-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scoobydoo76
tag
válasz World-Soft #12293 üzenetére
Szia! Nekem N910F-en, holland 5.0.1-nél így sikerült: beállítások/ujjlenyomat-olvasó/fizetés paypal-lel. Itt töltsd le a FIDO ready támogatást és a PayPal alkalmazást. Innen már egyszerű lesz beállítani. Üdv
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz World-Soft #12295 üzenetére
Én sem találom benne a lehetőséget. Szerintem nem lehet.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
B1T3
addikt
válasz TajgaVodka #12296 üzenetére
Sajnos nem lehet ilyet tudni előre. De valószínűleg nem kell sokat várnod rá.
-
TajgaVodka
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Telenoros SM-N910F -re mikor érkezik a lollipop?
Köszi
-
World-Soft
senior tag
válasz Sebestyen01 #12294 üzenetére
Én a PayPal alkalmazásra gondoltam, mert a gyári böngészőn keresztül bármely oldal megy.
-
Sebestyen01
őstag
válasz World-Soft #12293 üzenetére
Gyari bongeszo nekem engedi a pay accauntom is ujjbeggyel.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást a gyáriakon kívül (pl. másik böngésző), ami tudja az újjlenyomat olvasót használni Note 4-en?
A PayPal-t próbakánt feltettem, mert állítólag kezel, de nekem a program erre mutató jelét nem adta.[ Szerkesztve ]
-
szuper94
tag
ugrik a knox ha a márciusi lengyel 5.0.1 re visszarakom a 4.4.4 es repartos romot?
-
B1T3
addikt
válasz Sebestyen01 #12265 üzenetére
Már játszottam vele egyszer-kétszer, és ugyanúgy hetvenakárhány MB-ot ír. Nem igazán értem.
-
w333
félisten
ez egy támadási lehetőség!
És mit fognak támadni ne beszéljünk már butaságokat, az esetek 99% -an a felhasználó telepíti a vírust a saját eszközeire, én azt ajánlom aki az ilyenektől fél az gyorsan dobja el a telefonját és bújjon be egy barlangba !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hanti
senior tag
válasz silmatauki #12276 üzenetére
Erről beszélek, ha kiszedni lehet akkor berakni is lehet, ez egy támadási lehetőség!
-
silmatauki
őstag
Nem, egyszerűen csak generikusan ismert a Snapi procik kamera streamjének elérése, nemcsak a Note4-en, hanem úgy általában. Ezért tud a Snap camera HDR is onnan, még a zajszűrés/élesítés előtt képjelet kiszedni, és így (ebből a 2 szempontból) RAW-közeli képet tárolni. Sajnos ez nem ismert Exynos CPU-knál.
-
hanti
senior tag
válasz silmatauki #12274 üzenetére
Miután egy külsős program hozzáfér nem engedélyezett dolgokhoz root nélkül, ez azért felvet némi biztonsági kérdést az S805 - tel kapcsolatban, nem is értem hogy miért nem használják ki root hozzáféréshez.
-
silmatauki
őstag
válasz darkarthur #12272 üzenetére
A félreértések elkerülése érdekében hangsúlyozom mindig, hogy csak és kizárólag Snap805-ösön műxik a cuccos.
-
Sebestyen01
őstag
válasz darkarthur #12272 üzenetére
Van mas elony is a 805 os procival szereltnek? Vagy az erosebb?
-
darkarthur
senior tag
válasz silmatauki #12271 üzenetére
Most már számolom, hogy hány hozzászólásban említed még egyszerre az F (Snap805) és a Snap camera HDR-t.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 5G
-
silmatauki
őstag
válasz Parallaxis #12224 üzenetére
"2. hivatalosan biztos nem lesz Camera2 API.
Ezt miért gondolod?
Az S6 eleve azzal jött ki, én remélem, hogy itt is meglesz."
Ha jól tudom, az S6-ban sincs full camera2 API, egyedül a full manuális fókusz van pluszban, azaz szó sincs pl. RAW-ról. Emiatt vagyok nagyon pesszimista – SZVSZ soha nem lesz camera2 API a Note4-re. (Szerencsére Snapi805-tulajoknak ott a Snap camera HDR, így ez annyira nem gond.)
-
SzlobiG
félisten
Ilyen 9H fóliát ne vegyen senki, ha esetleg gondolkozik rajta a szélei miatt felejtő. Most tettem rá, de már vettem is le azt ment a kukába.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz patoga #12261 üzenetére
Igen felugrik egy ablak, hogy ENGEDÉLYEZÉS, de aztán nem történik semmi. l Egy sima wav file-t a belső tárhelyből az SD-re nem másol át, bármit csinálok vele. Új mappa létrehozásánál ugyanaz, csak itt meg a végén kiírja, hogy az SD kártya nem található. XD
Szóval nem tudom, hogy mit, vagy hogyan kellene másképp csinálni, de nálam ez nem működik.
-
B1T3
addikt
Az miért van, hogy az alkalmazáskezelő szerint az Asphalt 8 csak 73,52 MB tárhelyet foglal? Holott tudjuk, hogy ennek jócskán sokszorosát.
-
vacs
veterán
Csak a mai napon a dbrand.com-on 20% kedvezmény van az összes skinre.
(^)(>.<)(^)
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Memóriakártya ügyében kaptam választ a Samsungtól:
"A Galaxy Note 4-es készülék nem rendelkezik SD kártyák esetében olvasási és írási korlátozással, ami azt jelenti, hogy bármilyen a készülékbe illő SD kártyát megfelelően fog kezelni. (legyen ez Class, Evo vagy Pro).
A készülék esetében például az Evo és Pro SD kártya használata során figyelemben véve az írási és olvasási sebességet figyelembe véve nagy különbség nem fog jelentkezni.
A készülék számára nem feltétlenül szükséges egy 90 MB/s sebességű kártyát belehelyezni, mivel nem feltétlenül tudja ezt a készülék teljes mértékben kihasználni, mivel nem minősül számítógépnek."Tehát ha jól értem optimálisan az EVO-t ajánlják, és az a homályos marketing szöveg az oldalukon azt akarja takarni, hogy a 90MB/s az más inkább PC-s környezetben használható ki.
-
epakla
tag
Egy tok, hasznosnak hasznos, hogy mennyire lesz használható, kényelmes, esztétikus is, az persze kérdés...
[link]Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
GABOR21
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy meglehet oldani root nélkül hogy tudjak írni az sd kártyára?
-
dancsuri
veterán
most az Echoe Rom-ot használom "szinte" hibátlan, egyetlen bosszantó dolog van, a statusbaron mutatja a le és feltöltési sebességet, na én ezt nem akarom, tud valaki segíteni?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
silmatauki
őstag
válasz hackeeeee #12225 üzenetére
"Sötétben, kevés fénnyel azért nem az igazi, ott jobbnak tűnik a stock app. De nem állítgattam semmit. Biztosan jobbá lehetne tenni, hogy kevésbé legyen zajos a kép."
Igen, rossz fényben már nem zavaró az igen erős zajcsökkentés, azaz ott nem sok előnye van a Snap-nak. Az igen erős zajcsökkentéssel az a gond, hogy erős fényben is használja a rendszer – ott teljesen feleslegesen, sőt, kontraproduktívan.
-
Sebestyen01
őstag
válasz FRENK1988 #12237 üzenetére
Telefonrol vagyok majd figyelek a helyesirasra! Chromot nem szeretem mert egyreszt a gyari bongeszovel mukodik az ujlenyomatos belepes a webhelyekre masreszt sokat filmezek online es valamiert chrome alatt letolteni akarja a filmeket nem pedig a lejatszoval streamelni mint ahogy a gyari bongeszo!
Dancsuri:
Köszönöm szépen a segítséget így már működik is a dolog ![ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz Sebestyen01 #12236 üzenetére
ott van alul középen (asztali nézet) "biztonság KI"
(#12237) FRENK1988
a gyáritol biztonságosabb, gyorsabb, jobb NINCS[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
FRENK1988
veterán
válasz Sebestyen01 #12236 üzenetére
1. Helyesírás
2. Töltsd le a Chrome-t a Play áruházból mert a gyári beépített nem túl biztonságosNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Sebestyen01
őstag
Arrol van valakinek infolya hogy a honlapokon a beagyazott youtube videokat miert nem tudom megnyitni? Vallami biztonsagi modra hivatkozik de az a youtube kliensben nincs bepipalva!
-
Bossattila
csendes tag
válasz TechRobot #12226 üzenetére
Sajnos jelenleg sehogy :S ha sikerul siman apk-val telepiteni az havonta lefog halni es keresheted ujra mert havonta jon ra ugye a rang update meg minden pedig utazas kozben eljatszanek vele igy vehetem elo a tabot ahhoz is
Legalabbis sony z-en igy jartam jott a frisssites es nem volt jo az apk
(valahogy nem lehet atverni a play-t hogy 6"nak erzekelje :? )
[ Szerkesztve ]
GALAXY NOTE 4., GALAXY NOTE 10.1 LTE, SAMSUNG GALAXY TAB S 10.5 LTE, LUMIA 830, Iphone 6S , IPad AIR 2
-
B1T3
addikt
válasz TechRobot #12226 üzenetére
Két megoldás van: megvárod, míg kiadják az átszabott felületű verziót (mivel a mostani csak a legalább 6"-es kijelzővel felvértezett eszközökre tölthető le a Play Áruházból), vagy kutatsz picit neten; azt hiszem, redditen van erről információ.
Fényképezésre a gyári kamera appot használom, mert a funkcionalitást figyelembe véve talán azzal lehet a legtöbbet kihozni a kamerából. Ha Neked F-es a készüléked, akkor viszont javasolható a Snap Camera HDR, mellyel némileg részletgazdagabb fotót készíthetsz, ha megfelelőek a beállításaid.
-
TechRobot
aktív tag
Hearthstone-t hogyan lehetne életre kelteni Fes gépen?
Azt írja ki h nem kompatibilis az eszköz a játékkal mármint ezt a playstore írja vicces.illetve milyen appot ajánlotok fényképezni?
Dikk egy százas...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz silmatauki #12223 üzenetére
Teszteltem ma "sima" módban, úgymond HDR nélkül. A színvilág sokkal másabb Snap alatt. Mondom úgy, hogy részletesebb a kép.
Túl sokat még nem próbálgattam, mert nem voltam olyan helyen, hogy mondjuk azonos dolgokat fotózzak stock-al, majd snap-pal, de így is kivehető a különbség. Beállításokban annyit tettem, hogy Samsung camera mode On, élesség 0.
Sötétben, kevés fénnyel azért nem az igazi, ott jobbnak tűnik a stock app. De nem állítgattam semmit. Biztosan jobbá lehetne tenni, hogy kevésbé legyen zajos a kép.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Parallaxis
addikt
válasz silmatauki #12223 üzenetére
2. hivatalosan biztos nem lesz Camera2 API.
Ezt miért gondolod?
Az S6 eleve azzal jött ki, én remélem, hogy itt is meglesz.
-
silmatauki
őstag
válasz WiZARD #12192 üzenetére
1. Attól függ. Ha nem zavar a viszonylagos életlenség és még napsütésben is az árnyékokban látható (minimális, de létező) színzaj, akkor jobb a Snap, mert annak a képeit bármikor, ha úgy akarod, élesíteni és zajszűrni lehet a dezktopon, minőségi appokkal. A stock Camera app kimenetével ez utóbbit nem teheted meg, sajnos – a (túl)élesítést és az alacosnyabb ISO-kon feleslegesen nagy zajszűrést nem tudod visszacsinálni.
2. hivatalosan biztos nem lesz Camera2 API.
-
zack
nagyúr
Klassz klassz, csak már én is sokallom az árat, pedig ezeken nem szoktam spórolni.
Most ott tartok, hogy gold dragon téma + gold dragon Widget Locker. Ez eddig 2k és némi apró. A gold PowerAmp widget + gold skin még 2-2,5k és ott van még a gold digitális óra ami 1,3k. Tehát cakumpakk 5k egy komplett skin, és ez csak 1db. Kapásból van még 10db ami baromira tetszik. Ez elég lesz pár hónapig, aztán majd apránként beszerezgetem őket.
Van olyan analóg óra widget, ami 3k.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
LalleR870629
csendes tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne h 64 bit -es lolliról tudtok e valamit, mert én úgy tudom h a C-s verzió esetében ez is játszik.
-
-
B1T3
addikt
válasz Sebestyen01 #12209 üzenetére
Előbb manuálisan töröld le a frissítéseket, és aztán tiltsd le az alkalmazást. Ha rögtön a letiltásra böksz, akkor is letörli a frissítéseket, és látszólag le is tiltja, de amint visszalépsz, aztán újra megnézed az appot, láthatod, hogy mégsem tiltotta le – így nyilván visszafrissül. Nem tudom, Note 4-nél így van-e (erre gyanakszom), de sok telefonnál megvan ez a bug(?).
-
legenda
válasz Sebestyen01 #12209 üzenetére
ezek közül elég sokat használok gyakorta, megnyitok és olvasgatok dokumentumokat, távirányítok, a telekom alkalmazás is sűrűn fut, de pont ezért embere válogatja, hogy kinek mi kell és mi nem.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TechRobot
aktív tag
Fólia ami jó lehet... xd
Dikk egy százas...
-
legenda
válasz epakla #12185 üzenetére
nem biztos, hogy sokkal előrébb lennél vele, mert csak néhány alkalmazást távolítottam el, amiket tényleg nem használok; shazam, trip advisor, fociaréna, evernote, meg a fene tudja még miket, mert annyira nem hiányoznak, hogy már nem is emlékszem azokra, illetve amiket nem lehet eltávolítani, de tiltottam, mert ezekre különösen háklis vagyok; a facebook triumvirátus, mint a facebook alkalmazás, messenger és pages mamanger.
sokkal több eltávolítható és tiltható, de ami kell és/vagy nem különösebben zavar, az maradhat.
a t-s telefonról ha leírja valaki, hogy mik vannak rajta alapban, akkor tudok még esetleg írni olyat, amit eltávolítottam de már nem emlékszem rá.
az alkalmazásos felületen jobb felül opciók (három pötty), majd alkalmazások eltávolítása és tiltása, amiknél a rendszer felkínálja a lehetőséget, azok kiiktatásával elvileg nem lesz gond.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szakiii
addikt
válasz Sebestyen01 #12202 üzenetére
fú meg nem mondom fel is rakták nekem ott nagyon ügyesen, tökéletesen felette a csaj és pont annyira széles mint a kijelző, alul felül meg ugyan olyan mint a többi
btw: 1 darab ezres volt, felrakásért nem kértek semmit
[ Szerkesztve ]
-
-
Rabidsnail
senior tag
Mindenkinek köszönöm,aki segíteni próbált,tanácsot adott,vagy csak együtt érzett velem. "A vonuló felhők fölött örökké kék az ég" Soha többé OLX!!!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra natúr titán ÚJ + ESR üvegfólia, Samsung Magyarország garancia 2027 szept.
- Eladó Samsung Galaxy telefonok: A20e A41 A51 A03 A22 A13 A23 5g
- Makulátlan IPhone Xr eladó
- Iphone 14 Pro Max 128 GB Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest