-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
kekedi #13667 üzenetére
Szerintem ha érdekel, tetszik a széria akkor bátran. Ennél olcsóbb már nem lesz viszont rövidesen újként a megbízható helyekről el fog tűnni. Az S-pen zseniális és produktiv a gyári naptár helyett én mondjuk a Blackberry cuccát használom , de a gyári sem rossz.
(Én is most vettem meg és nem bántam meg egy percre sem, bár az üzemidő nálam annnyira nem király mint ahogy a fórum első hozzászólásaiban el voltak tőle ájulva de így is előrelépés az elődhöz képest) -
Pxs
aktív tag
válasz
kekedi #13667 üzenetére
A 9-nél még nem tudom, de a korábbi Note 4-emen a Pen tudott olyat a naptárban, hogy az adott napra ráállva (de nem lenyomva) megjelenítette az akkori találkozókat. Illetve olyat, hogy pl. üzenetküldésnél (SMS, Messenger, Skype...) kézírással is be lehetett írni az üzenetet, gyönyörűen és gyorsan átalakította aztán gépelt írássá, és már lehetett is küldeni, számomra gyorsabb volt, mint az egyenkénti bepötyögés. Ennek is utána kell néznem, hogy tudja-e még, de elvileg előre fejlesztik és nem vissza, tehát a régi funkciók nagy részének meg kellene lennie.
Úgy általában hatalmas előny egy "normál" telefonhoz képest a Note ezen funkciója, pl. lehet vele azonnal jegyzetelni bármelyik fotóra is, ami sokszor jön jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest