- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Parallaxis #12796 üzenetére
Na itt a másik okos! Találtál egy lerágott csontot? Te is ugorj egyet.
A szervizes ki fog elégíteni bízzál benne. Ha megkérdezem, hogy mit kapok el fogja mondani, mint ahogy most is megtette. Ez a kérdés már tisztázva lett, kötekedni meg okoskodni menj a kocsmába.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hamikike #12797 üzenetére
Én ezt nem feszegetném..
Lehet, hogy van ilyen, de szerintem mondhatni minimális energiát tud hasznosítani arra, hogy megtöltse.
Maga egy alkalmazás véleményem szerint erre nem képes. Vagyis, hogy jutna el a wifi modultól a töltés az akkuig?
Ez hasonló, mint a tisztító alkalmazások, amelyek hatására a lemerült telefonod is fogod tudni használni..
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz Djatis #12794 üzenetére
Sima s6.De csak ha már lesz kellő tapasztalat és megemésztem a bővíthetőség hiányát. Nekem az edge változatok nem tettszenek sem külsőre sem fogásra. Nem is nagyon látom értelnét az ilyesfajta lekerekítésnek. Szerintem rossz irány, útkeresés a Samsungtól.
Eddig egyik s szériást sem hagytam ki, az s6-ot sem fogom, de nem akarok úgy járni mint a Note4 - gyel. Megvárom míg kiderülnek a nyűgök. -
hamikike
tag
válasz hackeeeee #12764 üzenetére
Nagyjából sejtettem, hogy a wireless az csupán vezeték nélküli kapcsolatot jelent, valami indukciós töltést.
Viszont jó pár leírást találtam a wifin keresztüli. pl. router (vagy routerek) energiáját használja töltésre. Csak nem tudom ezen kívül a telóban mi kellene hozzá, illetve forgalmazzák-e már.
Így találtam rá a WIFI Charger appra, ami vizuálisan imitál egy töltést, de, hogy tényleg tölt-e??
Humbug kell legyen, mert hogy készteti rá egy app a telefont töltésre? -
Parallaxis
addikt
válasz #67656192 #12791 üzenetére
Ha kiderül, hogy.... nálam pofon jár érte, nem is kicsi.Külön fog elköszönni minden jelenlévőtől.
Hülyeséget nem kéne írni....
A szervizes azt ad, amit neki kiadnak. Piszokul nem tudja, hogy új, vagy refurbished, főként, hogy nem is gyári csomagolásban vannak ezek a cserekészülékek (gondolom te sem egy original eszközt kaptál, hanem egy gyári alapkészüléket, minden tartozék és gyári csomagolás nélkül, amit nálad élesítettek a te IMEI-eddel és egyéb esetleges szolgáltatói függőségeddel).
Abban, hogy új készüléket kaptál, csak akkor lehetnél 100%-ig biztos, ha egy bolti forgalomban lévő original dobozt nálad bontana fel.Az meg, hogy te mekkora vagy és hány kiló csak annyit jelent, hogy egy erőszakos kérdésre tuti azt fogja mondani, amit hallani szeretnél (vagy, ha túl nagy a szád, akkor sarkon fordul és elmegy), ha meg bármilyen fizikai erőszakot megpróbálsz alkalmazni, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy bilincsben, a rendőrjárőr hátsó ülésén már nem leszel olyan nagy legény.
-
-
-
laabom
tag
Sziasztok! A gyári böngésző (Samsung accountos)könyvjelzőket melyik web böngészővel tudom szinkronizálni az asztali gépemen?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kellemes ünnepeket mindenkinek -
törölt tag
válasz Djatis #12790 üzenetére
Nem tudom, nem voltam ott. Viszont nehezen hiszem el hogy bepróbálkoznak.Mi értelme és mi haszna. Nem szegényíti a forgalmazót ha cserél egy telefont, ez a gyártó restanciája Ha kiderül, hogy.... nálam pofon jár érte, nem is kicsi.Külön fog elköszönni minden jelenlévőtől.
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
válasz #67656192 #12745 üzenetére
Pedig hidd el nekem az volt! A két alsó bill alig világított plussz elkezdett ropogni a középső gomb! Sajnos képernyő mentést nem csináltam a samsung infóból de van itt egy Zsombor nevű fórum társ aki látta! Itt pedig most originalt ír! Szóval tuti bepróbálkoznak felújítottal utána ha bukta nekik akkor meg szó nélkül adnak egy tényleg újat!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
törölt tag
Nekem eddig a prémium szervizzel semmilyen rossz tapasztalatom nem volt. Egyedül az első szériásokkal volt néha gond. S3,s4,s5,Note4-eknél.
Ne ragozzuk ezt tovább. Ha vakaki új gyanánt gyári felújitott készüléket kap arról tudni fog. A Samsung nem a sarki jósda,vagy a cigány lókupec.@hackeeeee :neeem, a refurb az gyári, gyárban felújitottat jelent amiben sokszor minden új. A keret a kijelző....
A lényeg, hogy ezek a refurb telefonok legtöbbször a dobozon feltüntetve másik csatornán kerülnek újra forgalomba.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #18001664 #12779 üzenetére
+1,de itt nagyon okosak egyesek. Történelem könyvet lehetne írni a Samsung telefonjaimról, mégsem osztom az észt. Mindenki legyen nyugodt meg fogják mondani ha nem új készüléket kapsz hanem használtat. Te meg eldöntheted, hogy feldarabolod az üi-t vagy sem.
így a pontos[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz migabi24 #12767 üzenetére
nem, van refurbished program - mint sok más gyártónál is -, de nem magyarországon, mivel nem olyan egyszerű a dolog, hogy egy sima szervizben megjavítják a telefont és az már kapja is a megfelelő tanúsítványt, hogy az immár gyárilag felújított, jogilag újnak megfelelő készülék - javításkor sem használhatnak fel használt alkatrészt, hanem csak újat, ezt is jogszabály írja elő -, tehát bizonyos feltételeknek meg kell felelni, illetve a refurbished tényről tájékoztatni kell a vásárlót.
amennyiben a gyárilag felújított és bevizsgált, újnak megfelelő készüléket megérné visszahozni magyarországra és megfelelő célra - akár cserés készüléknek - felhasználni, úgy azt mondhatnám, hogy sima ügy a dolog - a gyárilag felújított és bevizsgált készülék még mindig jobb egy fokkal, mint a szervizben javított -, de erre - az utolsó infó alapján - külön értékesítési csatorna van bizonyos országokban.az asus pont a napokban küldött hírlevelet, hogy most kedvezményes áron vásárolható refurbished notebook...stb., eddig esetükben sem tudtam ilyen lehetőségről magyarországon ebben a formában, de ezek szerint már működik a dolog.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #67656192 #12777 üzenetére
Honnan tudod, hogy használt? A refurb termék akár korábban csomagolás sérült termék is lehet..
És, szerinted az akár nem lehetne refurb. termék? De. Azt is ugyan úgy megkapod cseretermékként, nem a sajátod toldozzák, foldozzák. Nem a felhasználó által leharcolt mondjuk valamelyik alkatrészt kicserélt telót kapod vissza, mondjuk "széttöltött" akkuval.
Senki sem oktat ki senkit, csak ne keverjük a fogalmakat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Nem rakok kérdést hanem teszek. Hidd el te sem akarnál ott abban a közegben hazudozni. Volt már nálam ez a szervizes, ismer.
Etikátlan, nem fogadnék el használt telefont, nem is próbálná meg. Mivel azt mondta, hogy új ezért én is ezt mondom neked. Semmi okod kételkedni.@hackeeeee:tudom mit jelent, ne kezd te is a kioktatást.
Én kaptam egy új telefont, ÚJ AKKUVAL ÉS HÁTLAPPAL. Elvitte a régi telefont szőröstül...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #67656192 #12771 üzenetére
Alapjában véve igen, ezt nevezik refurbished-nek.
Mint említettem, mások is ezt csinálják.. Amúgymeg, ha azt kapod, ugyan úgy kapsz rá érvényes garanciát. Akkor, mi a gond? Ha nyoma sincs semminek, mintha új lenne, véleményem szerint onnantól ez mindegy. Ha hibátlan a refurb. termék.
A refurb csere != javítás, abból a szempontból, hogyha elviszik tőled a telót javításra, akkor nem kapsz azonnal ugyan olyan készüléket, hacsak az nem cserekészülék. Ha cserélik, akkor vagy újat kapsz, vagy refurb-ot. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Persze, ettől függetlenül igen, jól hangzik az, hogy újra cserélik..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz migabi24 #12767 üzenetére
Nem gondolok semmit. Rákérdeztem, újat kaptam. A régit ujrahasznositják de nem itt hanem a gyárban. Ott a felhasználható részeket nyilván felhasználják, a többit kidobják.. Ennyi erővel akkor nem kell Samsung garist venni. Vehetsz gsm boltost is mert azt is megjavitják. Nem egy kétéves Note4 használati szerződést kötöttem úgy, hogy használhatok egy müködő donort amig jó, ha beszarik akkor megkapom vki másét amit épp most szögeltek meg .
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Újdonsült note4 tulajként az lenne a kérdésem, hogy divx-es és x264es fájloknak miért nincs hangja? ("Nem támogatott audiokodek")
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #67656192 #12756 üzenetére
Írtam ilyet, hogy te hülye vagy? Ma valami lóg levegőben csesszétek meg, néha úgy viselkedtek (tisztelet a kivételeknek), mint valami HP-k! De attól, hogy kérdéseket raksz fel, még nem derül ki, hogy az valóban új, de egy refurbished készülék (mielőtt valaki nem tudná) , annak pont úgy kell kinéznie, mint egy újnak. Te azon semmi olyat nem fogsz találni, ami arra mutat, hogy esetleg már használták.
(#12758) hackeeeee v
Ha jól sejtem ennek szinten kéne lennie gyárilag..
Szerintem is, de én már nem mondok semmit!
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Janika-1982 #12763 üzenetére
Akkor C lesz...
-
-
Janika-1982
tag
válasz Sebestyen01 #12753 üzenetére
Szia mindenképpen hivatalosan, 2 év legalább,gyári garanciával,függetlent vennék.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hamikike
tag
Miközben itt jól elvagytok egymás zrikálásával, megtennétek, hogy válaszoltok egy földi halandó néhány kérdésére. Új tulaj, nem rutinos felhasználó vagyok.
1. A 12729. számú bejegyzés problémája.
2. Tokot akarok venni és belefutottam a vezeték nélküli töltéses samu hátlapba, ez ugye nem WIFI-s és kell egy báziskészülék is hozzá?3. Van-e note4-hez wifis töltő megoldás, ez milyen hardvert igényel? Valami link?
4. Találtam egy appot WIFI charger néven, ez jó vagy humbug. Ahogy nézem inkább fogyaszt, mint tölt.4. Az oldalra nyíló, elől ablakos tok mennyire zavar a videózásban, hátrahajtható, vagy csak kinyitható, mint egy könyv?
5. A szilikonos tokkal együtt egy autós tartóba bepattintható a telefon (nem csipeszes tartó), vagy le kell venni állandóan, és akkor lehet, hogy a sima bőr, slim tok a legjobb?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Miert van ma ilyen tesztoszterontultengesben mindenki? Relax van uraim
-
törölt tag
Te most hülyének nézel okoska,ne próbálkozz! Az előbb már megkértek rá.
Mondom, hogy ez volt. Gondolod, hogy a képembe mer hazudni? Vagy 40 centi és hatvan kg volt a javamra plusz több barátom volt jelen az irodámban akik szintén tettek fel kérdéseket neki.
Annyira bírom, hogy mindenhez van egy okoskodó nagyképű arrogáns hozzászólásod. Ugorj át légyszives!
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Janika-1982 #12750 üzenetére
Egyszeru ha szolgaltatonal veszed F lesz ha boltbol C... sok valasztas nincs! Forma forma amugy az F verzioban elvileg kicsit tobb a kameras lehetoseg appal, a C ben pedig jobb a dac!
Leslien
Ugyan ilyen volt az enyem is talan ennyire meg nem is... csere![ Szerkesztve ]
-
-
Janika-1982
tag
Sziasztok vásárlás előtt állok.Szerintetek melyiket vegyem meg?
Exynos-os szerintem nyerőbb nem?Valamiért nem lehet linkelni!?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #12746 üzenetére
Az első ilyenemnél hiányzott egy részen a rezisztens rész. Azon kívül, hogy ferde volt az egész, foltos volt a széle.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #67656192 #12745 üzenetére
elvigyem és hozom vissza vagy cseréljen újra?"Ezzel kiment a kocsiba és behozott egy újat.
Szerintem senki ne ringassa magát abba hitbe, hogy milliós tételekben állnak az új készülékek valahol egy raktárban. Nyilván a felújított és az újracsomagolt is úgy néz ki, mint egy új és ez a lényege, valamit, hogy továbbiakban ne legyen vele problémád. Azt mégsem mondhatja, hogy elvigyem, vagy adok helyette egy felújítottat, ami talán jobb, mint az eredeti Ettől független, lehet, hogy teljesen újat kaptál, de kitudja azt kideríteni? senki...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz migabi24 #12738 üzenetére
Én újat kaptam, rákérdeztem anno. Bebaszna ha egy egyhónapos bontatlan de rossz készülék helyett kezembe nyomna egy használt javitottat. Amikor bejött félre ne érts, semmi bajom vele mert rendben volt a srác, de rám sem mert nézni. Elmondtam a problémát, körbeforgatta a kezébe és ennyit mondott "nem tudom itt javítani a hibát, elvigyem és hozom vissza vagy cseréljen újra?"Ezzel kiment a kocsiba és behozott egy újat.
Meg kérdeztem mi lesz az enyémmel, azt mondta visszaküldik a Samsungnak, le kell adni.
Nincs itt szó semmilyen használt de javított cserekészülékekről, akinek cserélik az újat kap. Ne terjesszetek már hülyeségeket mert van aki elhiszi.Kiemelném, hogy csak az első szériánál van eseti összeszerelési probléma. A mostani készülékem már hibátlan pedig ez gsm boltból van.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #06969344 #12740 üzenetére
Most ránéztem, végülis akkora a rés, hogy egy papírlap széle épp belecsúszik..
Közel sem annyira durva, mint amit itt mutattak már többen is.
@leslien: Lehet.. De őszinte leszek, engem ez még nem zavar.. Volt aki itt sokkal durvábbat mutatott.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
legenda
válasz WiZARD #12715 üzenetére
pedig az lesz a megoldás, hogy átnézed a kapcsolódó alkalmazásokat és folyamatokat, mert két eltérő gyártó rendszerét nehéz alapállapotban összehasonlítani, és ha itt is csak azok fognak futni, mint a másik telefonnál, akkor akár még kevesebbet is fog merülni éjszaka, mint az.
nálam, jelen beállításokkal 2%-ot merül 8 óra alatt, éjszaka.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Sebestyen01
őstag
Akarmilyen telot adnak lehalabb afnak es nem kell nelkulozni a telefont csak fel orara! Igazabol nekem mind1 hogy refurb vagy uj csak hibatlan legyen!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz b.bela1 #12731 üzenetére
[most röhögök]
Miről beszélsz, ki sértegetett Béla? Mégsem bírtad, ki, hogy ne ugord át...nem háááát!
További érdekesség, hogy az előző telefonnál azt írta a Samsung infó hogy refurbishment itt meg, hogy originál!
Szerintem sem osztogatnak ezek zsír új készülékeket. Nyilván olyan, mint az új, de mégsem...
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Djatis
senior tag
Pénteken megjelent nálam a Szervizes úr! Hát nem kicsit lehaltam! Meg sem nézte a telót se a knox-ot én mutattam meg neki a gyatra billentyű világítást is! Hozott zsír új telót, akksit, cerkát, szóval már csak a hátlap a régi! Am tök korrekt srác volt mondta, hogy látta a samsung mennyi kínom volt a telefonnal úgyhogy ha ez is beszarik akkor vissza kapom az árát nem lesz több csere!
De ami vicces, hogy október 17 óta ez a harmadik Note 4-em és ez az első aminek rendesen be van ragasztva a kijelzője!
További érdekesség, hogy az előző telefonnál azt írta a Samsung infó hogy refurbishment itt meg, hogy originál![ Szerkesztve ]
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Parallaxis #12724 üzenetére
Örülök, hogy a tied kibírja a dupláját. Ezek szerint egyfolytában beszéltél 8 órát. Mert itt folytonos használatról van szó, nem pedig arról, hogy az akkunak hagyunk időt észhez térni.
Nekem az a 4.5 óra is megterhelő volt konfereciában, de persze a háttérben rendesen futott net is, mert, mint írtam BT fülesen beszéltem és a böngészőt is, folyton használtuk más programmal.Szerintem ez jó, de majd kiderítem, hogy ez az akku valóban a halálán van-e így használva, a lényeg, hogy neked a dupláját bírja.
Béluskabá, senki nem kérte, hogy elolvasd, eddig is megtehetted volna, hogy átugrod, de ha nem bírod, hogy valakinek más véleménye is van és nem folyton ezt a telefont ajnározza, akkor ne fórumozz! Az arrogáns nálam teljesen mást jelent, tudtommal nem is ismersz, de félre értsd, eszem ágában sincs barátkozni veled ...cimbora!
(#12725) Sebestyen01
Nagy fába vágnád a fejszédet! Nehéz meló lenne megértetni, hogy mit miért és hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
hamikike
tag
Mi az oka, eddig oké volt, mi okozza??
Idegen fájlkezelőben (TC, ES expl. valószínű másban is) nem tudom a külső sd-t írni törölni. Azt mondja nem lehet írni, valószínűleg root jog kell hozzá, de mihez?? Ezt ma vettem észre, de korábban, mondjuk tegnap még működött. Mit állíthattam el??
Látom mindenhol, tudok róla telepíteni, le tudom választani, sőt a note4 saját fájlkezelőjével, és szgre kapcsolva winben is tehetek mindent, de az említett két appban nem.Mi az oka?,
-
Sebestyen01
őstag
válasz Parallaxis #12727 üzenetére
Persze hogy van de mondjuk egy e-book olvaso kijon a note aranak toredekebol persze csak peldat irtal ertem a lenyeget
-
Parallaxis
addikt
válasz Sebestyen01 #12725 üzenetére
Ez nem az a tipikus divattelo, ez hadznalatra van tervezve akinek napokig elmegy azzal leulnek
Mondjuk használat és használat között is van különbség.
Ha mondjuk valaki azért veszi meg, mert nagy kijelzőn akar e-bookot olvasni és más felhasználás nem érdekli, az lehet, hogy csinál napi 6-7 órás képernyőidőt és elmegy így is 2-3 napig a készüléke, míg másvalaki játékkal 4 óra alatt csontra meríti. -
b.bela1
őstag
Ahhoz, hogy kinek mitől sül el, baromira közöd sincs.
Ne már megmond ki mit ír, vagy válaszol.
Most untam meg az arrogáns nagyképű hozzászólásaidat.
Hónapokig bírtam...
Nem gond. Innentől átugralak.
Ja! Cserélj akksit.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Parallaxis
addikt
Én már padlóra küldtem 4.5 óra teljesen feltöltött akkuval, ugyanis ennyit bír folyamatos pofázás mellett
Ha a tied csak 4.5 beszélgetés időt bír, akkor ideje akkut cserélned, vagy ott valami gáz van, ugyanis több mint a dupláját kell bírnia (nekem már volt több mint 8 órás beszéd időm és még volt 38% az akkuban).
Ha meg kizárólag beszédre használod és semmi mást nem csinálsz vele, akkor 28,5 órát elketyeg a GSMArena tesztje szerint: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezek a kinél bírja tovább a Note4 teljesen szubjektív, és felhasználó függő, jó a note 4 akksija, de annyira nem, hogy el kellene sülni miatta.
Én már padlóra küldtem 4.5 óra teljesen feltöltött akkuval, ugyanis ennyit bír folyamatos pofázás mellett. Ráadásul ekkora már két újjal lehet csak fogni, ha kézben tartod, mert annyira kicseszettül forró, tehát BT fejhallgató ilyen hosszú beszélgetéseknél alap! Aki meg kijön ilyen 3-4-5+ napokkal, az berakja a páncélszekrénybe és simogatja??, vagy és azon rimánkodik, hogy minél többet kihúzzon??, vagy használja is??? (kétlem) -
Sebestyen01
őstag
En lekucorodtam az ottani tv ele es neztem magam ele had valogasson, nekem akkor mar meg volt a note tovabb nem erdekelt!
Amugy olvasgatva az s6 topikot sok ember megnezte mar eloben a telokat de az edge fogasara panaszkodtak miszerint kenyelmetlen vago erzest ad... viszont a sima sokaknak tetszik[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sebestyen01 #12719 üzenetére
Az dolguk és el kell viselniük, különben úgy lepontozzák őket, mint a pinty.
Arra meg k...ra háklisok a főnökök, főleg a telenyomornál.... -
Yager01
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy mi a belső SD kártya elérési helye? Be kéne állítanom egy programban de nem tudom megadni az elérési utat. /sdcard1 vagy valami ilyemi rémlik. De sehol nem tudom megnézni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslien #12710 üzenetére
Csak azért írtam, hogy remélem, mert akkor a párom tuti kitalálja, hogy akkor nem is jó az Edge neki, ha a Note 4-nek szebb a képe és megint megy a variálás majd. A f..sz kivan a nők hülyeségeivel. Én mondtam neki, hogy előtte fizikálisan is próbálja ki, de neki nagyon tetszik és kell, meg a note 4 nagy etc.. na majd, kb 2 hét múlva kiderül, akkorra kértük, hogy szállítsák. Akkor utazunk vissza...
(#12711) WiZARD
1-3%-ot maximum...
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
válasz S e t h #12714 üzenetére
Na de G2-n se tiltottam semmit, mégse merült, szóval nem ez a megoldás számomra.
Greenify-t használom, bár root és exposed nélkül elég kis béna, a secure lock screen meg végképp kinyírja, és manuálisan kell rábökni mindig
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
S e t h
nagyúr
válasz WiZARD #12711 üzenetére
Nálam éjjel minden ki van lőve, mivel aludni szeretnék, üzeneteket kapni nem, aki akar tud hívni, 1%-ot merül éjjelente, energiatakarékos üzemmódban.
Egy töltéssel 6-8 óra kijelzőidő, viszont le is van tiltva amit nem használok, na meg mindenek előtt Greenify alkalmazás használata.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most kíváncsiságból csináltam annyit, hogy letiltottam a tollészlelést, amikor az csatlakoztatva van, és a Google keresés alkalmazást letiltottam, mert úgy, hogy el sem volt indítva soha, folyamatosan futott, és megevett 100-150MB ramot..
Tollról jut eszembe, annak úgymond nincs "grafikus" jele, hogy le van választva a toll? Őszinte leszek eddig nem tűnt fel, csak most néztem, hogy a kis toll ikont nem mutatja a sarokban.
Véleményem szubjektív...
-
WiZARD
addikt
Nektek éjjel mennyit merül a telefon?
Nekem 8 óra alatt 10-11%-ot, és nagyon soknak tűnik. LG G2 1-2 %-ot merült, ugyanezzel a felhasználási jelleggel (gmail push, wifi, semmi extra energiatakarékossági cucc)Valamint úgy általában jellemző, hogy túl sokat van "ébren", és gondolom ezért is merül ennyire.
Elmúlt 24 órában 3 óra SOT mellé 7óra 24 perc volt amikor ébren volt a telefon. Tehát majdnem 4.5 órát volt ébren, de kikapcsolt kijelzővel.Amúgy továbbra is napi 2-3 óra SOT mellett estére 35-40% körül vagyok. (0 játék, vagy bármi tényleg intenzív cpu/gpu használat) Így 2 napra esély sincs. G2 hasonló használat mellett 50-55% körül volt este.
(Azt hozzáteszem, hogy G2 rootolva volt, és minden eszközzel próbáltam wakelock-ot írtani. Note4-en (F-es) a holland 5.0.1 rom van, és a bloatware-eket, és felesleges szarokat letiltottam)
jól látszik hogy éjjel is van awake, sőt néha location-t is néz.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Sebestyen01 #12609 üzenetére
te besszellni magyarski nyelvett?
-
apaszka
veterán
Nekem még nincs néma mod. Német bob4 van rajta.
Nem tudom mi volt az eredeti csc a telónak? De odinnal nyakába kéne húzni valami újabbat amiben van. De sajna nincs most idő esetleg újra belakni, meg root is kellene, mert ezek a vannak reklámok jönnek,a kedvenc apjaim egy része meg nem működik rendszergazdai jog nélkül.A teló egyébként jó, bár marha nagy előre lépésnek nem nevezném a nóta 3 után. De persze ez jobb , és tetszik is. Igaz még nem sokat nyaggattam, inkább a wazze ment rajta.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zack
nagyúr
-
Nodika88
tag
Azért Samsungék odatették! S6 vs. Nokia 808 PureView
Samsug S22 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- Mobil flották
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest