- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
válasz
Sebestyen01 #14732 üzenetére
Nagyon off kérdés a Note 4 topikban, de nézz rá a Mobilarena friss híreire. Pont most jött ki a cikk, hogy Dél-Koreában már tölthető rá az 5.0.2.
-
darkarthur
senior tag
válasz
Sebestyen01 #14732 üzenetére
Mi a baj a 0.1-el?
Az egyetlen ami engem bosszant az, hogy a kikapcs menüben nincs ott a némítás. Ezt leszámítva nem tudok rosszat mondani vagy egyéb bosszantó dolgot. -
Superleggera
tag
válasz
Sebestyen01 #14662 üzenetére
Nem gyémánt lesz
az drága volt
ozmiumos lesz most hozzák Dubai-ból
-
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #14377 üzenetére
Egy Note 4 topikban nem is várok mást ...
-
Grawens
senior tag
válasz
Sebestyen01 #14274 üzenetére
Főleg hogy 810-es kazánnal szerelték, majd lesz vinnyogás ha akcióba lendül a thermal throttling.
Így szép lassan le is húzhatják a rolót.
-
dancsuri
veterán
válasz
Sebestyen01 #14274 üzenetére
a letiltáshoz semmi köze. az IMEI számot tiltják, az meg minden készüléknek van
-
dancsuri
veterán
válasz
Sebestyen01 #14269 üzenetére
nemis értem miért teszik függővé a szolgáltatók a készülékeket? a lényeg az előfizetésen van és hogy minél többet telefonáljak, akkor meg nem mindegy milyen készülékbe rakom a simkártyát?
(attól hogy eladom az előfizetéses készüléket még semmilyen veszteség nem éri a szolgáltatót.)
-
motown5l
senior tag
válasz
Sebestyen01 #14264 üzenetére
[link]
Ha esetleg nem unlockos,akkor megcsinaljak halozaton keresztul.ne kerdezzetek hogy miert -
motown5l
senior tag
válasz
Sebestyen01 #14264 üzenetére
Kulfoldi szolgaltatonal vagyok.3. telefonomat veszem toluk,elofizeteses,hozza teszem.s3,s4 es ez is fuggetlen.
-
motown5l
senior tag
válasz
Sebestyen01 #14260 üzenetére
Enyemen pedig van.Szolgaltatom logoja jelenik meg bekapcsolaskor.De elfogadja a vodafonos kartyat is.Azert gondolom hogy fuggetlen
-
SzlobiG
félisten
válasz
Sebestyen01 #14240 üzenetére
Nem, de már csomószor kitöröltem és állandóan gyártja.
(#14241) Pow Azt se tom mi a fene az, de akkor utána nézek azt kiírtom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sebestyen01 #14212 üzenetére
Elvileg van benne távoli vezérlés (ha jól emlékszem).
Mondjuk az kérdéses, hogy milyen adatokat kért hozzá, hogy hozzáférjen.
@Dj.Kütyü: Nem értem a problémád. Lényegében szinte minden gyártónál így működik.
-
Nodika88
tag
válasz
Sebestyen01 #14212 üzenetére
Persze hogy láttam, ő irányította a telefont !
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #14208 üzenetére
Aham.Akkor Sony.Rendben.egy Samsung-ban...hmmmm.Akkor egyetlen Samuban sem Gyártói kamera van.Mégcsak az kell hogy az újlenyomat olvasó is mástól van.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #14116 üzenetére
De nagyon jó lehet.Asszem egyszer láttam élőben Amerikai gépet.Mindent gyűjtök amin az van hogy Made in USA.bocs mindenkitől hogy szemetelek a topikban.Csak Na😀
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #14108 üzenetére
Amugy mennyit eszik a 70-es Amcsi géped? Mennyiért lehet hozzájutni?Most Suzim van.Alkatrészt sem egyszerű azokhoz beszrezni.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #14108 üzenetére
Szia.Köszi.Mond persze,nem kell hozzá adatkapcsolat.
-
blu79
addikt
válasz
Sebestyen01 #14105 üzenetére
Köszi, egyébként már én is rájöttem mi volt a baj, navigáción belül némítva volt de most már jó, a térkép nagyon gyors szép és jó
-
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #14076 üzenetére
Ennyi
-
Nodika88
tag
válasz
Sebestyen01 #13973 üzenetére
Nem tudom... kezdek morcos lenni...
cikk: szenzor
-
Nodika88
tag
válasz
Sebestyen01 #13919 üzenetére
Telekomos a telo.
-
válasz
Sebestyen01 #13935 üzenetére
akkor okés és nincs mit!
w333; megfelelő lollipop legyen és hirtelen sony lesz kiírva.
-
zack
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13928 üzenetére
Azt kellene kideríteni, milyen régiós, és milyen szoftver van rajta. Mert elég érdekes, hogy itt mindenkinek IMX-240 van, és csak ez az egy példány tűnik kakukktojásnak.
-
zack
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13919 üzenetére
Én nem állnék meg a cserénél... Minimum bánatpénz.
-
válasz
Sebestyen01 #13898 üzenetére
innen gyorsan letöltheted; link
-
válasz
Sebestyen01 #13896 üzenetére
a több állományból álló t-s - olyan telefonod van, ha jól emlékszem - 4.4.4 firmware verziót nyomd fel, a re-partition legyen kipipálva, az helyre kell, hogy tegye, bármit is módosítottál, illetve bármi is módosult.
írj, ha nincs meg adott firmware, dobok hozzá letöltési linket. -
válasz
Sebestyen01 #13882 üzenetére
mind a két wipe opcióra rányomtál?
először cache partition, majd utána a data/factory reset.
a nyitott hasú robot nem feltétlenül hiba, jellemzően parancsra vár olyankor.
odin által is megpróbálhatod, úgy sem egyszerű téglázni, csak a bootloader írásának meghatározott (rövid) szakaszában adott a hibalehetőség, de akkor a több állományból álló firmware kellene és kipipálni a re-partition opciót.bexxter; a szolgáltató, illetve az előfizetés függvénye.
amennyiben az adatlapodon szereplő vodás számról van szó, úgy;Ellenőrizd, hogy külföldön is használhatod-e szolgáltatásainkat:
Ezt Saját fiókodban tudod megtenni, vagy küldd az SROA betuket SMS-ben a 1270-re!Roaming aktiválása: a Saját fiókodban tudod aktiválni a Nemzetközi Roaming szolgáltatást (ahol a külföldi internethasználattal kapcsolatos beállításokat is elvégezheted) vagy ha elküldöd egy díjmentes SMS-ben a ROA betűket a 1270-re. Ha a szolgáltatást aktiváltad, további teendőd nincs - telefonod külföldön automatikusan csatlakozni fog valamelyik helyi hálózatra. (Ha ez nem történik meg, kézi hálózatválasztásra van szükség, amelyhez mobilod használati útmutatójában találsz információt.)
Az SMS-ben történő megrendelés díja: a 1270-es számra küldött SMS belföldön díjmentes, külföldön az aktuális roaming SMS-küldés díja kerül levonásra. Javasoljuk, hogy utazás előtt, még belföldön rendeld meg a kívánt szolgáltatásokat.
forrás; link
-
hanti
senior tag
válasz
Sebestyen01 #13887 üzenetére
Akkor inkább szerviz!
-
hanti
senior tag
válasz
Sebestyen01 #13885 üzenetére
Odinnal próbáltad már?
-
hanti
senior tag
válasz
Sebestyen01 #13882 üzenetére
Van még egy lehetőség, megnyitod a Kiest és csatlakoztatod a telót, majd eszközök és a második sor inicializálás és az utasítás szerint jársz el. Ez mindent helyrehoz.
-
válasz
Sebestyen01 #13880 üzenetére
menü alatt nyomtál rá a gyári adatok visszaállítására, vagy recovery és mind a két wipe opció? (nem feltétlenül elég csak az egyik!)
próbáld meg úgy, hogy sim kártya - illetve ha van a készülékeben memóriakártya, akkor az is - kivesz és úgy teljes gyári visszaállítás. -
válasz
Sebestyen01 #13865 üzenetére
nagyon nem okés nálad valami, a végén még elkerülhetetlen lesz a gyári visszaállítás.
tényleg letilthattál egy - vagy több - fontos folyamatot is a sok felesleges mellett, hogy nem csak a frissítés nem megy rendesen, hanem még más anomáliák is jelentkeznek.
a product code/csc stimmel? semmi olyan módosítást nem eszközöltél, ami okán elmászhatott volna?
wifi és mobilinternetes kapcsolattal is működik a play áruház és a filmek is. -
válasz
Sebestyen01 #13824 üzenetére
Nincs panasz, teljesen jó. Addig nyomkodtam míg le nem merült. Kár hogy nem unibody.
-
Colani
tag
válasz
Sebestyen01 #13768 üzenetére
Meg kérdezem miért kell majdnem minden hozzaszolasodban leirni hogy mennyiért vetted ezt a "fost "
Szerinted akinek ilyen készüléke van nem tudja mennyibe kerül vagy a tied vmiben különbözik esetleg másétól ?😊tök jó látni hogy szét vet Z ideg. Eljon majd az idő mikor visszasirod ezt a fost az s6 után 😉
Szép napot -
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #13766 üzenetére
+1 nekem is !
-
válasz
Sebestyen01 #13647 üzenetére
a szervizes nem ota fogja frissíteni, hanem újrahúzza a friss rendszert - aztán lakhatod be újra - , persze csak akkor, ha már megkapták odin alá - ehhez szerintem még nem - a friss firmware verziót.
tényleg képes lennél egy frissítéshez szervizest kihívni?Nodika88; olyankor egyáltalán nem lát hálózatot?
van lehetőséged kipróbálni másik sim kártyával?
akkor csinálj csak gyári visszaállítást, ha több sim kártyával is jelentkezik a probléma. -
Jolet
őstag
válasz
Sebestyen01 #13647 üzenetére
v8cars?
-
válasz
Sebestyen01 #13643 üzenetére
utólag nem mindig szokott segíteni a feloldás, bár egy ideje nem is próbálgatom, így ez inkább régi tapasztalat, amikor még hurcolásztak szoftveres javításra s2, s3 és társai telefonokat, utána már zsigerből mondtam, hogy nem érdemes kínlódni vele, húzzuk inkább újra a teljes rendszert.
Jolet, lehet, hogy a telepítés után sem muszáj, csak ha problémát tapasztalsz.
-
válasz
Sebestyen01 #13640 üzenetére
nekem van/lenne, de nem szoktam ota frissíteni, mindig kivárom odin alá a letölthető friss firmware verziót.
igaz, kíváncsiságból talán kipróbálnám most ota, de csak és kizárólag akkor, ha már rendelkezésre áll a letöltött friss firmware, hogy probléma esetén azonnal újrahúzhassam a rendszert.
kíváncsiságból ránéztem kies útján is, úgy nem dobja még a frissítés lehetőségét. -
válasz
Sebestyen01 #13638 üzenetére
lehet, hogy letiltottál korábban olyan folyamatot, ami szükséges lenne/lett volna a frissítés lefutásához, de sok más hibalehetőség is adott.
amennyiben lehetséges, úgy recovery alatt wipe (szükség esetén mind a kettő), esetleg odin által újrahúzni a korábbi verziót - ideálisabb a több állományos, re-partition kipipálással -, vagy tényleg csak a kies. -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #13617 üzenetére
Hiàba próbálod elmagyarázni egyeseknek, úgyis fejjel a falnak mennek. Többször le lett már írva, hogy elenyésző a különbség. Ha a kamerát nézzük, akkor még az F-es jobb is. Odafent azért jól kitalálták, hogy ne legyen sok különbség a különböző verziók közt, különben alapot adnának a felháborodásnak a userek részéről!
Ha valaki csak úgy tud nyugodtan aludni, hogy ha azt hiszi jobb a C, akkor üzenem neki, "jobb" a C... -
Kelecar
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #13568 üzenetére
Ja, engem is mind' basztat előadásokon. Már-már anti-fitnessnek érzem magam
-
Parallaxis
addikt
válasz
Sebestyen01 #13564 üzenetére
Nem tudom, nálam be van kapcsolva, de soha nem pofázik, csak mér.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #13564 üzenetére
Akkor meg mozogj
-
WiZARD
addikt
válasz
Sebestyen01 #13557 üzenetére
settings/security/turn on knox active protection
-
blu79
addikt
válasz
Sebestyen01 #13557 üzenetére
szia, a play áruházból kell letölteni elvileg
-
válasz
Sebestyen01 #13489 üzenetére
(állítólag) egyik gyártó esetén sem fogyott belőle az elvárt darabszám, ezért nem akarnak már foglalkozni vele.
az ilyen szakmai fórumokon az jön le, hogy sokan igényelnék, de ez csak egy nagyon elenyésző réteg a vásárlók összességéhez képest, így elképzelhető, hogy valóban nem volt rá kellő számú igény, aminél már megérte volna a külön vonal.
nem vagyok ugyan marketinges, így nem látok bele a megfelelő szinten, de a csupasz android bizonyos szempontból nem feltétlenül jelent olcsóbbságot, hiszen a gyártók biztos nem ingyen integrálnak alapban a rendszerükbe meghatározott külsős, harmadik féltől származó alkalmazásokat, a gpe esetén pedig még attól a (közvetlen vagy közvetett) bevételtől is elesnek. -
szab120
tag
válasz
Sebestyen01 #13461 üzenetére
Az akksi csak nagyon ritkán melegedett, most meg olyan forró, hogy nem egyszer ki kellett vennem belőle, mert kb olyan érzésem volt, hogy a következő pillanatban elszáll.
A design lenne a legkevesebb, nekem pl nem tetszik, de igazából ez érdekel legkevésbé.
Kártyapakli nézetbe raktam már első naptól, és nem győztem húzogatni jobbra-balra a főmenüt, olyan szinten meg voltam vele elégedve, sosem laggolt, ellentétben most, sajnos nem placebo, a Ram használat pláne nem az. (ráadásul laggról beszélni 2015-ben egy 200+ ezres készülék esetében, mi több, felháborító)
Repülőmód lehet az én szokásom, de ha kitalálnak vmit, ami jól működik, miért tüntetik el. Mint pl. a Note 2 esetében, ahol 5 gyorsindító volt, és levették, most meg külön alkalmazás kell hozzá.
Nem koszos a lencsém, nemrégi darabról van szó, ráadásul szinte "vitrinben" tárolom.
Volt s,s2,s3,s4,note 2, note 3 készülékem, de frissítéssel ilyen (mértékű) elcseszés még nem történt, még egyszer mondom, nem (csak) a designra gondolok... -
blu79
addikt
válasz
Sebestyen01 #13418 üzenetére
Nekem eggyik okostelomon se volt silokon tok, és mindegyiknek meg volt ütve a széle esésből
, úgyhogy ezt a Note 4et mikor megkaptam az volt az első dolgom hogy vettem egy Armor tokot.
Jó hogy a kislánynak nem esett baja. -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #13384 üzenetére
A jobb sarka gyanús, a balhoz képest, de nem láttam még "rossz" készüléket élőben.
-
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13369 üzenetére
jól szólna
-
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13323 üzenetére
miért volt hülye kereset a Samsungnak kb 180k.... ugyanis az új telo maradt a papír zacskóba...
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #13295 üzenetére
Hát na.ez van.Nem feleslegesen,elmondott egy két dolgot .Ami Nem indokolja a cserét,vagyis szivesen kicserélte volna nem arról van szó.De elmagyarázta mi a helyzet.És igaza van.Egy bolond százat csinál.Akinek nem inge ne vegye magára!Ja igen.Túl van árazva.Az S6 is.
-
Yager01
senior tag
válasz
Sebestyen01 #13139 üzenetére
Mindenkinek? Azért ez erős. Milyen problémával? Én fentebb írtam a memória kártya problémával de senki nem válaszolt. Folyton eldobja a kártyát. Már mindent megpróbáltam. Nem tudom e miatt érdemes e futárt hívni
-
zola-
őstag
válasz
Sebestyen01 #13237 üzenetére
Pontosan! Az ertesitesekbol meg ki se lehet szedni. Ez kocsogseg.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #13123 üzenetére
Olvass vissza!Kérdeztem is,meg hozzászólás is volt.
-
zola-
őstag
válasz
Sebestyen01 #13118 üzenetére
Konkreten csak a valosan a kijelzo szeleig er,nem er ki a telefon szeleig. De igy is elall. Miert?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #13086 üzenetére
Mi a különbség a sima meg a szolgáltatós között. Anno LG G2-re a telenor volt a leggyorsabb, elsőként dobta ki.
-
dancsuri
veterán
válasz
Sebestyen01 #13088 üzenetére
ez igaz, bár nem nagyobb kinlódás mint Otán + a tény hogy más már rég használja mire.......
-
válasz
Sebestyen01 #13031 üzenetére
elég régen ittam utoljára alkoholt, de tényleg nézegetem a 6 plus - azzal nincs annyi gond, mint a sima 6-ossal, meg a kisebbik típussal a nagy kijelző és az ois is hiányozna - konstrukciókat a szolgáltatómnál, viszont ha rá is szánom magam, egy ideig marad mellette a note 4 is, csak a biztonság kedvéért, meg bejött/szeretem is annyira, hogy ne legyen egyszerű 4 hónap után csak úgy lecserélni, ettől azért többet érdemel, meg eredetileg úgy terveztem, hogy az őszi iphone megjelenéseket kivárom vele.
pohár; nem, tényleg elgondolkodtam, de visszafogom magam, butaság lenne ilyesmiért lecserélni a frankó note 4-emet, pláne most, hogy az iphone árak nem olyan régen rendesen megugrottak a gyártónál és már a szolgáltatóm is lekövettem az emelést. nem mondom, hogy nem szoktam akár butább dolgokra is pénzt költeni/kidobni, de most (kivételesen) a drágulást is betudom kifogásnak, illetve mától elkezdem magam rászoktatni az s pen használatára is!
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #13031 üzenetére
nyugi, ironizált csak
-
FRENK1988
veterán
válasz
Sebestyen01 #13024 üzenetére
930as topikban is az ment állandóan. Kopik a fekete keret eláll a kijelző stb...
-
Colani
tag
válasz
Sebestyen01 #13016 üzenetére
Majd lassan egymás vállán is sírtok 😊😊😊
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12975 üzenetére
Na akkor az enyém még frissebb.15.02.28 Akkor hibátlan széris?,
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12958 üzenetére
Te se leszel elégedett egy telefonnal sem míg világ a világ.
-
dancsuri
veterán
válasz
Sebestyen01 #12908 üzenetére
ha szembetűnő akkor hiba. ha nem szembetűnő akkor hibátlan
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12908 üzenetére
Sarkak?nem olvasgatok vissza.Kérdeztem valamit tessék válaszolni.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12905 üzenetére
De hol sz@r?Hol kell nézni?De szerintem ez akkora baromság.Meg hogy az első szériásak hibásak.Melyikek azok?Enyém Telekomos.2hetes.
-
mycso
veterán
válasz
Sebestyen01 #12867 üzenetére
Keresd vissza pl. az én hozzászólásaimat, nekem is van baj. Ha 4g-t letiltom, akkor jó. Meg már írta annó más is rajtam kívül.
Telekom háló és bármilyen rom alatt produkálja.Mondjuk engem a 4g annyira nem vonz, így letiltom és nincs probléma.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12869 üzenetére
Értem én srácok, hogy egyeseket érzékenyen érint ha a kedvence hibáiról beszélünk, de ami van az van. Mégis csak értelmesebb, hasznosabb dolog egy-egy ilyen probléma normális kibeszélése mint századszorra is a "milyen tokot fóliát vegyek". Ha van baj beszéljünk róla, keressünk rá megoldást és ne tagadjuk el. Ha nincs baj akkor meg akkor oszlassunk kételyeket. Az igazság nálam az, hogy az Alphám nagyon érzékeny a wcdma /gsm váltásra és olyankor van hogy megszünik minden ezért 2g(gsm)-en használom. Akár milyen rom is van fent. A Note4 még ilyennel nem bosszantott.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12858 üzenetére
Ez nem Telekomos. De újabban van itt minden.
-
Szakiii
addikt
válasz
Sebestyen01 #12858 üzenetére
Nekem még sose dobta el, max akkor ha tényleg ott vagyok ahol konkrétan minden más szintén eldobja
.
Egyébként pár napja beszéltétek hogy ki mire cserélné a telót, szerintem nincs egyelőre jobb alternatíva ennél. S6nak nincs micro sd foglalat, aksi nem cserélhető így szerintem inkább visszalépés, most azért hogy gyorsabb hardver legyen alatta azért nem éri meg a csere, főleg hogy egyelőre nem használja ki szerintem ezt se semmi. M9ben aksi szintén nem cserélhető és melegedési gondok vannak a fémház+soc kombó miatt. Ez meg működik nincs vele gond és tud mindent
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12833 üzenetére
Snappal jó.
Csak forgatom a szemeimet, hogy hirtelen mennyi rossz note 4 lett, már csak egy fórumon belül is.
Én eddig az élményért használtam a telefont és nem millimétereztem, de most csak azért is megkérdezem, mi a jó bánatot kell nézni a telefonon?
Hol lehet csekkolni az üveg ragasztását, plusz mi van még amit nézegettek? -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12829 üzenetére
Többet ér mint bmelyik ájfon. Elnézést attól akit ezzel megbántottam. Saját véleményem. Hoztam neki azt is haza de miután ledobta kapott egy s4-et.Sosem szerette az i5s-t ahogy én sem. Szép kivülröl de ha bekapcsolom már nem kell.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12827 üzenetére
Persze, hogy nem egy súlycsoprt, de mégis van benne valami szerethető a mindennapi használatban. Imádom, hogy könnyü, gyors, prémium, mindenhol elfér.
Megvettem, megtartom. Asszony nyúzza s4 helyett. -
Janika-1982
tag
válasz
Sebestyen01 #12753 üzenetére
Szia mindenképpen hivatalosan, 2 év legalább,gyári garanciával,függetlent vennék.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12746 üzenetére
Az első ilyenemnél hiányzott egy részen a rezisztens rész. Azon kívül, hogy ferde volt az egész, foltos volt a széle.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Sebestyen01 #12725 üzenetére
Ez nem az a tipikus divattelo, ez hadznalatra van tervezve akinek napokig elmegy azzal leulnek
Mondjuk használat és használat között is van különbség.
Ha mondjuk valaki azért veszi meg, mert nagy kijelzőn akar e-bookot olvasni és más felhasználás nem érdekli, az lehet, hogy csinál napi 6-7 órás képernyőidőt és elmegy így is 2-3 napig a készüléke, míg másvalaki játékkal 4 óra alatt csontra meríti. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12719 üzenetére
Az dolguk és el kell viselniük, különben úgy lepontozzák őket, mint a pinty.
Arra meg k...ra háklisok a főnökök, főleg a telenyomornál.... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12609 üzenetére
te besszellni magyarski nyelvett?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #12686 üzenetére
Beállítottam több appot is, hogy ujjnyommal lehessen csak használni, semmi reakció, nem kéri, vígan használom őket, Kitkaton nem volt vele gond.
-
válasz
Sebestyen01 #12669 üzenetére
néha nekem is, de csak akkor, ha olyankor nézem, amikor nem ment még sokat kijelzővel a telefon a teljes feltöltés óta, vagy nem volt más jellegű komolyabb használat.
a lényeg, hogy jól bírja üzemidőben, addig tőlem a szomszéd csaj folyamatait is beteheti a listába, akár az android rendszer folyamatán keresztül is... -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12630 üzenetére
Félreértettél!
Csak összehasonlítás gyanánt írtam mert az alphát is lehúzták előe a várható akkuideje miatt mint most az S6-ot de rácáfolt. Szerintem az S6-tal sem lesz gond. -
Kelecar
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12633 üzenetére
Hogy csinálod? Én 4 és félnek már örülök
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #12628 üzenetére
Szia
Az Alphámból kiindulva nem biztos, hogy olyan rossz lesz az a kijelzőidő. Az Alpha azzal a kis akkuval veri az s4-et kijelzőidőben. Engem inkább a bővíthetőség hiánya zavar.
-
TechRobot
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #12599 üzenetére
nem, mivel nem ér el a széléig..
Viszont én fólia analfabéta vagyok, nem tudok felrakni egy kurva fóliát hogy jó legyen ez már viccc.
-
blu79
addikt
válasz
Sebestyen01 #12595 üzenetére
- így én is néztem de nem olyan jók, azt gondoltam tudtok valami jó oldalt
ahol lehet letőlteni szépeket
-
F_Gergely
őstag
válasz
Sebestyen01 #12571 üzenetére
NA kicsit utána olvastam és tényleg bakker 500-650 mAh között töltenek a vezeték nélküli töltők...
Borzalmasan kevésVezetékes töltőt is este ráteszem reggel leveszem
Amennyire drága ez a vezeték nélküli cucc annyira értelmetlen -
F_Gergely
őstag
válasz
Sebestyen01 #12569 üzenetére
Ennyire gyenge lenne? Akkor meg mi a franc értelme van
500mAh nevetségesen kevés
-
Colani
tag
válasz
Sebestyen01 #12556 üzenetére
Sziasztok
Szeretném kérdezni hol tudom beallitani a weboldalakon az ujjlenyomatos belépést?
Köszönöm előre is a választ -
B1T3
addikt
válasz
Sebestyen01 #12553 üzenetére
A Galaxy Beammel meg lehet projektorozni, de nem ez volt a kérdés.
Még mindig (Lollipop alatt, legújabb verzióval) szívja az akksit a Chrome?
-
b.bela1
őstag
válasz
Sebestyen01 #12553 üzenetére
Mekkora ötlet!
Most már tudok telón nagyban internetezni!!!
Ez ám a XXI. század! -
válasz
Sebestyen01 #12514 üzenetére
anno kimentek neki a görög régiós telefonhoz is, amihez csak angol nyelvű jótállási jegy volt; link, pedig előírás a magyar nyelvű és a Samsung Electronics Magyar Zrt. hologramjával
ellátott jótállás jegy (link), ami nem volt adott. akkor az úgy jó prémium szolgáltatás volt neki, mert eltértek a szabályozástól a számára kedvező irányba, de most, hogy betartják az előírásokat - legyen szó bármelyik feltételről, nem is feltétlenül csak a megfelelő jótállási jegyről, hiszen sok más feltétel/kivétel is van még -, már gond van...
nem rosszindulatból írom a felhasználói oldalról nézve, és pláne nem védeni akarom a szervizet, mivel jómagam is csak a felhasználói oldalhoz tartozom, de az ördög sokszor a részletekben rejlik, amit a felhasználók néha elfelejtenek leírni, helyette inkább a gyártót meg a szervizet szidják, de nem biztos, hogy minden esetben jogosan... -
F_Gergely
őstag
válasz
Sebestyen01 #12494 üzenetére
hát az még kb fél év legalább nem? Note 4 most jött ki, legalábbis úgy rémlik
Májusban lesz készülékváltásom addig kéne kitaláljam mit veszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával