Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg612
tag
Szia,
Sajnálom, ha csak ennyit értettél meg a dilemmámból.. én bármilyen telefon nélkül is vagyok valaki! Sajnos csaj létemre, de két diplomás fizikus. Sajnos nem csajos szakma, de ezt azt letettem az asztalra.
Ha bárhol meglátsz egy rendőrautót, azokat is mi matricáztuk fel, kezét fogtam Lampert Mómikával. Kósával, Gyurcsánnyal(ez utóbbival nem szoktam büszkélkedni)
Telefon nélkül is vagyok valaki!
Csak tanácsot szerettem volna kérni tőletek, akik már kipróbáltátok.
Egyébként egy minigarzonban lakom és egy 17 éves skodám van. Akkor mégis senki vagyok.
Több a telefon jelenleg körülöttem mint kaja. Mint írtam 1terrás s10+, s20 ultra, Huawei p30pro, iphon11+ , szinte minden ami mostanában kijött.
Mint mondtam, nem ez teszi az embert, de fogadok hogy te is megnézed mi van a másik kezében és nem arra a kőművesre bízod a házad felépítését, aki egy vályog házban lakik.
De jogos van, ítél el nyugodtan...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest