- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokelaszlo
tag
Sajnos ha bekapcsolod a kisegítő lehetőségek között, mindent felolvas amit a telefonon csinálsz.
Csak gyengén látóknak jó.
Én ezt használom beolvasásra és tökéletes.[link]
Te állíthatod be hogy minek az értesítését olvassa be,és szövegfelolvasó motorok között is válogathatsz. -
-
Nekem nem lenne érdekem védeni, ha valóban gond lenne, mert egyik telefonomat sem tartom meg olyan sokáig, hogy az újabb verziója megjelenése után még használnám - hol van még a következő Note -, már az is nagyon nagy szó, ha 9 - 10 hónapig megtartom, akkor az már egy különösen jó telefon számomra.
A fényképeket látom a saját szememmel is, hogy semmivel sem rosszabbak, sőt!
Sebességben sem látok problémát, gyors és gördülékeny az új főverzióval is.
Tényleg csak abba tudnék belekötni, hogy egyik vagy másik funkció más lett az új főverzióval, vagy más menübe került és hasonlók, de az meg az új főverzióból adódik és nem is gond.
Mivel szeretem és igénylem a változatosságot, a legkisebb bekövetkezett negatívum is elég lenne egyfajta önigazolásnak, hogy cseréljem másmilyenre a készüléket, de nincs ilyen. (Ez részben sajnos...)
Ja, mondjuk méltó utódot sem tudnék most mondani, illetve választani, ha másik készüléket szeretnék, mert ezt már nagyon unnám. -
Szerintem jobb kamerában is, mint megjelenéskor volt és nem hiszem, hogy szándékosan romlani fog, a Samsungnál pont nem látok erre tendenciát.
Ami funkcionális változás van, az pedig jellemzően az újabb főverzió hozománya.
A Note8-at, S9-eket lenne miért rontani és ellenkezőleg, javítanak most is dolgokat, még a kamera szoftverét is. -
tylerddd
veterán
Nem muszáj pont úgy fotózni, hogy a szöveg az előnézet széleihez érjen ki. Fényképezd távolabbról, hogy éles legyen és utána a gyári szerkesztővel vágd le a széleket és engedd rá az automatikus effektet. Ha esetleg sokat kell szöveget fotóznod, érdemes egy TurboScan-t vagy hasonló applikációt beszerezned.
-
-
Pedig úgy igaz, sőt, sok telefont 7, 8, 9 hónaposan is úgy adtam el, hogy fényben nézegették a kijelzőt (is) és nem találtak rajta karcot, hiába nem használtam fóliát.
Elég sok telefonomnak az új tulaját megtalálni a fórumon különböző topikokban, leírták már néhányan, de akkor biztos nem hinnél nekik sem... -
-
-
-
-
-
Dehogy. Nem vagyok kiborulva.
Kicsit vissza olvasol és látod csak a Note 9 mellett kampányoltam a Mate 20 pro ellen,teljes nyugalommal.
Jelenleg iPhone-t használok,de szeretem a Samsungot,volt is S3-tól S9 plus-ig mindegyik.
A Note-tal csak szemezek,még csak egy Note 5 volt annak idején a tulajdonomban,de mindig is tetszettek.
Majdnem ez lett az iXs helyett. Csak hát nem mertem az androidba belevágni megint. -
Dave69
tag
lehet
már 1 éve nincs samu telefonom
mate 10 pro-t használtam ott nekem nem volt gond a akkumulátor idejével
átlagos felhasználással ha dolgoztam akkor 2 napot bírt ha meg ithon voltam 1 nap vagy 1.5
nem volt vele bajom
épp van 1 hetem tanakodni hogy mate 20 pro lesz a kövi vagy not9
bár 3 hete nincs a vodánál sehol not9
-
-
FőDudu
veterán
Persze. Ez egy telefon. Sok hasznos funkcioval.
Par e-mail ha epp nem az irodamban vagyok, van rajta mindenfele Authentikator app meg Linkedin meg Banki kliens. Anydesk/Teamviewer/Speedtest/Lastpass/Skype/Viber/Tunein Radio/stb...
Attol, hogy a SOT nem tul nagy meg hasznalom. Bt-on nyomja a zenet.
Nem ezen elek - ahhoz azert meg tul kicsi a kijelzo. Csinalok par fenykepet/videot.Irodamban van asztali gep, itthon van laptop, amugy meg van iPad is mint koztes meret.
A 17%-ot pl lenyomtam 9-re egy feloras youtube videozassal. Appleblog/Totalcar eromero/stb...
Most 4.5 ora uzemidot tippel - lassan feltolom tolteni. -
zolimail17
tag
Teljes gyalut emiat nem csinalnek. De atnezem az app-okat hatha rajovok melyik okoza. Szoval akor senki mas nem talalkozot meg ilyenel? Maskep a telot nagyon szeretem, nagyon jo az akuja is estere 50% korul marad. Nagyon meg vagyok elegedve vele, orulok hogy lecsereltem az s9 plus-t.
-
FőDudu
veterán
Ja. Mondjuk valami proxyn atkuldik a teljes forgalmat es azert csuszik az` ido szinkron....
Csunya dolog ha valakit megfigyelnekPersze lehet, hogy az otthoni eszkozeivel van gaz. Volt mar par hangos hir a feltort routerekrol..
Ezen info szerint csak a T szolgaltat szinkront a halozatan.
-
zolimail17
tag
Pontos ido.hu
A munkahelyi orak, stb. Ezek mind egyeznek pontosan jarnak.
Reggel meg 3masodperc volt a kulombseg most 4masodperc,es ez holnap ilyenkora lesz 6-7.
Nem telepitetem semi olyasmit ami ne let volna az s9plus-on is fent. Es az jol mukodot. Mindig pontos volt. Es a beallitasok a note 9-en ugyan azok. Ezert nem ertem.
Meg egy dolog nem tudom ha szamit e valamit, gear s2 vel van oszekapcsolodva a telo,de nem hinem hogy ez befojasolja. -
Anulu79
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest