Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
-
defy456
aktív tag
Sziasztok!
Nálam is előjött a garanciaidő után nemsokkal lefagyós újraindulgatós játék. (Próbáltam újrarakni néhányszor, de mindig ugyan ez a jelenség) Ha jól olvastam az eddigieket akkor alaplap cserés a telefon.
Tudnátok javasolni valakit, vagy helyet ahol emberi áron megcsinálják?
Köszönöm. -
törölt tag
Ha frissités közbe gebasz van,és attól jön elö a droid piros háromszöggel,attól nem lesz alaplapos.Linekeltem nemrég,pesten van aki vállalja alaplap cserét,javitást.Kijön max 25-30k az alaplapcsere,de mégse 90k mint a samu szervizbe mondták.
-
-
-
csocsi77
csendes tag
válasz
bobace
üzenetére
Minden papírom, számlám, garilvelem stb. megvan. DE. Az Ő álláspontjuk szerint, nem tőlük vettem a készüléket. Ugyanis ügyvezető váltás volt a cégnél. Én elvesztem már a jogi útvesztőben. A jövőhét elején elutazunk pár napra utána jön a békéltető testület és a DAS illetve egyéb jogi utak megkeresése. Már én sem látom át. De annyiban nem hagyom, viszont telefonra sajnos addig is szükség lenne.
-
bobace
addikt
válasz
csocsi77
üzenetére
Nem adták oda a garancia papírt vagy a másolatát?
Mert az enyém is céges volt. És simán tudtam gariztatni - igaz kaptam egy fénymásolatot a gari papírból. De az is elég volt hozzá! Legközelebb mikor vittem, már ez sem volt meg, de benne volt a gépben, így nem kellett még ennyi sem.
Egyedül a készülékcserét (csereutalványt kaptam) nem tudtam elintézni, ahhoz már kellett volna a cég valóban, így bukó lett a vége... -
törölt tag
válasz
csocsi77
üzenetére
Olyan nincs hogy elzárkoznak a garanciális javitástól.Ha van rá garancia akkor köteles javitani.Fent,összefogalonál rom cserénél olvasd el.Szerintem nem kell alaplap csere.Samunál ha firissitésnél behal nem téglázodik.Note 2nél jártam hasolóan,download mod,rom,gapps memokarin,5perc alatt fentvolt a rendszer és müködik azóta is.Ha megjelenik a piros 3szög a droid alatt,download mod akkor is van,és a 4 fájlost simán fel lehet pakolni odinnal.Ha a közelbe laknál mondanám hogy hozd el azt megcsinálom.
-
csocsi77
csendes tag
válasz
üzenetére
Mindenkinek köszi a gyors választ. A Samsung szervízben mondták, hogy alaplapcsere... és az árat is ők mondták, nyilvánvalóan kevesebből is kihozható a dolog ha nem a gyári szervízbe viszem. De szerintem maga a lapcsere is elkerülhető lenne. Bár egyáltalán nem értek hozzá, átlagos felhasználó vagyok. Ez a ROOT, RAM, ROM, ODIN? nekem mind nem nagyon mond semmit. Azért iis bátorkodtam írni, mert sem időm nincs a sok hsz-t végigbogarászni, probálkozni pedig még kevesebb, mert ugye nem is látom át az egészet. Az a szomorú az egészben, hogy még fél év gari van rá, csak a cég akitől vettem úgymond átalakult (ügyvezető csere) és ők már elzárkóznak a garanciális javítástól. Telefon nélkül még meg vagyok lőve.
-
csocsi77
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, van egy NOTE4-es készülékünk, ami frissítés alatt felmondta a szolgálatot. A kijelzőn az Androidos robot van, alatta Downloading felirat és "Do not turn off target!!"
Probálgattam frissítgetni, van, hogy eltűnik ez a felirat, van, hogy újra visszajön, össze-vissza. A telefon még garanciális lenne, de a cég akitől vásároltam, már nem létezik :@ és mivel már több, mint egy éves így a Samsung sem vállal rá gyári garanciát, viszont azt közölte a szervízük, hogy alaplapcserés lenne a készülék ami 90 papir. Na ezt nem igazán szeretném kicsengetni. Bizonyára van itt köztetek olyan szaki aki gatyába tudná rázni a készüléket, nem hinném, hogy tényleg szükséges lenne ez az alaplapcsere. Előre is köszi a válaszokat. -
DarkKarol
tag
Sziasztok!
Olyan kéréssel/kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tudnátok-e ajánlani jó billentyűzetet?
Eddig az AnySoft Keyboardot használtam, mert megfelelt az elvárásaimnak amik az alábbiak:
- Sötét téma
- Quertz
- Ékezetek támogatásaSajnos muszáj váltanom, mert legutolsó frissítés óta, ha elfektetve van a telefon és pl Messengerben írok nem látszik, hogy mit, mert a háttér is fehér és a szöveg is...........
Néztem a Samsungosat. Hát katasztrófális. 0 helykihasználás és ráadásul ronda színű és asszem querty-s....
Most próbálgatom a Gboard-ot. Ez eddig tetszik. Annyi, hogy mikor hosszan nyomom pl az 'o' betűt nem lehet, hogy elsőnek ne számokat ajánljon? Ha számokat akarok akkor arra van a bal alsó sarokban a gomb, hogy átváltsak (szerintem).
Esetleg valami ötlet, tip?
-
válasz
atomeec
üzenetére
Amit dancsuri ajánl azt próbáld ki. Én is ki szoktam csak nagyon ritkán,mert sem időm,sem kedvem nincs romolgatni. Nekem most Norma V19 van fennt,erről van a legfrissebb CWM mentésem. Már letöltöttem a RR-t is csak telepítésig nem jutok el. Hétvégén is elutazok,akkor nem szeretnék ezzel foglalkozni. Néha a SOat 2 néha 4 óra van csak meg. Váltanom kellene.
-
tuzpenge
őstag
Szerintetek mennyiért lehet eladni (nem elkótyavetyélni) egy C-s note4-et? 2016 áprilisában vettem a b-tel-től, de már egy fél éve a polcon pihen mert az SE-t használom. A telefon végig tokban volt és fóliás, soha semmi baja nem volt, makulátlan, kipróbálható, telepíthető rá kipróbálás céljából bármi, stb. Knox: 0x0. Minden gyári tartozék a dobozt is beleértve megvan, plusz van hozzá egy jubatec akksi (a gyárit kivettem, csak néha rátöltök), és egy csomó tok. Jövő év áprilisáig b-tel garis (nem samu garis!). Csak érdekel hogy kb mennyit érhet.
-
fasirTTT
őstag
na az lett a vége a vacillálás közt, hogy másnap (azaz ma) vettem 1 másik Note 4-est

az a "baj" hogy ez a teló szerintem túl jó lett. az új note meg S szériás telókba már tök f*sságokat tesznek
(Szeeerintem) -
atomeec
senior tag
válasz
grabber
üzenetére
Nemrég raktam vissza az Omega v4.0-t (valamiért a 3.0 nem akart elindulni, miután a normál gombfelosztást feltelepítettem...). Az akksi idő miatt, gyári rom volt fent majd fél évig, de erősen gyenge volt a SOT...így viszont ahogy látom a teljesítmény rosszabb (alacsony FPS-sel megy az Angry Birds 2
, de ez most komoly...). Szóval nem tudom újabb custom-ból van-e tényleg jó (feltettem a RaceRom v11-et, de ott is mintha ette volna a százalékokat -> egy éjjel 6-7% magában, Omegával 2%...). Ha valakinek van valami bevált főzött cucca, ne fogja vissza (nekem most fontos, hogy azért aktív használattal kibírja a napot).@osztszoroz: valami nem jó a linkben, sok a / jel?

-
osztszoroz
aktív tag
-
Ki melyik Romot használja? Van 3-4 db ami használható,de nem akarom az összeset tesztelni

-
törölt tag
Na skacok,felsoroltatok csomó okot amiért nem érdemes megválni a note 4-töl
Igaz én nem is terveztem
Full elégedet vagyok vele. -
bobace
addikt
válasz
Kleroo
üzenetére
+1000. Abszolút jó még mindig. Nekem ráadásul az Edge változattal még a kuriózum érzése is megvan, nem láttam még másnál igazából, de még a szervizben is csak nézték

Egyedül az FM rádió hiányzik nekem, de hát az már Note 3 óta nincs. Rákerestem a múltkor gsmarenan arra, hogy melyik telóban van pl infra és fm-rádió manapság phabletban és csak LG V20 meg Redmi Note 4 jött ki. Ezek pedig nem jobb telók igazából a Notesznál.
-
Kleroo
veterán
QHD samoled 5.7 kijelző, etalon digit felület a cerkához, pörgős rendszer, minőségi kialakítás, etalonjó fényképek(S8 kameráját nappal nem látom jobbnak)
Agyeldobós videók. mai napig nem láttam ilyen szintű(najó, ennél jobb) 4k felvételeket telótól.
Fotókat is lehet belől exportálni kb. 49es 4k TV-men lepetézek tőle, és lehugyozom a D800am videóját kb (jó az másban jó, de akkoris...) túlmutat a mobilos szinten.Ha most 2017ben ideadnák és tesztelném, kb csak az ujjlenyomatolvasót fikáznám, mást nem tudnék mondani.
Xiaomi mi5 az 1080p kijelzőt hajtja meg snapi820-al (legjobb stabil rommal) és érdemileg gyorsabb, de egymás mellett használgatva felváltva a 2 telót nem nagyon tűnik fel h lassab a notesz. Szóval valós tempóban perfekt. -
Kleroo
veterán
válasz
szente80
üzenetére
Sztem nem drága. Sőt, olcsó.
Soroljuk fel tételesen a tudását. Mit is tud pluszban egy mai flagship? (dual kamerával ne nevettesetek
, Notesz4 16MP lapkája mai napig top10-top5ben ottvan sztem. )Ha tehetném/lenne 100k körül újonnan, vakon venném is meg

de egy nagy űr van. Nem lehet semmit venni ami jobb, és nem 3x drágább -
szente80
aktív tag
válasz
bobace
üzenetére
Az a helyzet mikor váltani akartam s5 ről nagyon körbenéztem és ár/tudás viszonylatban note4 nagyon ott van.Jól zsebbe kell nyúlni ha jobbat akar az ember.Persze ha note7 életben maradt volna nem lenne még mindig ilyen "magas" az ára de még igy is én azt mondom note4 60-65 ért ajánlott
-
Árpi001
senior tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Én ugyan így jártam,és ugyan ezen a két lehetőségen agyaltam.
Végül vettem egy alaplaphibás F-est,30 ezerért,(az enyém C-s)és a kijelző át lett rakva rá.
Mondjuk azt hittem donor lesz,értsd minden alkatrészét fogom tudni használni,de sajnos a két variáns nem túl kompatibilis egymással.Most ,a kijelzőn kívül,van még egy + hátlapom,aksim,tollam.
Szerintem így jártam a legjobban anyagilag.
Másik telot már lehet nem vennék ebből,akár milyen remek kis készülék is.
Amelyiknek még van garanciája,már ha találsz olyat,az is mindjárt le jár. Egyszerűen túl régen vannak a piacon... -
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
minap történt, hogy a teló kicsúszott a kezemből, a lépcső sarkára, és természetesen a kijelző kapta telibeelőlapon hajszál repedések, kép sarkánál van. de nem nagyon érzékeli az ujjam, többi részén semmi jel
tollat még érzékelte ott fennkérdés
cseréltessem a kijelzőt vagy vegyek másik note 4-est használtan kb ~60
-
S e t h
nagyúr
Osztrákoknál dual sim-es verzió is lesz Note 8-ból.
-
scoobydoo76
tag
-
Soybex
őstag
Van pár eredeti samsung tok leárazva az edigitalnál 10k-ról 1700-2000ft környékén.
-
danika087
csendes tag
sziasztok,
Ehhez való pit file-t honnan szedjek le?
CSC_BTU_N910FBTU1DPL1
Köszi a segítséget!
-
dancsuri
veterán
-
szente80
aktív tag
Ki hitte
Gondoltam előbb note4 fanoknak ajánlom -
zso76
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: néhány napja vettem egy Note 4-et. Nem sokat bírt az akku, így vettem bele egy másik gyárit. Az a baj, hogy ezzel is ugyanolyan gyorsan merül. Ha aktív a kijelző, kb. 2 perc/1%. A készenléti ideje ugyanakkor nagyon jó. Egy éjszaka alatt 2-3 %-ot merül.
Mi lehet a probléma szerintetek? Nem hiszem, hogy ennyit kellene bírnia. -
bobace
addikt
válasz
medosz11
üzenetére
100% hogy van benne alaplap
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de hogy kevésbé off legyek. Először csak fagyogat, újraindulgat, majd aztán már akár be sem kapcsol. Vagy pl újratelepítésnél kiírja hogy nem tudja olvasni a memóriát.
Ha mondjuk alacsonyabb %-on, de akár 30%-on kikapcsolgat a teló, akkor akkucserés. -
sanyi722
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
A Mess. Lite van fenn
-
sanyi722
tag
válasz
sanyikk
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor reggelente nézegetem, hogy milyen hangerőt állított vissza magának.
Másik kérdésem hátha segítetek dönteni: ismerősömnek van egy Huawei Mate 7-ese és szeretné velem elcserélni, szerintetek???
Főleg annak tükrében hogy nekem is F szériás van és a fórumot rendszeresen olvasgatva azt látom, hogy kezdenek tönkremenni, alaplap hiba, stb. -
sanyi722
tag
Sziasztok!
Éjszakára le szoktam némítani a telefont és reggel,amikor visszaállítom "Általános" üzemmódra rendre előfordul, hogy az amúgy hangosra állított csengési hangerő halkra állítódik. Valami javaslat, ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Valami baja van a tápomnak
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ez most komoly...). Szóval nem tudom újabb custom-ból van-e tényleg jó (feltettem a RaceRom v11-et, de ott is mintha ette volna a százalékokat -> egy éjjel 6-7% magában, Omegával 2%...). Ha valakinek van valami bevált főzött cucca, ne fogja vissza (nekem most fontos, hogy azért aktív használattal kibírja a napot).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) valoban 60,amennyiben akarsz egyet donornak akkor vehetsz masikat egyebkent nem sok ertelme van, majd fele annyi a kijelzo
, az F-nél több fajta van , ezért érdemes mindig az aktuálisból kinyerni, mert az a legbiztosabb, hogy jó lesz