- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Hipermang1 #5299 üzenetére
5G-s az kissé más,mert ott nem lesz XEH
-
válasz
Hipermang1 #5227 üzenetére
Nem az akksival van a gond, hanem a Samsung mérnökei nem tudnak optimalizálni évek óta...
-
madkiller
őstag
válasz
Hipermang1 #5227 üzenetére
Elvileg a toll a nagyobb aksi rovására van a készülékházban.
-
xedamen
senior tag
válasz
Hipermang1 #4914 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megvettem.
Eddig nagyon tetszik, hangszóró fényévekkel jobb, nem beszélve a rezgő motorról. Kijelző kényelmes, bár a Mate méretei jó jobban kézre álltak.
Kamerát még nem volt időm tesztelni, viszont az S-Pen bámulatos.Akksitól félek, de majd meglátjuk mit tud
Szerk.: Az egész UI ég és föld. Baromi igényes, szép, és egyértelmű. Minden kézre áll.
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Hipermang1 #4732 üzenetére
Milyen a rögzített hang minősége?
-
iceQ!
addikt
válasz
Hipermang1 #4732 üzenetére
Bluetooth fülessel is veszi rendesen?Initially, the recording of interlocutor was blocked by Google since Android9, but we are looking for solutions. Set phone recording audio source to 'voice call (software)' and adjust clarity to max. Switch on app connector in the app settings - miscellaneous. Note: the solution will not work for calls using a headset.
-
nuri
aktív tag
válasz
Hipermang1 #4542 üzenetére
Esetleg Bluetooth scanning be van kapcsolva improve accuracy alatt?
-
válasz
Esetleg a pen miatt? Mert ugye az már BT-s is.
-
bezz
tag
válasz
Én is láttam már párszor, hogy be van kapcsolva, és nem tudtam mire vélni. Nem csatlakozik épp semmihez.
Valamint ma külföldről hazaérve, nálam is előjött ez a mobil net elvesztése. Tudtam telefonálni, de net nem volt. Egy repülő mód be-ki megoldotta. Nem értem mi ez? -
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4531 üzenetére
Nincs mit
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4529 üzenetére
Euban csak Exinosos van hivatalosan. Ha ellenőrizni szeretnéd töltsed.le pl.az Aida64-et
-
Stabi83
senior tag
válasz
Hipermang1 #4509 üzenetére
Az Akku tanulási folyamata 2-3nap aztán szépen beáll. Párom Mate 20 Pro telójával kb pariban van akkuidőben de ha sokat videózol az akkugyilkos tud lenni. Javaslom hogy lődd kina feleslegesen futó appokat az alkalmazáskezelőben.
-
TODI1111
veterán
válasz
Hipermang1 #4509 üzenetére
Nem tudom mit vársz akku időben, de nem biztos, hogy lesz annyi mint a mate 20 pro készüléké. Sajnos a huawei készülékek mindig jobbak akku időben mint a samsungok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest