- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Bossattila #14609 üzenetére
Csak bátran! Én is próbáltam mindent. Ha a T-s simmel hibátlan,kizártnak tartom a készülék hibát.Fentebb Kali is írt erről.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Bossattila #14607 üzenetére
Az enyém független. Beletettem egy T-mobilos simet. Megy minden,nem szaggat,feláll a hálózatra,kapcsolható a gsm mód. Voda sim vissza és kezdődik az anomália! Akkor? Csak a szolgáltatónál lesz a baki. Bejelentettem,dolgoznak az ügyön.
-
válasz
Bossattila #12616 üzenetére
szia,
első körben a sim kártyát érdemes/kell cseréltetni, illetve másikkal kipróbálni, mert attól, hogy egy korábbi/másik telefonban nem volt vele gond, még lehet az a hiba forrása.
szoftveresen is rendbe lehet tenni a rendszert, mert szélsőséges esetben az is okozhatja, ha megfelelő módon ráteszed teljes gyári visszaállítással a megfelelő régiós és hivatalosan kiadott firmware verziót és úgy is problémázik a kicserélt sim kártyával is, akkor mehet a szervizes.
nem is értem, hogy minek kihívni addig szervizest a telefonhoz, amíg a sokkal egyszerűbben kizárható hibalehetőségek nincsenek tisztázva... -
Grawens
senior tag
válasz
Bossattila #12616 üzenetére
Első sorban próbáld ki egy "fiatalabb" kártyával.
Az én kártyám 3 éves T-s, az első LTE-sek közül való és hibátlan. -
válasz
Bossattila #11276 üzenetére
szia,
nem kell külsős alkalmazás;
icloud -> kontaktok -> műveleti menü -> összes kijelölése-> vcard exportálása -> lementeni a vcard állományt, majd felmásolni a telefon tárhelyére -> névjegyzék -> opciók -> beállítások -> névjegyzék -> névjegyek importálása és exportálása -> importálás az eszköz tárhelyéről -> betallózni a szükséges állományt és kész!
az icloud alól a fenti módon lementett vcard állományt a gmail címtár is megeszi és onnan is leszinkronizálható a telefonra.
F_Gergely; már lecseréltem volna a note 4-et, ha nem jött volna be - volt már rá példa, hogy korábban egy telefon nem jött be valamilyen szempontból és 2 vagy 3 hónap után kerestem/találtam jobbat, de most nincs szó ilyesmiről.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Bossattila #11036 üzenetére
Tedd fel, és meglátod.
Nekem C-n tökéletes és már több mint egy hónapja használom <---- több mint egy hónapja van már, de azóta se semmi más régiókban_______________________________________
más:Nagyon úgy fest hogy hiába vájpolgattam, meg repartoltam, a hibát a tasker okozta, nem pedig hogy custom romokat flasheltem.
Jól elvoltam egészen tegnapelőttig, amikor is kiolvasztottam ezt az appot (biztosra akartam menni repart után, végül is ezzel a rendszer működésébe nyúlunk bele, ezért jegeltem a teszt erejéig), és megint, szinte egyből produkálta az említett anomáliát.
Még akkor rögtön jegeltem is vissza és nincs gondom a telóval azóta sem, tehát nem is a romolás okozta a hibátMost megyek az app topikjába, mert valami nagyon nem kerek itt, jól kifogott rajtam ez a rohadt tasker
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bossattila #11036 üzenetére
Szerintem azért nem látsz részletes leírást, mert elenyésző mérvű változást tartalmaz a 4.4.4- hez képest, másrészt szerte-szana járva a neten is azt olvasom, hogy akik kipróbálták eddig, azok közül sokan vissza is tértek Kitkat-re.
Én egyedül a raw miatt vártam volna, de mivel ezt kihagyta a samu, így nagyjából érdektelen is számomra, hogy mikor jön ki, mert jelenleg is stabil a rendszer.
Gyorsaságról szándékosan nem írtam, mert nem vagyok az a típus, akik microlagok és tizedmásodperces késések miatt nyilvános harakirit akar elkövetni egy Samsung gyár előtti parkolóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged