- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
Elég keveset kapott...
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Massmurderer #40097 üzenetére
Note3 am a feleségemnél van, nem válna meg tőle semmiért.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Massmurderer #40097 üzenetére
Itt leszünk a topikban még egy darabig
-
Massmurderer
őstag
válasz IamSociopath #40096 üzenetére
Énis igy vagyok vele.Note1,note 2 is megvan,és nincs szivem megválni tölük.
-
IamSociopath
aktív tag
Most gondolkoztam Note 8 vásárlásán, igazából már tök jó áron van (relatíve). Gondoltam, megnézem mennyiért lehetne eladni a patika note 4 em, amire még van fél év gyári garancia és fél éves az alaplapja.
Arra jutottam, hogy ennyiért én el nem adom, inkább még ezt használom amíg a kezem között ki nem leheli a lelkét újra. Vagy ha véletlenül a garancia lejárta előtt halna meg, kap egy új alaplapot -
apaszka
veterán
Végre talán lesz előrelépés!
.
.
.
Más: régi romokban volt olyan képernyőkép lehetőség készítés, hogy lehetett görgetni közben, így egy hosszú egybefüggő képet lehetett készíteni! 😲Ez egy külön app-al megoldható, vagy elfelejtette a sok fejlesztő?
[ Szerkesztve ]
-
BIG001
csendes tag
válasz Massmurderer #40071 üzenetére
Az Ali-n vásároltam egy NOHON akkut 12 $-ért. Úgy voltam vele, hogy ha egy cég a nevét adja a termékéhez akkor azzal talán nem lesz baj. Nem csalódtam, 65 %-on jött feltöltöttem 100-ra és a TVGO-t néztem 5óra 30 percet, ennyit bírt. Szerettem volna ha a gyári akksim ennyit bírt volna új korában.
-
Massmurderer
őstag
-
apaszka
veterán
válasz Massmurderer #40082 üzenetére
Max 3 töltés
(#40084) dancsuri
Múltkor olvastam,hogy butították mert sz@rt sem ért pár dolog! Szóval ne legyen már okosabb egy mobil nálam!?
Aztán ő költi el a fizumat az okosságok érdekében a végén?Szerintem egy mobil engem szolgáljon! Ne fordítsuk már meg .....
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
Csak mint érdekesség
Mindennél okosabb lesz a Mate 20 Proköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Amazonas
senior tag
válasz Massmurderer #40082 üzenetére
A WestEnd-el szemben lévő márkaboltban vettem gyárit még tavasszal 6k-ért és rögtön jó volt.
-
Massmurderer
őstag
Aki vett új akksit,annak mennyi idö alatt állt be a rendes üzemidö??
-
apaszka
veterán
válasz szunyi777 #40056 üzenetére
Szia!
Felraktam és egy délutánt rászántam.
Sajnos sok olyan program van mi nem hajlandó elindulni rajta. Hiába más forrás,,,
Pl a waze!
Ezen berágtam,, már bocsánat és ment egy régi mentés vissza.Szóval a rom jó,de nag korlátot ad, főleg egy note szériához!
A nexus 6p-men szeretem,de itt sajnos gyenge szerintem.
Mivel a Samsung cuccai nem működnek, így felejtős szerintem az összes 8,1 alapú cm rom.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Venyera7
senior tag
válasz Massmurderer #40077 üzenetére
Akkor esetleg az olyan alkalmazásokat a gyári romról le lehet takarítani amik nem kellenek?
-
Venyera7
senior tag
Üdv!
Vettem egy SM-N910f telót, szeretnék egy kicsit custom romok világába barangolni. Root/twrp recovery fent van már csak rom kellene, esetleg tudna valaki jó romot ajánlani? Illetve azt hogyan tudnám az én igényeimre szabni?
-
mistvan68
tag
válasz Massmurderer #40071 üzenetére
Szia!
Honnan rendelted az akkut?
Közben visszaolvastam és látom honnan.
Ha jól emlékszem korábbi hozzászólások nem dícsérték ezt a boltot akku ügyben.Dancsuri viszont tavaly október körül írta,hogy honnan vett eredetit.
Egyébként lehet,hogy még egy pár töltés kell majd neki,hogy beálljon,ha tényleg eredeti.
Jubatec és Nohon akkukat nagyon dícsérik.Nekem két és fél éves a Note N910F,de semmi gondom az akkuval.
Gyorstöltést nem használok és lehetőség szerint nem töltöm 95% fölé és nem merítem 30% alá sem.Eddig minden telefonomnál bevált ez a módszer.
Még annyit,hogy azért az gyanús,hogy 0%-on volt az új akkud,amikor érkezett!Üdv.István
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz IamSociopath #40072 üzenetére
Eeleve úgy álitotam be hogy memokarira mentse a dolgokat.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Massmurderer #40066 üzenetére
Külföldi fórumon olvastam, hogy a belső memóriát így lehet a legjobban kímélni, ami logikus is.
-
Massmurderer
őstag
0% volt az akksi,feltötltöttem 100%-ra.De nagyon gyorsan merül.15perc alatt 10% lement.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Szép estét. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a C-s exynos notra miért nincs 7es 8as android rendszer. Egy hetest találtam de sajna béta állapotos próbáltam de sok a hibája. Köszönöm elöre is.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Massmurderer
őstag
Ne megjött az új akku.ép töltöm
-
Massmurderer
őstag
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Massmurderer #40063 üzenetére
Microsd kártyára fényképezel meg videózol?
-
tuzpenge
őstag
válasz Massmurderer #40063 üzenetére
A hangsúly a "4 éves múlt"-on van. Kívánom hogy legyen szerencséd még sok évig vele, de szerintem egy kijelzőbe ne fektess be, ha a mostaninak nincs baja.
ˣ
-
tuzpenge
őstag
válasz Massmurderer #40061 üzenetére
Szerintem előbb elhal az alaplapod mint a kijelződ (persze hacsak nem ejted el).
ˣ
-
Massmurderer
őstag
válasz apaszka #40060 üzenetére
Ha valami jó,miért kell lecserélni??Engem nem hozott lázba ez a 2 meg 3 hátlapi kamerás megoldás.hp20pro tulajok egekig magasztalják azt a vackot,egy jó képet nem látam még attól a telótól.Cerka nekem is sokat számit.Note 8 nem jött be,note 9 meg drága.Jóó...128GBos ok,az elmegy még,de ha már veszek akkor 512GB-ost má inkabb,legyen értelme,de az meg mint irtam,drága.Azert note 4nek nem kell szégyelkeznie,elég sok mostani telot földbe döngöl még mostis.Viszont úgy néz ki,egy középsö keretet,meg egy kijelzöt veszek még,most úgyis 10ezerel olcsóbb lett
-
apaszka
veterán
válasz Massmurderer #40059 üzenetére
Feleségem Note3 ba és az enyémbe én is készülök venni .
Bár már ideje lenne a készüléket lecserélni ,de sajnálom.
Van egy samu J3 itt a fiókban bontatlanul,de csak azért fogadtam el ingyen,mert hátha ....míg nincs rendes!
Cerka nélkül nincs telefon! Számomra nincs! Nexusom is kukáztam ez miatt,pedig nagyon jó,és frankó ROM-ok vannak rá,100% osak!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Massmurderer #40057 üzenetére
A gyári jó,ha gyári.,és jó?
-
Massmurderer
őstag
Na most jötte le az idö az akkucserére rendeltem gyárit,8600pizbe van.Volt valami bluestar féle aksi is,3400mAh de nem rendeltem azt,ki tudja milyen,végén hazavágja a telot.Még mindig semmi bajom a teloval,csak hát még a gyári akksi volt,már azért éreztem hogy gyorsabban merül.
Speedshoptól rendeltem,még egy energiaitalt is kapok ingyen mellé[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz apaszka #40055 üzenetére
SpenCommand, googlizz rá. Google+, és facebook oldalon van, de fizetős! Email alapú az aktiválás... Én ajándékba kaptam meg. Nagyon hasznos funkciók vannak benne. Rég óta használom, talán a note2 óta. Az AICP rom is nagyon bejött, sok a beállítási lehetőség. Totál hasonló mint a ResurrectionRemix vagy a CrDroid.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
apaszka
veterán
válasz szunyi777 #40054 üzenetére
Link van hozzá?
Köszönöm előre is!
Rá fogok próbálni, bár az elején néztem, sőt varázsoltam samus dolgokat rá!Persze ha egy romról beszélünk.
Nem tudom mit fejlődött?[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz apaszka #40053 üzenetére
Cerka tökéletes az SpenCommand al. Samsung cuccokat meg nem ismerem, mert mindig AOSP alapú romokat használok. Testreszabható elsősorban, és szabadabb mint egy TW rom.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
apaszka
veterán
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz apaszka #40045 üzenetére
Most néztem alaposabban a TV Go-t, és működik nekem AICP 8.1-es romon. A legfrisebb TVGo és a legfrisebb Magiskal. Feltöltöttem Youtubra egy rövid videót is.
-
gthomma
senior tag
Sziasztok !
Valaki cserélne esetleg egy független Huawei Mate 10 Lite -ra ? FeketeCsak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
szunyi777
őstag
Új N910F bootloader és modem
Megj.: (AP)
N910FXXU1DRI2_N910FXXU1DQL1.tar
Felment hiba nélkül[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz zajcsinalo #40037 üzenetére
köszi, megrendeltem
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
válasz zajcsinalo #40037 üzenetére
Eredetinek eredeti, csak éppen majdnem három hónapig jött. Én még 12 dollárért rendeltem, és ennyiért is megérte várni rá.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Fernet
senior tag
válasz S e t h #40033 üzenetére
Én max annyit tudok mondani, hogy honnan ne.
Bestmarkt-tól vettem egyet nemrég, de kevesebb ideig bírja egy feltöltéssel, mint a 3 éve használt.
Mondjuk már az gyanús volt, hogy nem dobozban küldték, hanem csak egy sima buborékos borítékban, mindenféle csomagolás nélkül.
-
S e t h
nagyúr
Van vkinek tipp a tarsolyában, hogy honnan lenne érdemes aksit rendelni?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
atomeec
senior tag
válasz dancsuri #40027 üzenetére
Még mindig az A700-as romot használod? Én közben rájöttem, mi okozta, hogy ha töltőn volt, akkor nehezen lehetett működésre bírni...better battery stats alkalmazás (benne volt alapból). Letiltottam, most már ez is jó. SOT ideje nem a legjobb, de ezt leszámítva továbbra is nagyon jó rom, nem volt semmi gondom vele az elmúlt hónapokban.
-
hg5cwa
csendes tag
Sziasztok,
Van 2db eMMC hibás note 4 alaplapom. (F-es) Az egyik még él, de az utolsókat rúgja. Tudtok valakit ajánlani aki tud nekem cserélni bennük Flash-t? (nem átmelegíteni, hanem cserélni!)
Köszönöm!
anonymemeister@gmail.com -
apaszka
veterán
Tudtok egy működő dolby linket adni mi akár az Alexander rom-on működik?
A fellelhető linkek halottak mit találtam, kettő meg nem működik mitt találtam...😭[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
szunyi777
őstag
válasz Brekecs #40021 üzenetére
Vidd szervizbe minél hamarab! Eladni nemfogod tudni az ázott készüléket, mert azt nem igazán veszik meg.
csabicska
Ez meglett nyomva? Sajnos csere[ Szerkesztve ]
-
Brekecs
aktív tag
Sziasztok !
Van egy Note 4 telom ami sajnos vizet kapott, kívülről semmi nem látszik rajta, érdemes szervizbe vinni vagy alkatrésznek eladni inkább ?Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
dancsuri
veterán
válasz blade4 #40017 üzenetére
Érdekes mert általában mindenki ezeket a romokat használja (mármint aki mókolni szokta a teknikát) amúgy itt a kért fájl
SM-N910F DTM
SM-N910F TMS
SM-N910F TTR multi CSC ( MAX TRG TTR )
TRLTE_EUR_OPEN_HIDDEN200M.pitköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
blade4
aktív tag
válasz apaszka #40014 üzenetére
Köszönöm, közben sikerült megoldanom, az egyik ismerősősömnek csináltam volna, gyárilag telenoros volt de függetlenítve lett mondta tegyem újra neki a romot, leszedtem egy telekomost mert most olyan simmel használja, de hibát dobott az odin a végén, közbe leszedtem egy telenoros romot, az felment gond nélkül hála az égnek.
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Egy HIDDEN200 PIT particiós fájlt tudna nekem linkelni valaki?
Az odin hibát ir ki a végén mindig. -
apaszka
veterán
[link] Alexandr ú jverzió !
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
válasz mindkilla #40006 üzenetére
Ki cserélte ?
Amoledusnak van tapasztalata,és szerintem nála készültek nem produkálnak ilyent!?Ugye kerettel cseréli egyben mert kell hozzá az is......
De kíváncsi vagyok az esetre!
-
mindkilla
tag
Sziasztok,
N910f-ben alaplapot cseréltem N910c-re. Helyes a gyanúm, hogy itt kompatibilitási gondok lehetnek a kamerák és az alaplap között?
Illetve a cerkát nem tudom működésre bírni, ezt lehet orvosolni valahogy? -
freddirty
senior tag
válasz plj970 #40003 üzenetére
A note 4 nagyon jó volt a többi készülékhez viszonyítva a maga korában és akár két évvel a megjelenése után is.
Ez volt az utolsó cserélhető akksis note és ez sokat számít a hosszútávú használati értékébe.
Az enyém még megvan, utánam a lányom használta most kapott másikat helyette, végül dobozban pihen backup esetére.
Azóta viszont eltelt sok év, a samu konkurencia erősödött az előny elolvadt és egyetlen specialitásnak maradt a ceruza. Az ár viszont az égben van, messze nem valós. Nem csodálkoznék ha 1-2 következő note verzió után érdeklődés hiányában megszüntetnék a vonalat.
Szóval én nem terveznék sokáig illetve nem vennék már hisz töredékáron van jó telefon amit kétévente megújítok. Most az utolsó jó s szériás s7edge-et nyúzom, de jelenleg nem tudom mire cserélném jövőre ami home gombos nagy akksis amoled front ujjlenyomat olvasóval oldalsó hangerővel. S8 s9-re note 9-re biztos nem. Illetve ha már nem cserélhető az akksi akkor cserében vízállóság az elvárás.fred
-
plj970
csendes újonc
Tisztelt fórum tagok!
Elsősorban azoktól kérdezem akik a megjelenés óta használják a Note 4-et, mi a tapasztalat az immár négyéves készülékről? Lehet-e, érdemes-e ilyen hosszan használni a Note-ot? Kérdezem azért mert a Note 9 megvásárlásán gondolkodom és hosszú távon (4, 5 év) szeretném megtartani.
A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz bwin.party #39997 üzenetére
Nem tudom,de engem sajna nemrég veretek át egy C nek hirdetett F- el ! 51 be lett hirdetve....De ha tudom eladod a tied,ebbe nem megyek bele!
Mivel nagy bukta van nálam, már csak abban reménykedem,hogy megy még egy darabig.
Sajna a szívem nagy ,így kb ennek a telónak az értékét nézve ,kb 50000 et ajándékba + ba adtam rá még... !De még megy ....
-
amoledus
aktív tag
válasz bwin.party #39997 üzenetére
A nagyon szépek 45, doboz full tartozékos "karcmentesek" 50körül mennek, rongyosabb állapotban 40ekért is kapni
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest