jó lehet. Csak az üveg hátlapot felejtsék el a fenébe a Note-nál!Egyébként még sokáig marad a Note4, mert egyszerűen jó!
-
jksx
senior tag
válasz
szab120 #25731 üzenetére
Szerintem pont a gyorstöltés nyírja ki az akksit, meg az, hogy szerencsétlen 3,85V-os akksit 4,4V-ra tölti fel.
Én úgy tudtam, hogy a max. töltőfeszültség 4,2V lehet. Lehet, hogy ez valamilyen fejlesztett akku, de ezt az illúziót lerombolja a 3,85V-os felírat
Én rendeltem hozzá egy Samsung normál töltőt és a gyorstöltő csodát szépen felraktam a polcra.Azt észrevettem, hogy az akku feszültséget sokszor elég érdekesen írja ki némely app. Van, hogy magasabb az akkufesz és kevesebb a %-ban kifejezett töltöttség.
Szerintem vidd be szervizbe, mert lehet, hogy a töltő elektronikával is gond van.
Az azért elszomorító, hogy egy ilyen drága modell esetén az akkuval ennyi gond van -
Kleroo
veterán
válasz
szab120 #19594 üzenetére
+1
Pedig már a Note4 is kicsi tűzijáték volt az 1-2-3 közötti ugrásokhoz képest, de ott azért volt 1-2 húzó upgrade.
Itt meg legyapáltak egy csomó okos dolgot, tettek egy s-pent az S6-ba és felfújták. Így kezd érthetővé válni miért ennyire mostohagyerek szoftverek terén a Note4…máshogy nem tudnak igényt generálni az 5-re. Csak ahogy az a topikban megfigyelhető, így más márkára generálnak inkább igényt.
De csak hogy ne ezt szajkózzam. Szerintem ez egy reális, markáns előrelépés lett volna, nem elrugaszkodás: 5.8-5.9es kijelző hasonló méret mellett. Ugyanaz a felbontás, immáron RGB matrix-szal ami elég nagy különbség az erre háklisok számára. Újabb lapka, avagy ha nincs jobb akkor valamiben tovább licitálni, és nem az S6-ét betenni 1:1-ben. Igaz ez ingoványos terület a korábbiakat nézve, elnézhető ez így, de valami hangzatos és valamennyire hasznos kiegészítőt kaphatott volna még. A SOC-on tekerhettek volna még, ahogy mindig is tették ezt. Akkuból pedig ideje lett volna a 4ezret megközelíteni, egyre több ellenfél pakol már bele nagy akksit korrekt méret mellett. Esetleg HTC szerű előlapi hangszórók végre. És nem feltétlenül S6 copy-paste design, hanem valami ötvözet S6-N4 között. És így még mindig szolíd előrelépésről beszélünk, semmi komoly.
-
törölt tag
válasz
szab120 #19557 üzenetére
Hát igen...sok pénzt beleöltek a semmibe...már anno az s6-nál bajom volt ugyan ez,nem kivehetö aksi, nincs memóbővíthetőség...az szép és jó hogy adnak a kinézetre, de legalább a bővíthetőséget hagyták volna meg...na mind1, note5öt se kell venni...
marad a várakozás és a kíváncsiság hogy majd az 5.1.1 mi újdonságowkat fog hozni, már ha hoz...
-
mycso
veterán
válasz
szab120 #19502 üzenetére
Régebben így voltam én is, hogy az akku fixre szerelése és az sd bővíthetőség hiánya mekkora probléma....
Viszont, mióta 16-32GB tárhely van a mostani telefonokban, én pl. teljesen feleslegesnek érzem az sd bővítés lehetőségét. Illetve még millió cuccom pl. dropboxon pihen, tehát 32GB belső tár bőven elegendő (navigáció, pár nagyobb játék, 1-2 videó, párszáz mp3/flac, párezer fénykép, stb. ...)Az akku meg....van egy ezer éves htc desire-m, aminek elkezdett púposodni az akkuja, abba vettem egy akkut nemrég. Amúgy soha nem volt még szükségem az akku cseréjére. Ha valaki 4-5 évre veszi a telefont, akkor esetleg opció lehet.
-
törölt tag
válasz
szab120 #19502 üzenetére
A samu nem csak ezekkel a hátrányokkal rugott öngólt hanem a készülékei árazásával is, a 128gigás S6 és S6 EDGE iphone 6 és 6+ áron megy... azt olvasram hogy pár régióban is vették a polcokról a 128gigás modellt mivel senkinek sem kell annyi pénzért...bár ennyiért nekem sem kéne...az új note is horror áron fog menni minden bizonnyal
Egyenlőre maradok a note4nél, ez a telekomos boc3 rendszer nem az igazi, majd feltolom a pof2őt...de egyenlőre várom a szervizest, tegnap elött kértem ismét helyszíni javítást, bár azt írták 2 nappn belül hívnak,eddig semmi és mai napot jelöltem meg...de van egy érzésem hogy ebböl jövőhét lesz
-
Sebestyen01
őstag
válasz
szab120 #13450 üzenetére
Az akksi eddig is mejegedett gyirstoltes alatt
A design szubjektiv masnak lehet bejon
Mkrolagg mindig is volt igen 4.4 alatt is, placebo ha azt hiszed most jott elo
Ha meg repuloben van miert nem kapcsolod ki egybol ertelmetlen repulobol kapcsolgatni es ahogy latom ez negint csak a TE megszokasod...
Kamera eletkensegre neg senk8 se panaszkodot meg erdemes lenne letorolni a lencset! -
blu79
addikt
-
zola-
őstag
válasz
szab120 #13450 üzenetére
Nezd meg milyen regios a telefonod. Enned megfeleloen toltsd le a samfirmware oldalrol a 4.4.4 romot. Itt a letoltesnel megtalalod az odint is amit hasznalni kell. Itt le is van irva hogy kell felrakni. Amugy gond nelkul visszamegy , en is visszatettem. Viszont arra keszuljel ha visszamegy a rom akkor recoverybol kell egy hardresetet csinalni mert csak ugy tud elindulni! KNOX nem ugrik. Egy elbaszott sz@r ez a frissites......
-
blu79
addikt
válasz
szab120 #13450 üzenetére
- hasonló tapasztalataim vannak a régebbi s3 meg S advance telóimmal , amiután frissítettem a legújabb androidra (hivatalosan) problémáim akadtak, akadoztak röcögteg meg miegyéb, fagyogattak, és most úgy döntöttem hogy nem fogom frissíteni a Note 4 -em mert nem akarom megbánni, egyébként már páran írták hogy megbánták a frissítést, jöhet akármilyen android 5 Lollipop de engem hidegen hagy, marad a Kitekat
, egyébként nem tudom hogy tudnád visszarakni a régebbit, talán root és odinnal
-szerintem a Note 4 így tökéletes ahogy kiadták, egy ideje már megvan de a gyorsasága még mindig lenyűgöz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged