- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
WiZARD #29986 üzenetére
A camera2 őt szeretném én is, viszont eddig nem volt jó tapasztaltatom azzal a márkával.
A google biztos most nyomni fogja, hiszen azt segíti a referencia modellel, kire ráfér.
Ettől az én véleményem nem igen fog megváltozni márkáról.
Persze ki fogom próbálni, mert a fiam a nexus 5 öt most akarja lecserélni. Valszeg Google Nexus 6P lesz a váltója.
Ha tényleg olyan jó a Google Nexus 6P akkor esetleg.....a márkát. -
apaszka
veterán
-
SX Wave
aktív tag
válasz
WiZARD #29080 üzenetére
Ilyen típusú apró kicseszéseket, amit a gyártók csinálnak, sokan észre sem vesznek. Ez csak nekünk szúr szemet, akik napi szinten ezzel foglalkozunk. A felhasználók nagy részének már az is gondot okoz, hogy megnevezze pontosan mit is fog a kezében, az operációs rendszer adott verziójáról és annak előnyeiről/hátrányairól már nem is érdemes beszélni.
A másik dolog, ahogyan a kolléga is mondta, a Note-nak nincs alternatívája a piacon. -
zho-lee
addikt
válasz
WiZARD #27920 üzenetére
Bocsi, de régebben: SE Live With Walkman, és SE Active is volt.
Na azon aztán voltak akadások!
Soha nem vennék még egyszer tőlük semmitTalán 1x akadt be valami a Note 4-en..
Note 2-őn nem emlékszem
S3-on, a régi szép időkben meg több is volt,de akkor volt a cyanogen romok nagy előre törése, és nagyobb volt a kűlcsín, mint a belbecs.. Igaz még ma sem 100-as.. -
WiZARD
addikt
válasz
WiZARD #25904 üzenetére
Megjött tegnap egy usb-s mérő-m.
Normál töltéssel (gyors töltés kikapcsolva) a mérő 2770 mAh-t mért a ma éjjeli töltésre, a Battery Monitor Widget 2800 mAh-t számolt/mért, tehát lényegében megegyezik.Ez a beletolt áram, ami nyilván nem hasznosul 100%-ban.
Ma este megmérem gyorstöltést is, kíváncsi vagyok milyen eltérés lesz. (Ugyebár arra 2077 mAh-t mért a software 2 napja)
-
válasz
WiZARD #25929 üzenetére
Én nagyon kiábrándultam az s szériából, volt s5 2 napig elég is volt, az s6 meg nem jön be. A kollégámnak akivel szolgálatban voltam 24 óráztunk, neki g3 volt, nekem sajnos nagyon nem jön be, főleg a hátsó gombok, attól kész voltam.
Sajnos vagy nem sajnos, de most 7.-én vettem a note 4-et 240.000ft-ba lesz, mert havi 10.000Ft 2 évig, és teljes körű biztosítás, (casco) 2018 január 7.-éig tart, tudom hogy sokat fizetek érte, de ott ültem a vodafonnál 4 órán át, és az ottani emberek is azt mondták egyik legjobb választás az összes közül a note 4, persze nekem is az tetszett legjobban!
Lassan 10 éve vagyok a vodánál, ás már nagyon rég lejárt a hűségem, állandóan hívtak hogy nem akarok hosszabbítani és kapok egy jó készüléket is, hát ez lett belőle -
HeroBen
tag
válasz
WiZARD #25177 üzenetére
De őszintén mondva nem is lényeges ez a téma mert a törés nem garanciális csak esetleg biztosított egy harmadik fél által. Az pedig megint más, hogy a saját szevizelés negyed annyi vagy egy kis szerviz fele vagy harmada ár alatt megjavitja a telefont mint a Samsung. Főleg egy ilyen értékű telefont.
-
válasz
WiZARD #25177 üzenetére
Igen, sajnos azzal élnek vissza, hogy maga a jogérvényesítés drágább, mint maga az eljárással nyerhető megtakarítás.
Erre elvben két megoldás létezik:
1. Békéltető testület,
2. Olyan jogi segítség (főképp ügyvéd), aki lelkesedésből és/vagy jelképes tiszteletdíjért beleáll az ügybe. A tapasztalatok szerint egy ügyvédi levél már működni szokott.Az időt pedig azért kell rááldozni, mert nem csak magunkról van szó, hanem a visszaélésszerű rendszer működésének konzerválásáról. Az én álláspontom szerint: aki ehhez nem hajlandó egy kis áldozatot hozni, az más, nagyobb ügyben se panaszkodjon, ha sérelem éri, hiszen ő maga sem tett semmit a változtatásért.
MaCS
-
válasz
WiZARD #25172 üzenetére
A jogi helyzet elvben teljesen egyértelmű:
Ha olyan a hiba, amit a telefon szoftvere előidézhetett, akkor arra mindaddig jogos a jótállásos javítás megtagadása, amíg a jogosult (használó) nem bizonyítja, hogy a hiba nem a rendeltetésellenes használat (szoftverbuherálás) eredménye.
Ha viszont olyan hiba adódik, aminek nem lehet a rendszerbe való beavatkozás az okozója (pl. USB-csatlakozó, gomb, egyéb fizikai problémák), akkor nem utasítható vissza a garanciális ügyintézés.Olyan tehát, hogy a KNOX ugrása miatt teljes körű jótállásmegvonás, JOGILAG NEM LÉTEZIK.
MaCS
-
F_Gergely
őstag
válasz
WiZARD #24940 üzenetére
én médiában vettem a biztosítást 2 évre valami 20X ezret kellett fizetnem. Önrészt nem minden esetben kell fizetni (ezen én is meglepődtem) de ha kell akkor is 10 ezer szóval nem nagy cucc. Második évben már több az amortizáció miatt de akkor sem vészes. Nekem így kényelmesebb.
-
válasz
WiZARD #23304 üzenetére
amit én tennék lépésről lépesre, ha ilyen gondom lenne; kipróbálnám a telefont több (azonos szolgáltatós) sim kártyával is - amik más telefonokban megfelelően működnek -, több olyan helyen tenném ezt, ahol a hálózattal biztos nincs probléma - más telefonokkal is tesztelve -, ha így is minden esetben adódna a probléma, akkor a telefon gyári visszaállítást nyomnék, majd próba úgy is, ha továbbra is problémás lenne a hálózat kezelése, akkor felhúznám a készülékre az annak eredete szerinti firmware verziót újraparticionálással és úgy is tesztelném, ha még mindig jelentkezne a gond, akkor vetném garis ügyintézés alá a készüléket, leírva részletesen a korábbi dolgokat, hogy több sim kártyával és eltérő helyeken is adott a hiba, olyanokkal és ott is, amikkel és ahol más telefonokkal nem.
amennyiben más sim kártyákkal nem adódna a hiba, csak az enyémmel, de azzal akár a szolgáltatós csere után is, úgy továbbra is a szolgáltatót csesztetném, hogy ne csak a sim kártyát cseréjék, mert az nem megoldás, hanem a kapcsolódó profilra is nézzenek rá, mert abban is lehet hiba, hiszen más sim kártyával nincs gond a készülékkel. -
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
WiZARD #23247 üzenetére
En amikor vettem a telefont gyarilag 5.1.1. volt rajta. C verzi mediaban vettem. (Havernak vettunk szunten media neki meg 4.4 volt rajta). Nekem 1 hete van meg abtelefon baratomnak 2 hete. Neki volt olyan hogy lesobta a halozatot es nem is csatlakozott vissza de nala elmult. Nekem egyszer csinalta ezt, ujrainditottam azota nem volt. Ugy osszesegeben nekem nincs bajom vele, gyors, valt az alkalmazasok kozott. Szabad memoriat en nem nezem, nem is erdekel amig minden gyors es gordulekeny. A wifi vetelet en kicsit gyengebbnek erzem, de igazabol ennyi. Nincs ra panaszom, kifejezetten jo telefonnak gondolom
-
törölt tag
válasz
WiZARD #21610 üzenetére
Többek között ezért is használható ki a 72óras cseregari is(ezzel kapcsolatban olvastam az egyik fóruomon egy bejegyzést,nem írom le mert megköveztek érte
),mondjuk szolgáltatások terén a telekom nagy zsivány,vannak olyan szolgáltatásai amiért csak náluk kell fizetni,másik 2szolgáltatónál ingyen biztosítják ugyan azt,példának okáért a blackberry szolgáltatást...tuti hogy a készülékbiztosítás díján is nagyot nyerészkedik a telekom...viszont előfizetési csomagokban(és színvonalban) még mindig viszinylag a legolcsóbb...
-
törölt tag
válasz
WiZARD #20621 üzenetére
innen töltsd le a SamFirm appot, beírod hogy SM-N910F és TMH,jelezni fogja az 5.1.1-et, bepipálod a Decrypt automatically-t és amennyit bír a net annyival tölti le, ez nem 4fájlos mint a kiesé, ez 1fájlosba tölti le, nekem már lent van, 3,4giga kicsomagolva, 1,8gigát tölt le
-
törölt tag
válasz
WiZARD #20032 üzenetére
nem...a csc tartalmazza a bw appokat ez igaz, de ez mellett maga a régiókód beállítását is tartalmazza...én ezért szoktam kicsit gyalulni a gyári rendszert, kiveszem belőle az eredeti csc-t és rakom bele a magyar telekomost
így meglesz a friss rendszer + megmarad a csc is
-
zack
nagyúr
válasz
WiZARD #19915 üzenetére
"De ugyanígy nem használ az se ha fullra van töltve, és ha tök le van merítve..."
Nem hogy nem árt neki a 100%-ra töltés, hanem egyenesen ajánlott. Bárhogy töltöd, a lényeg, hogy az összes cella egyformán használódjon, A teljes lemerítés árthat, de fizikálisan ameddig le tudod meríteni kikapcsolásig, az nem azért van, mert az aksi teljesen kiürült, hanem mert az elektronikai védelem nem engedi teljesen lemerülni, és így megóvja az aksit a károsodástól.
-
japmas01
tag
válasz
WiZARD #19665 üzenetére
Köszönöm, én is kicsit, de valahogy komolyan megkönnyebbültem kicsit!
Borzasztó ilyet írni, mert van akinek több havi keresete ez a @ és én még még kicsit örülök is neki, hogy ellopták?! :-(
Szomorú!
De nem csörög, nem basztat, nem akar mindenhová bejelentkezni és nem húzza a zsebemet!
Sajna mindenem oda lett, leginkább az SD-t sajnálom!Válaszolnék itt a másik két kedves felhasználónak is, köszönöm először is a válaszokat!
Olyat már hallottam én is Laptoppal, hogy a pancser tolvaj még egy kávézó internetjén is használta és a gép titokban fotókat készített( Webkamera) róla amit a gazdinak küldött.
Így a jard hamar el is kapta! :-)Almás S4-4S Nokiáink voltak nekünk is..
Ne tessék felborulni, nem véletlenül mondtam, hogy többé nem!
A kereső rendszeréről csak annyit, hogy a város másik pontján jelezte a volt kedvesemet, aki amúgy suliban volt.
Gondoltam meglepem, majd amikor reá kerestem mutatta, hogy nagyon ne, is ott van!
Amíg a telefonomat maceráltam, meg is jelent a hölgy előttem, hogy "hát Te itt?!" :-)
Mutattam Neki is, nem értettük és ennyi...
És 30 annyiba kerül, mint a többi, de csak 1 év Gari!
Ez mellett..annak.. Samu alaplap, Sony kamera és Samu Prozessor volt..
Akkor miért is iPone?! :-)Ami fontos..
Hmm..
Mindenre ezt használom.
Én már nem szopózok Windossal, miután a Sony méregdrága Laptopját 8 hónapon keresztül csak szervizeltettem, megegyeztem Velük, hogy vissza adták a pénzemet és én megígérem Nekik, hogy többé nem vásárolok Sony termékeket!
Így Tablet-tel hídalom át, egész jól.
Samsung Galaxy Note 2014 Edition ..
Így munkához is ezt használnám, sulihoz és mindenre!
Rengeteg Fotó, Videó, Böngészés, Nagyobb App-ek (szótár progik, Anatómia Atlasz progik ) fussanak rajta gyorsan, Viber, WhatsApp...herótozás stop, nem az én valasztásom ezeket használni.. HDD-vel kommunikáló program, gyors böngészés, MR1 hangtár progi (ami amúgy halott, vagy a Server-re mondják mindig, hogy hibás, de lényeg, hogy nem működik, csak nincs más lehetőség hangtárból magyar műsort...kabarét hallgatni! :-)
Audio felvétel, navigáció, PDF olvasó. ..ezen pl.a Polaris van ami igaz tudja azt is, de maga a program...
A fejlesztőt oda ültetném a gép elé és az lenne a büntetése, hogy napi 8-10 órán keresztül jegyzeteljen vele az egyetemen és ahányszor elvesznek az adatok, annyi csalánütést a pöcsére!
Mert ugye a biztonsági mentés és helyreállítás be van kapcsolva, csak semmit nem ér!
És az oktatás nem úgy megy, hogy...most akkor újra mindent, amit az elmúlt 40 percben vettünk, mert a kedves társunk gépe kaki és mindent elveszített!?!
Valahogy mindenképpen jó lenne ezt megköszönni a fejlesztőknek!
Pláne, hogy csak egy rublika ugrik fel, hogy "a Polaris leállt! OK?" Hát marhára nem, de mivel semmi más klickelési lehetőséget nem adott, így mit tehetnék?!
Szóval, ha tudtok jobbat ajánlani, érdekel!
Lényeg, hogy képeket is lehessen beilleszteni és mint World -öt tudjam használni.
Fotó-Videó- Hang szerkesztése, telefonálásra,
Elemlámpa, Óra, YouTube, G-Mail, SMS, Zene hallgatás (sok, mert kell a munkához is!) Sport célokra, tehát ha volna benne-hozzá valami jobb program, mint a S-Healt, ami egy kiváló ötlet, csak a pulzus mérő semmit nem ér és használhatatlan, (vettem hozzá direkt Bluetooth -os Pulzoximetert is, de visszavittem, mert nem kommunikált a készülékkel és amit a gyártó állított, hogy tudja, a 10 funkcióból csak 3-at tudott. Mondtam, hogy ez így nem OK, nem ezért vettem!), EKG görbét, grafikont csak a reklámban tud, 24 órás funkciót sem lehet rajta beállítani, stb..
Mit használok még gyakran.. Shazam, Naptár..
Ezek jutottak hirtelen eszembe..
Facebook, Twitter és hasonló szemetek nem motiválnak, csak a törlésre! ;-)Röviden, vagy nem túl röviden ennyi..
Remélem meg tudtam válaszolni mindent?! :-)
Fura, hogy naponta használod és nézed, de ha nincs előtted, gondolkozni kell az App-ek nevén! :-)
Kellemes estét mindenkinek! ;-) -
válasz
WiZARD #19665 üzenetére
az iphone esetén is az a gond, hogy a védelemmel lezárt telefon is kikapcsolható, illetve ott is annyi a dolognak, ha nincs mobilinternetes vagy wifi kapcsolat.
japmas01; az s5 nem hiszem, hogy jó döntés lenne már, s6, note 4, vagy más gyártós aktuális csúcstelefonok, a note 5 kérdéses még, ha lehet hinni a híreknek, akár 6 hónap is eltelhet, mire itt megvásárolható lesz, bár nekem az a tippem, hogy karácsony előtt betévedhet, ráadásul az akár eltérő, jobb/más verziós is lehet, mint a most bemutatott.
-
apaszka
veterán
válasz
WiZARD #18763 üzenetére
Vagy őt vagy ki próbálta meg kellene kérdezni! Igen jónak ígérkezik.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WiZARD #18490 üzenetére
Én is írtam nekik tegnap este, megkérdeztem, hogy mi van akkor ha új telefont veszek, vagy csinálok egy factory resetet, mert volt már rá korábban precedens, hogy teljesen leszedtek egy alkalmazást a playről, függetlenül attól, hogy megvásárolta az ember.
Hát érdekes választ kaptam, azt írták, hogy ha hétfőig csinálok factory resetet, akkor még le fogom tudni újra szedni az alkalmazást.
Egy hete vásároltam talán, nemi szerv a Samsung fülébe.Reagálva az általad leírtra, igen, ugyanazt tudja a pc-s alkalmazás, annyival körülményesebb, hogy amiről eddig beszéltünk az simán megoldja ezt telefonon, itt meg kapcsolat, plusz más alkalmazás, utána ha vissza akarod állítani akkor újra kapcsolat, kényelmesebb a mobilos alkalmazás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WiZARD #18469 üzenetére
Hát remélem nekem megmarad mivel megvettem, most inkább nem tesztelném, hogy leszedem és próbálom újra felrakni, jártam már pórul alkalmazással.
Egyébként egyelőre alternatív forrást sem találtam rá, még az oldalukon sem nagyon igazodtam el, mert csak üzleti felhasználású vásárlást emlegetnek. -
zack
nagyúr
válasz
WiZARD #18467 üzenetére
Kár erről vitázni. Hülyeségeket beszélnek.
Ha gariban cserélik, és megkaptad az újat, akkor azt "benyelték". Maximum a kiadott IMEI számú csere telefonhoz odateszik megjegyzésbe, hogy egy esetleges garanciális ügyintézésnél alapos bevizsgálás indokolt ennél az IMEI számú telefonnál. De még ez sem biztos. -
Grawens
senior tag
válasz
WiZARD #17807 üzenetére
Ezért is írtam azt, hogy az aki óránként 10x-20x fellátogat eme közösségi oldalra, az a személy függőnek mondható. Az nyilvánvaló, hogy egyre több weboldal, iskola, oktatási központok, stb. csatlakozik a FB közösséghez, mert ők is tisztában vannak vele, hogy így könnyebben eljutnak egymáshoz és cserélődnek az infók egymás között. Ezt miért ne használhatnák ki? Ez rendjén is van.
Azt is hozzá kell tennem, hogy a függőség nem válogat, lehet az diplomás, vagy felnőtt. A hangsúly azon van, hogy ki mire és mennyit használja.
Reggel pl. mikor a hab testemmel felkúszok a BKK buszra azt látom, hogy 10 emberből legalább 4 a FB-ot tekergeti. De jól van ez így, legalább addig is csendben vannak.Viber helyett nagyon sok alkalmazás választható amivel szöveges üzeneteket és képeket lehet küldeni. A Viber ingyenes hívás "fillérb*szós" szolgáltatását jellemzi a beszélgetés hangminősége is.
Egy normál "elfogadható" tarifacsomag pl a rózsaszín majmoknál kb. 5-6k magyar forint. Na mármost én nem egész 10k-t fizetek azért a díjcsomagért amiben korlátlanul lotyogok és textezek bármerre belföldön. Nem nagy az árkülönbség az 5-6k tarifacsomaghoz viszonyítva. Külföldre pedig marad a Skype ami évente 1x van karácsonykor.Természetesen ahogyan írtad is ez csak egy lehetőség, vagy használja valaki, vagy nem. Viszont azt már rossz olvasni amikor valaki Nóta 4 -re feltelepíti és zizeg, hogy kula és éhes az alkalmazás. Pffff.
A másik halálom a csóró-sms a Telekomtól. Komolyan mondom, a Dunába kéne lőni, vagy a Holdig kéne felrúgni azt aki kitalálta.
hackeeeee: Igen! vannak bizony ilyen komolytalan "fillérb*aszó" cégek. Ezeknek a cégeknek a vezetői szoktak dúskálni a pénzben és ilyenen spórolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest