- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
mazzzz #21752 üzenetére
Meg kell nézni, hogy mi van a szerződésbe írva, hogy mire vonatkozik. Nem kell szívbajosnak lenni, kifizetted a havidíjakat a biztosításra + önrészt is kell ugye. Elmondod, hogy sajnos telefonálás közben kicsúszott a kezedből (az emeletes duma sem kell) és kész. Nem kell magyarázkodni, hogy miért csúszott ki, egyszerűen ügyetlen voltál. Én ezt mondtam anno, adták a kárszámot, bevittem leadni a telót és néhány nap után kaptam a refurbished iPhone-t. Akkor az már egy 3 éves széria volt, de tudtak adni meg ugye iPhone az más ilyen szempontból. Ennél kérdéses a dolog, hogy lesz-e. De nem fognak kötekedni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
mazzzz #21752 üzenetére
Szerintem biztosítótól is függ. A nejemnek pár éve intéztünk egy hasonló ügyet, de nekünk a készülékek a vagyonbiztosításunkba vannak integrálva. Nemsok kérdés volt. Az b.szerződés szerinti önrészt kellett kifizetni. Alaplapon kívül mindent cseréltek, pedig az is már rég kifutott típus volt.
Szerintem, ha van elérhető alkatrész, akkor javítják.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest