- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Én a saját tapasztalatomat írtam le az előbb!
Azért írtam, hogy olyan készüléket kell venni, amit az Emagon belül az Emag forgalmaz! Nem pedig marketplace partnertől! Árul náluk GSM-bolt is szép számmal! De ők csak piactérnek használják Emag felületét! Náluk 12 hónap garancia van feltüntetve, és látványosan olcsóbbak is
Meg hát elvileg hivatalos forgalmazók! -
Teal'C
veterán
En azt nem értem miért kell hazudni, írja oda hogy Magyar gari vagy hogy Eu gari és kész ezután mindenki el tudja dönteni kell-e neki. Miért kell körbeírni meg átláthatatlan szövegeket írni
Ollie: legtöbbször az sem passzol sajnos. Az Ázsiai Exynosnak még van esélye pénzért.
-
-
allein
addikt
Köszönöm szépen, amint lesz valami hírem akkor beszámolok.
Urak - ha már Note, 8 vagy 9? Nyomkodtam pár napja Note 9-et és az S9+ készülékeket, Note9 jobban tetszett. Mennyivel jobb a 8-hoz képest? Mindenképpen dual sim-es készüléket szeretnék vásárolni.
Lehet elmegyek a mai napon kicsit nyomkodni
-
allein
addikt
(#6510) Teal'C - urak, köszönöm szépen az infókat. Készüléket viszont nem online store-ban vásároltam, hanem személyesen boltban, ez változtat bármin?
(#6504) Teal'C - buknék rendesen, készülék, tok ès biztosítàs: 550.000 HUF
nem beszélve arról, higy mindkét készüléken 3D üvegfólia volt
(#6515) kali - èrtem. Momban vàsároltam, oda is vittem vissza az első készüléket, ugyanitt vettem át a csere kèszülèket. Ezt vittem ma az Arena Plaza üzletbe és ugyanide kell majd mennem a harmadik készülékért.
-
Teal'C
veterán
-
keccsa
aktív tag
Most volt egy kis időm, hogy kipróbáljam a teló hangját. Többféle stílusú, NAS-ról streamelt nagyfelbontású flac zenét hallgattam a saját JBL fülesével, valamint a HD650-esemmel. A teszt előtt mindkettővel előtte végigjátszottam az Adaptive Sound beállításokat, és úgy is kipróbáltam.
HD650: AS-dal tapasztalatom szerint sokkal dinamikusabban és kiegyenlítettebben szól, mint a 7. generációs iPod Classic, már-már összemérhető a Hivox Lupus Junior-ommal is. AS nélkül sem rossz, de ott mintha egy kicsit forszírozott lenne a magastartomány. Az külön tetszett, hogy a hangerő felső harmadában sem lett torz a hang, illetve nem "vékonyodott el", hanem ott is kellően nagy maradt a dinamika és nem mosódtak el a részletek sem. Nem tudom, hogy kellhet-e valakinek ettől nagyobb hangerő, de ezt a nagyimpedanciás (igaz, hogy elég érzékeny) füles már a hangerő figyelmeztetés előtt is olyan hangosan szólt, hogy az már zavaró lehet. Igaz, hogy ez nagymértékben függ a zene digitalizálásának minőségétől is, mert ha ott elqrták a szintet, akkor azzal próbálva lehet, hogy halk lesz, viszont ha minőségi a stream, akkor sem a hangerővel, sem a hang minőségével nem lesz gond.
A mellékelt JBL füles is egy jobb darab, szerintem simán felveszi a versenyt a többi agybadugós fülessel amit egy huszas alatt kaphatsz. Arra viszont roppant érzékeny, hogy hogy dugod a füledbe, mert ha nem illeszkedik rendesen, akkor eltűnik a hangjából az alsó tartomány, így simán előfordulhat, hogy a fülszerkezete miatt valaki vagy basszusszegénynek fogja hallani, vagy ha addig nyomja, amíg meg nem jönnek a mélyek, akkor meg már kényelmetlennek fogja érezni. Mondjuk ez nagyon sok ilyen fülhallgatóról mondható el...Összefoglalva: Szerintem (és nem csak telefonos mércéve mérve) a telefon egy jó fejhallgatóval és minőségi műsorral az efféle zenehallgatást a helyén kezelni tudó vájtfülűeknek sem fog csalódást okozni, legalább is a telefon DAC-chipjén és fejhallgató erősítőjén ez nem fog múlni!
Jó megtapasztalni, hogy egy felsőkategóriás telefon megalkotásánál nem csak a látványt (jó külső design, hatalmas és brilliáns kijelző) és a teljesítményt maxolták ki, hanem a magas árba a profit rovására "belefért" egy ilyen jó minőségű "hanglánc" is!
Ja, a "Csöves erősítő" hangzás. Tényleg jól szimulálja az átlag csöves erősítők hangját, vagyis egy kicsit lágyabbá, sávhatároltabbá (főleg felül) teszi a hangot, és még egy pici túlvezérlésszerű torzítást is belevisz a dinamikacsúcsokban...
-
Capella
senior tag
Nem változott itt semmi, ugyanúgy nem frissít nálam mobilneten sem. Eddig is azon ment volna.
A Térkép változatlanul 99%-on befagy Note8-on is és Huawei-en is egyaránt. Plusz a Huawei Backup frisstés letöltése el sem indul, csak darál, hogy letöltés.
Gondoltam, hogy nem lesz változás, de próbaképpen DNS szervert is cseréltem a Cloudflare 1.1.1.1-re, de hiába.
Tényleg mintha Wi-Fi csatlakozással még lassabbnak, rosszabbnak is tűnik. Vagy csak az időpont változásakor így történik.
Nekem most nem létszükséglet, talán hamarosan megjavul.Szerk.: Na, a Huawei mégis letöltötte mindkét frissítést a saját mobilnetjével.
-
axlfsi
veterán
Koszonom!
((en is Mate 10 Pro-rol jottem, mint Te anno
Kicsit fajt a szivem a mátyás utan, mert 2 hetig kvazi nem volt telefonom, de a ceruza mar nagyon hianyzott... anno Note es Note2 keszulekeken es nightly romokon eltem. Aztan jott a Knoxx es bedurciztam, tovabbleptem, de mara mar nem erdekelnek a romolasok, nincs idom ra
)).
-
fmfazekas
csendes újonc
-
Capella
senior tag
Annyit tudtam egyelőre, hogy megnéztem a Telekom alkalmazásban is és a fiók alatt a weben, de se az aktív, se a még bekapcsolható szolgáltatások között nincs VoLTE, tehát én nem tudnám bekapcsolni, legfelebb az ügyfélszolgálat.
Ez egyébként is adatkártya, hívás erről nem bonyolítok, csak próba volt a viselkedésre. Ezek szerint ebben az konfigban így nem működik.
A Huawei P10 Lite szintén tud már VoLTE-t valamelyik firmware frissítés után, de kérdés, hogy a szolgáltató engedélyezi-e, hogy működjön. -
Capella
senior tag
Nekem ugyan Note8 és nem 9, a VoLTE bekapcsolva, Telekom adat SIM kártya, de 4G-ről abban a pillanatban levált 3G-re, amint hívást indítok.
Hívtam 20-as Telenor számot, 70-es számhordozott Telekom előfizetést és Telekom 30-ast is. Az első kettőnél még jobban érthető, magyarázható.
Vagy nálam nem jó a VoLTE, vagy még annyi talán, ha ez számít, hogy ez adatkártya, amiről hívást is lehet indítani. -
Akkor lehet igazad van. Mintha kiírta volna nekem anno 10 hónapja...de akkor rosszul emlékszem. Mindegy....a lényeg,hogy egyelőre csak a Telekom biztosítja ezt a szolgáltatást és a Telenor is fogja. Ez örvendetes,mert ezt a két kártyát használom.
Pont ma kaptam egy újabb csere ajánltatot az Xs-re. Azért járok ide
Bár korábban lehurrogtak itt,hogy neeeee....Ne jöjjek idePedig mindig is tetszett ez a teló csak a mérete tartott vissza,hogy megvegyem.
-
-
Én várom a decemberi Telekomos frissítést, remélem, karácsony előtt befut. Nem, mintha sokat várnék tőle, de azért csak érkezzen meg.
Az utóbbi időben telepítgettem ezt-azt, Nova-t felraktam, leszedtem, de jobban merül most idling-ben a telefon, mint eddig, lehet, a hosszú szabadságom alatt újra belakom a telefont. Nem, mintha így nem bírna bőven egy napot, de szeretem, ha minden klappol. -
MaxxDamage
félisten
Köszi és másoknak is!
Lényeg, V30+ ha nem sikerül beszerezni (kékbe akarnám, de sehol nincs készleten, csak 1 helyről van úgy, hogy megérkezik /SEA régiós/ és jelenleg V20 (SEA régiós) DS = Dual SIM (+ 1 mSD hely) amiről váltanék, és ezek a V-s szériás LG-k nagyon a helyükön vannak, V10-től nekem az van és mai napig megvan V10/V20 DS is.) Amennyiben nincs más, akkor a Note 9 DualSIM 512GB (kék) lenne a választott, de erősen körbe kell járnom a dolgot és ha ezt venném, akkor csak a Turbado (+ Premium szolg. +10% ár) a kiszemelt.. -
Tibcsi68
tag
Köszi a válaszod, és Anulu79-ét is. Én arra gondolok, hogy amikor bekapcsolom a telefont, és mielőtt beindulna a rendszer, akkor is kéri a mintát/kódot. Ezt tudtam valahogy kikapcsolni a note 8-on, ami a beindulást követően lezárva, sötét kijelzővel várt, és csak az első használatkor kérte a kódot/mintát, függetlenül attól, hogy a SMART LOCK által oldva volt. De mindegy, nem lényeg annyira.
-
mézespálinka
senior tag
Full sötét volt, kint. Itt az utcánkban hogy is mondjam, megkérdőjelezhető egyes emberek vezetési (parkolási) tudása
úgy hogy általában lövök egy képet a letett kocsiról. (persze valószínűleg semmire nem mennék vele esetlegesen egy károkozásnál, de megszokás) Most is ezt próbáltam és fura volt ez a kékes dolog. Azt hittem az ujjam, lőttem még de nem. Majd azt hittem a tok, levettem de úgy is.
Igen, a "jó" képeket ugye nem mutogatomEzeket is csak azért mert ilyen összegű telefonnál (ismerve az eddigi kapcsolatomat a már említett gyári hibás termékekkel
) próbálom kizárni a hw-es hibát vagy ha az van akkor időben lépni :S
-
Jézusom ti milyen kijelző időkről beszéltek!!!
Nekem note 8-on fele sincs...Ha a csillagok úgy állnak, akkor 2 nap ( reggeltől-másnap estig) jön össze 4 óra SOT.Döbbenet mennyivel jobban bírja mint a Note 8!!
Nekem alapvetően a készenléti idővel van bajom, rengeteg mindent kikapcsoltam, amiről volt már szó a topic-ban, de látványosan merül készenlétben, nem tudok belőle egy egzakt egyenes vonalat( az akku statban) kihozni. -
mézespálinka
senior tag
Szia!
Gyári app, kézzel. Csak a HW-es problémát szeretném kizárni ezért kérdezem
[link]ez pl. Egy sima utcai lámpa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest