- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
francz'70 #6453 üzenetére
Köszi Neked és ollie-nak is.
Én is hasonlóan látom. Nem vagyok az aki sűrűn váltogatja a telóit( nem tartom szükségesnek), általában megveszem az aktuális felsőkategóriás Samsungot fél - 1 évvel a megjelenés után és azt szeretném minél tovább használni. Igazából a Note-ra nincs szükségem, egy S20 lehet jobban passzolna de a Note 10 olcsóbb és sztem szebb.Köszi Nektek
-
rehotom
csendes tag
válasz
francz'70 #6379 üzenetére
Alapvetően én is szerintem a gyári dolgokat, pl az autómon igyekszem mindent gyári állapotban tartani. De azt viszont nehezen viselem amikor túláraznak valamit, pl ezért nincs és nem is volt (bár még lehet) iPhone-om. Eszméletlen jó készülékek de rettenetesen túl vannak árazva, nem is beszélve a kapcsolódó sallangokról (egy nyomi töltő kábel egy 10es). Sajnos úgy látom a Samsung is kezd erre az útra lépni de szerencsére van nagyon sok jó minőségű cucc, mint pl a Xiaomi. A megspórolt pénzt meg a hobbimra költöm
Persze megértem azt is ha valaki biztonsági játékos és csak gyárit vesz mindenből. -
rehotom
csendes tag
válasz
francz'70 #6374 üzenetére
Meg is válaszoltad a kérdésed
Xiaomi nem a vacak kategória és hát pont negyedannyiba kerül mint amit linkeltél. És a plusz ami miatt még kínlódom ezzel az az, hogy az autós Xiaomi nagyon bevált.
Powerbankra nem nagyon van szükségem, szinte mindig konnektor közelében vagyok. Amikor meg mégsem akkor vagy nem a telóm nyomkodom, vagy van erre a célra egy 10ezres Blitzwolf-om. (szintén a samu árának kb. a negyedéér')
-
JoseGee
tag
válasz
francz'70 #6293 üzenetére
Biztosítás nekem is van a telón, plusz vettem egy gyári szilikontokot, ami eddig, négy alkalommal tette a dolgát
Egész jól védi a sarkokat is.
A kinézet az szubjektív. Ha véletlenül rákérdeznek, hogy ez milyen teló, mindig bevakítom őket, hogy vagy Doggee, esetleg Cubot. Tokban annyira nem látszik, hogy mi van benne. -
JoseGee
tag
válasz
francz'70 #6182 üzenetére
Nem csak arra, úgy egészében mindenre ami a telefonnal kapcsolatos. Sokat javult a kamera például, az üzemidőt fogyasztást nem igazán nézegetem, mert ahhoz, hogy elégedett legyek, kevés a 3500 mAh, így ha merül, töltöm. De alapjába véve, minden szar be van kapcsolva, 4 e-mail fiók szinkronizálódik, szóval nekem teljesen jó, hogy estére még 35-40% van benne. Szoftveresen is javult az én megítélésem szerint, szóval jó kis cucc lett.
-
_ak_
addikt
válasz
francz'70 #5681 üzenetére
Nehéz megmondani, amikor leraktam az asztalra, akkor láttam, higy nincs bent atoll. Elkezdtem keresni a földön, de csak a vége lett, akkor láttam, higy a másik fele bent a telóban. Csak arra tudok gondolni, hogy a protective tok miatt valahogy pattant egyet a parkettán és közbe kijött a toll és rossz szögben érkezett vissza. Bravúros az biztos.
-
-
alasoh
aktív tag
válasz
francz'70 #4653 üzenetére
Igen pontosan. Kéfény szűrő nélkül értendő!
S10-hez írták, de a kimelző itt is ugyan az:
"
A kijelzőtechnológia is fejlődött és nem csak annyiban, hogy most már Dynamic AMOLED-nek hívják azt, amit eddig Super előtaggal brandeltek. A technológia lényege, hogy közel 42%-kal csökkenti a kékfény kibocsájtást, anélkül, hogy megváltozna a megjelenített tartalom színe. Ezt a TÜV Rheinland is igazolja, ha valaki ellenőrizné, azt itt teheti meg a következő hivatkozási szám alapján: ID 1419064785. A megjelenítők a színskála 100%-os tartományát lefedik DCI-P3 sztenderd szerint, a biztonság kedvéért erről is van papírjuk. Az Infinity-O panelek (azt jelenti, van benne lyuk) HDR10+ támogatással rendelkeznek és feltűnően színhelyes a kalibrálásuk élénk és természetes módban is. Utóbbi opciónál kapunk egy csúszkát is, amin hűvösebb vagy melegebb árnyalatúra állíthatjuk a hőmérsékletet, de az alapértelmezett beállítás közel színhelyes; nincs sok értelme eltérni ettől." -
alasoh
aktív tag
válasz
francz'70 #4649 üzenetére
Szia!
Ez már ilyen. Kicsit visszább vettek a túlszaturált színvilágból. Mát az S10 is ilyen volt. Cserébe, ha hinni lehet a gyártónak, 40%-al kevesebb a kékfény kibocsátás, ami sokkal jobb a szemnek. Nekem volt S10+-om az S8 után és először engem is zavart. De megszoktam. És most már, jobban is tetszik és valóban nem fárad ki a szemem annyira esténként, ha sokat bámulom a kijelzőt.
Szóval ne aggodj, ez nem hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest