- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apaszka #14944 üzenetére
Eddig a Note7 ceruzájával is működött a Note9... De most azt se érzékeli. Nem tudom, hogy tudott elromlani egyszerre a telefon és a toll is... 😡 A rajzoló funkciónak minimum mennie kéne, nem? Mert az, hogy a bt-os dolgok nem mennek, az oké, akkor tuti a tollal van baj, de a kijelző se érzékeli.
Vajon alkalmazás okozhatja? Semmi kedvem a full gyaluláshoz...
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #14665 üzenetére
Én meglepődtem anno, hogy mennyire nincs gond a szolgáltatós készülékkel, teljesen rendben voltak a Telekomos frissítések. Egyértelműen a Note 10 miatt szorult háttérbe, mert addig viszonylag rendesen jöttek, meg aztán sok minden nem változott egy-egy frissítés után. A Pie-t is eléggé időben kaptuk, úgy gondolom.
-
FroZone99
aktív tag
válasz
apaszka #14474 üzenetére
Ezek be vannak kapcsolva kiprobáltam, a zsebben felhívtam magam egy mozdulatra rögtön elhallgatott.Valami más lesz a probléma.
Kivettem a zsebből hívtam akárhogy mozgattam akkor is csengett hozzáérintettem a lábamhoz rögtön elhallgatott.Nem értem mi akkor az értelme a védelemnek??? -
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #14438 üzenetére
Nekem ma szépen teljesített új feladatkörben. Kapott egy második SIM-et 4G netre és kb. 5 órát hotspottolt a laptopomnak, minden más a szokásos volt. Jelenleg 54%-on van, ami szerintem így fél 8-kor teljesen jó. Nekem egy napot bírjon ki úgy, hogy ne kelljen tölteni, este meg úgyis kap enni.
Az adaptív fényerőn kívül nem takarékoskodok semmivel.
-
válasz
apaszka #14416 üzenetére
Amiket korábban is írtam; [link] , de érdemes mindenkinek átnézni minden kapcsolódó beállítást és opciót, mert nem muszáj/kell mindent kikapcsolni, hanem csak azokat, amikre tényleg nincs szüksége adott felhasználónak, a használati módok és elvárások meg ugye eltér(het)nek.
-
anadroid
senior tag
válasz
apaszka #13928 üzenetére
AIS Traveller Lucky Tourist 3GB/8 Day 4G/3G Thailand PAYG Prepaid Voice Data SIM
A "jól működik a felvevő" relatív. Az ACR egyik fő jellemzője, a hangfolyam rögzítésének a lehetősége lett kigyilkolva az EU-s piacra szántaknál. Ha mikrofonra váltasz, akkor persze felvesz valami motyogást a túloldalról is, illetve ha kihangosítod, és helyszíni közvetítést tartasz az utca hálás közönségének, akkor a mikrofonon át bejön az is. Na ez az, amit nem szeretnék. Sajnos az USA után már az EU területén is túltenyésztés van jogászokból, azoknak köszönhető.
-
-
Sgarrista
tag
válasz
apaszka #13652 üzenetére
Elég jó bánok vele/lük mindre vigyáztam,mindig zsebre van vágva .
Pedig gumi szerelőnél dolgozok ahol azért van minden ami kell ( por, víz , nehéz felnik ,stb ) de soha nem volt karcos egyik sem , most is csak biztonság miatt vettem rá tokot . Igaz hogy eddig minden telon volt tok meg kijelzővédő . Amúgy jó a régi tok is egyelőre csak , az új jobban tetszik . -
Sgarrista
tag
-
törölt tag
válasz
apaszka #13582 üzenetére
Miért védene téged bármi is, ha arra is lusta vagy, hogy elolvasd a jótállás leírását? Le van írva, hogy nincs garancia a beázásra, miért nehéz felfogni? A példádnál maradva: ha a horgász 1 hét után találja meg a telefonját a tó fenekén, a Samsung javítsa meg garanciában?
-
-
guminyúl
tag
válasz
apaszka #13565 üzenetére
Az még kimaradt, hogy arra mondjuk én is kíváncsi vagyok, mit válaszol a Samsung ebben a konkrét esetben.
Ha nem érdekli őket, akkor azt fogják mondani, az áruháznak kell elszámolnia azzal, hogy mit ír tájékoztatásképp, nekik nincs ehhez közük.
Ha durván belemennek és felveszik a témát, akkor megkérik az áruházat, hogy tegye oda, hogy IP68.
-
guminyúl
tag
válasz
apaszka #13565 üzenetére
A tudatlanság nem mentesít egy szabály betartása alól. Ha valaki a zárójeles részt is képes értelmezni, és elolvassa a jótállási feltételeket, nagy meglepetés nem érheti.
Ez nem átverés, mert minden információ elérhető. Az az elvárás, hogy mindent mindig egyénenként magyarázzunk el, azt eredményezi, hogy hülyének nézik a vásárlót, és mivel ez a vásárlóktól érkező igény, jól is teszik.
Elég egyszerű a képlet, ha beázik, beviszed egy szervizbe, ha javítják, öröm, ha nem, pech. Nem olyan nehéz ezt felfogni.
Azt pedig tudomásul kell venni, hogy vízálló eszközt ember még nem alkotott, csak olyat, ami egy ideig megőrzi használhatóságát a vízben. Mert itt ugye csak arról van szó, hogy nem akarjuk megérteni, hogy mit jelent az IP szabvány.
-
törölt tag
válasz
apaszka #13558 üzenetére
Valahol érthető, hogy nincs garamcia beázásra. Az IP védelem egy előre meghatározott behatások elleni védettséget jelöl, amit ha nem tartasz be, beázik a telefon... Menne a sok habzó szájú vérpistike reklamálni, közben túltolták a határokat.
Másik oldalról meg elég gáz, hogy ha beázik normál körülmények között, akkor is megvonják a garit. Sajnos nem hiszem, hogy ki lehetne mutatni.
-
-
-
Capella
senior tag
válasz
apaszka #13043 üzenetére
Furcsállom a teszben, hogyan lehet, hogy ne töltené fel teljesen a telót.
Nekem Mcdodo kábelem van, és tökéletesen feltölt, végül persze le is kapcsol teljesen.
Természetesen ha túl sokáig marad rajta így a töltőn, és a telefon töltöttsége adott szint alá csökken, akkor újra tölteni kezd, majd kikapcsol.
Tudja a gyorstöltést is. Nagyon jók a LED színjelzések a csatlakozón.
Én az eBayen vettem. -
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #12806 üzenetére
A Samsung bőrtok szerintem az Apple bőrtokját koppintja, a szilikon tokjuk is ugyanaz. Az Apple tokja szerintem zseniálisan jó, két készüléken is használtam. Tapintása, minősége, tartóssága profi, kellően stabil fogást ad, de nem tapad és abszolút nincs ilyen papás, övre akasztott bőrtok jellege, mint ahogy elsőre gondolná az ember. Ha a Samsung is hozza azt a minőséget, akkor tényleg irigy vagyok.
@ gerner1 A karbonokat is köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #12803 üzenetére
Ilyen nekem is van feketében (nem átlátszó). Nagyon jópofa lenne, de nagyon gagyi műanyag hatása van, karcolásokat is szépen gyűjti emiatt, ill. a gomboknál egy idő után elnyúlik az a rész, ami körülöleli a gombot és eláll a készüléktől. Cserébe jó az ára, így könnyen kicseréli az ember 3-4 havonta. Nem tudom a többi színvariációnál mi a helyzet, pl. az áttetsző feketénél.
-
Capella
senior tag
válasz
apaszka #12423 üzenetére
Most már én is inkább a 11-et várom. Egy évet még kihúzok a 8-cal, ha meg nem, veszek egy Note9-et.
Úgy néz ki, a 10-ben még nem jelenik meg a grafén akku. Vagy eddig jól titkolták.
A lyuk se nagyon vonz a kijelzőn, bár tényleg egész picire sikerült.
A képernyős ujjlenyomat feloldás se szimpatikusabb, én jobban elvagyok a hátlapival.
Fotóban, videóban nyilván javulgat valamit a 10-es, de nagyobb durranás azért nem lesz.
Na meg milyen lesz az a hangszóró nélküli kijelző rezgetés??? -
sirkan13
aktív tag
válasz
apaszka #12241 üzenetére
Az usb,az spen és a jack is szigetelést kapott.Kis ajtókkal.amik belebújnak a csatlakozókba.Ma levittem a palatinusra víz alá raktam és semmi gond.A csatik nem jeleztek nedvességet.Itthon szétszedtem és nem volt víz a készülék hátlapján.Körbe gumi szigetelés van.Megmozgattam a vízalatt.Cseppállót ír egyébként a doboza.
-
axlfsi
veterán
válasz
apaszka #12146 üzenetére
De ez most mi? UV technológiával "felragasztott", teljes felületet takaró TG?
Fotót és linket tudnál biggyeszteni?Nekem ez már a második fellevegőzésem és ahogy megfigyeltem, ugyanez történik a 15ezer forintos megoldással is; mintha tervezési hiba lenne és erre itéltetett...
Köszi!
-
válasz
apaszka #11912 üzenetére
Nálam ugyanez...
Viszont, ha valaki gondolkodik a Youtube Music-on a Spotify helyett, annak szólok, hogy ha utóbbi ette az akkut, akkor előbbi egyenesen falja
Jó, lehet ki kellene kapcsolnom a folyamatos 720p videóklip streamelést, meg az "okos letöltéseket". Utóbbi miatt szerintem akkor is jól eszegeti az akkut,ha épp nem hallgatok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest