-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
epakla #35818 üzenetére
Nyilván a többiek jót akarnak, és tapasztalatból beszélnek.
Főverzió váltáskor rossz ha mindent visszaraksz, mivel olyankor nagyon sok programok is újra kell rniuk / módosítaniuk a fejlesztőknek, hogy teljesen kompatibilis legyen az új verzióval. Szóval ott szerintem egyenesen ellenjavallt az mentések visszarakása. Nyilván egy próbát megérhet, de sok problémától szabadítod meg magad, ha mindent előröl csinálsz. A különböző romok próbálgatásakor lehet hogy jó, de ebben nem vagyok jártas, mivel én ilyet nem csinálok. -
-
Misi1980
senior tag
válasz
epakla #23871 üzenetére
Igen persze megosztom.Kicsit fura hogy nem ér ki teljessen a kijelző széléig de nem vészes.Más telefonoknál is van ilyen.A kijelző széléig ér minkét oldalon,a kijelző és a keret közötti rész t azt nem fedi le.Ha jól tudom nincs is olyan üveg ami lefedi.Felül a hangszóró felső vonaláig,alul a home gomb aljáig ér.[link]
-
Geryson
addikt
válasz
epakla #23575 üzenetére
Nekem hozott cserekészüléket a Samsung, de mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy egy ultranevetséges Ace-t vagy mi a hulladékot. Telefonra jó volt, de kb. ennyi volt az egész. Kicsi, hulladék, lassú. Ami korrekt volt még, hogy csak a telefont hozta és egy kártyaadaptert. Töltő, leírás, egyéb semmi...
-
válasz
epakla #20780 üzenetére
szia,
az inkább szolgáltatós gond lesz - év végéig nagyon nyomulnak az lte fejlesztésen -, amit nem feltétlenül a firmware frissítése fog orvosolni.
igaz, amerre én mozgok, ott szerencsére nincs/nem volt gond, így egyik firmware verzióval sem küzdöttem a problémával, ezért ha lenne is esetleg javulás, akkor sem tudnám megmondani, nálam pont olyan jó 5.1.1 alatt, mint volt korábban az 5.0.1 és a 4.4.4 esetén is. -
válasz
epakla #13739 üzenetére
nem probléma és van rá beállítási lehetőség; beállítások -> eszköz -> hangok és értesítések -> alkalmazások értesítései -> alkalmazás (aminél tiltani akarod) -> érzékeny tartalom elrejtése (elrejti az érzékeny tartalmat az alkalmazás zárolt képernyős értesítései közül)
-
válasz
epakla #13485 üzenetére
nem, nem azt írtam, hogy szerintem így jó, hanem a szolgáltató álláspontját próbáltam szemléltetni, nekik valamilyen szintem reklám a saját alkalmazások preferálása, ami részint be is jön, mert sokan valóban így szoknak rá bizonyos alkalmazások használatára, de ez nem csak a szolgáltatós firmware verzióknál van így, a samsung, a sony, az lg...stb. gyártói szinten is beletesz különböző alkalmazásokat a gyártói felületbe, amiket a csupasz android nem tartalmaz, ez üzletpolitika.
akinek ez nem okés, annak marad a nexus széria, vagy bizonyos gpe telefonok, bár utóbbi végül nem jött be, tehát nem teljesen nyert bizonyítást a csupasz android elvárás, legalábbis nem akkora arányban, amennyire sokan gondolták. -
válasz
epakla #13477 üzenetére
elég sok felhasználónak hasznos a sok semmirekellő szemét egy része, ami meg nem szükséges, azokat törölni/tiltani kell.
lehetne persze fordítva is, hogy amik kellenek a felhasználóknak, azokat telepítik utólag, de a szolgáltatónak nem így éri meg, arról nem is beszélve, hogy sokan így ismerik meg és kezdik el használni a meglévő alkalmazásokat, külön meg lehet, hogy sosem telepítenék, mert nem ismerik. -
válasz
epakla #12185 üzenetére
nem biztos, hogy sokkal előrébb lennél vele, mert csak néhány alkalmazást távolítottam el, amiket tényleg nem használok; shazam, trip advisor, fociaréna, evernote, meg a fene tudja még miket, mert annyira nem hiányoznak, hogy már nem is emlékszem azokra, illetve amiket nem lehet eltávolítani, de tiltottam, mert ezekre különösen háklis vagyok; a facebook triumvirátus, mint a facebook alkalmazás, messenger és pages mamanger.
sokkal több eltávolítható és tiltható, de ami kell és/vagy nem különösebben zavar, az maradhat.
a t-s telefonról ha leírja valaki, hogy mik vannak rajta alapban, akkor tudok még esetleg írni olyat, amit eltávolítottam de már nem emlékszem rá.
az alkalmazásos felületen jobb felül opciók (három pötty), majd alkalmazások eltávolítása és tiltása, amiknél a rendszer felkínálja a lehetőséget, azok kiiktatásával elvileg nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest