- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
-
oba
addikt
válasz
janaman01 #27388 üzenetére
Rányomok hogy telepítés, leokézom az engedélyeket, elindul a letöltés, hamar végig is megy, majd 100% -nál újra elindítja a letöltést, megint végigmegy, majd kiírja ezt: [link]
Aztán multitaskingból kilövöm a play áruházat, és értesítésbe jön egy másik hibakód, méghozzá ez: [link]Nekem most hirtelen az jutott eszembe, hogy mintha nem gyári dpi -re lenne téve a kijelző ebben a romban, kicsit kisebbnek tűnnek a dolgok. Lehet ez a gondja? Esetleg tudod/tudjátok, hogy mennyi az alapértelmezett dpi érték? Azzal még megpróbálkoznék, hogy visszaállítom arra az értékre.
-
saril
senior tag
válasz
janaman01 #27347 üzenetére
disabler proban nekem nincs jobb felül semmilyen system....
ja mivel te disable service-ről írsz de az ingyenes itt most a 350hufos pro-ról van szó de meglesem amit írtál hátha..na itt a gond nekem 4 piros belőle amit mutatsz és azt írja csak root-al aktiválhatom.... hogyan tovább?
-
apaszka
veterán
válasz
janaman01 #26584 üzenetére
Reggel az lesz az első! Előbb kipucolom rendesen,és pár dolgot átírok! Kis hangosítást ,és pér dolgot megpróbálok tuningolni!
Mivel a jog elvesztése nem írja vissza az adatokat,így van esély!
Bár olvastam,hogy ez sem lesz elég neki!
Persze próbálkozom,mert tetszik a Kyubi Rom!
Marha nagy munka van benne!
Látom tényleg ,nem a szokásos skinezős xda-s vacak hanem valós munka ! /dancsuri/ nem véletlen imádja!Esélyt adok neki még,csak ezt kellene megoldanom!
Ez marhára fontos! -
válasz
janaman01 #25912 üzenetére
A pipa ott van, de a Gmail és az Email sem tölti le magától a leveleket, csak, ha megnyitom őket (mármint a programokat). Ergo az automatikus letöltés nem megy, hiába van beállítva egy 5 perces intervallum.
Őszintén szólva szerencsére nem az én telefonomról van szó, de szeretném megfejteni a helyzetet, ha lehet -- bár a gyanúm a gyári visszaállítás felé terel.
Köszönettel: MaCS
-
Szpisti
addikt
válasz
janaman01 #25727 üzenetére
Vettem már aksit más telefonhoz, egy komolyabb helyen, gyárit akartam, de ott a boltban lebszéltek róla, mondván még ők sem tudják mióta porosodik a raktárakban, azt a fajta utángyártottat meg ők készíttetik, teljesen friss, és ugyanúgy fél év garit adnak rá...
Valami olyasmi a lényeg, hogy nem mindegy, hogy mikor gyártották az aksit mert állásukban is elöregednek a cellák... Bár mondjuk ennél a Note 4-nél, valszeg ritka lenne az egy évnél régebbi darab...
De én sem vennék utángyártottat ebbe, csak leírtam mint érdekesség... -
-
b.bela1
őstag
válasz
janaman01 #24639 üzenetére
Szerintem itt jópáran 3-ról váltottak. Ez kiváló döntés volt.
Note4, vagy 5? Inkább csak csábítás. Nézz utána, el fogod tudni dönteni. 5-nél nincs bővíthetőség, nincs infra, kamera szinte ugyanaz. Néztem teszteket szerintem nem csinál sokkal jobb képeket.
Android 6-ot 4 is megkapja.
Nem tudom... Én nem érzem azt, amit a 3-ról 4-re váltásnál éreztem. Szólal most nem futok, hogy "kell egy ilyen" !
Pedig már lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest