-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takashi
aktív tag
Gyári wireless hátlap ugyebár kicsit vastagabb, mint a normál. Az lenne a kérdésem, hogy vajon van-e olyan védő tok, ami passzolna rá? Esetleg valaki ismer ilyet?
七転八起
-
Takashi
aktív tag
Annyiszor elgondolkodtam már az android platform kapcsán, hogy mennyire vicces (illetve inkább szomorú), hogy nem tudnak megoldani egy relatíve egységes frissítési hullámot a gyártók. Nyilván nem arra gondolok, hogy egy héten belül adja ki mindenki a frissítést a telefonjaira, de azért egy hét és HÓNAPOK között van különbség. Az sem zavar(na), ha csupán 2 évig támogatnak egy készüléket, de akkor legalább addig legyen folyamatos és naprakész az egész. Vicc, hogy valamelyik telefonon már az 5.2-t tesztelik, itt van a sarkon az 5.1 végleges verziója és egy ekkora flagship modell, mint a Note4 még 4.4-en megy a világ legtöbb részén. Nekem szimpatikusabb lenne, ha az Apple módszere szerint oldanák meg a dolgokat, és egyszerre jönne ki minden frissítés - legalább az azonos telefonokra. Na mindegy, talán egyszer majd ezt is megérjük.
Amúgy meg igazából semmi gondom a KitKat rendszerrel (már csak a csoki miatt sem), csak szeretem mindenből a legújabbat pláne egy csúcsmodellen, ennyi.
[ Szerkesztve ]
七転八起
-
Takashi
aktív tag
Üdv mindenkinek! Van-e köztetek valakinek valami komolyabb infója arról, hogy mikor lesz elérhető a hivatalos magyar régiós Lollipop a Note4-re?
Azon túl persze, hogy majd egyszer...
Tudom, hogy van már lengyel, de várok inkább a "miénkre". Amúgy N910C modell.[ Szerkesztve ]
七転八起
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest