- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ghiottone #1288 üzenetére
Szerintem a legjobb messze a gyári emlékeztető a beállításokban- kisegítő lehetőségek- emlékeztető be. Én arra állítottam be, hogy ha olvasatlan üzenet van akkor 10 percenként rezeg egyet, amíg meg nem nézem az olvasatlan üzenetet. És mellette beállítottam a ne zavarjanak módot 22 és 6 között automatiksre ez a Beállítások ->Hangos és Értesítések menüben érhető el. Ez alig fogyaszt valamit így.
Nekem az értesítő led, noled felesleges is lett volna, mert nekem az e legnagyobb problémám sokszor hazamegyek, vagy a telekre megyünk és nem is veszem ki a telefont. A noled, vagy az értesítő led számomra semmit nem ér. De a gyári emlékeztetővel ekkor is meghallom a rezgést a táskában, ami azt jelzi, hogy olvasatlan üzenetem van, hívás van vagy más apptól kaptam valamit mail. whatsapp, skype, messenger stb.
Egyébként a noledben is be lehetett állítani hogy pl. éjszaka ne adjon értesítést és ki legyen kapcsolava a képernyő. Amit érdemes még beállítani a noledben, hogy érintőképernyő legyen kikapcsolva az fogyaszt sokat (home gombbal úgyis fel lehet ébreszeni) és azt akár is be lehet állítani hogy pl. 2 percenként villanjon fel 30 mp-re a noled ha érkezett üzenet. De én is azt vettem észre, hogy fogyaszt a Noled azért, főleg ha sokáig nem nézem meg az üzenetet pl. éjszaka.
-
zojjektum
őstag
válasz
ghiottone #1285 üzenetére
Köszi, de mm-hoz kaptunk ajándékkártyát és így egyszerűbb, mert egyébként elég drága helynek tartom és nem igazán akarunk mostanában más műszaki cikket venni ez meg pont belefért a büdzsébe. Egyébként a 2 simes arany készüléket rendeltük meg, főleg, hogy 10-zel olcsóbb, mint az egy simes.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ghiottone #1259 üzenetére
A Samunál az 5.0-ös frissítés az jó lett, pl. a kollégám A5-e 4.4-ével kapta sokkal jobb lett 5-össel, megbízhatób stb. Annyi pozitívum, hogy tucat samu telefon van 410 procival pl. Samu A3, A5, E5, J5, E5, (grand Prime is) , de még a J5 2016-os verzió is ezzel a procival fog kijönni. Szóval a 6.0. rendszer szerintem jól lesz optimalizálva előbb utóbb erre a 410-es procira Samun, kérdés a 8 GB-osra optimlizált verziót csinálnak-e a régi J5-re.
Egyébként meg ha nem számít sokat akkuidőben akkor annyira nem várom a 6.0-át, és a tárhelyen is elférek belső mert nem sokat játszom mobilon arra van a tablet. Ez az 5.1.1 J5-n egyszerűen szuper mintha nem is android lenne annyira stabil és gyors, és nem szoktam újraindítgatni, mert a WP-n nem kellett és ezt megszoktam.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ghiottone #1256 üzenetére
És a 6.0-gyel mennyivel javult az akkuidő? Miben jobb a 6.0, miben éreztél változást az 5.1.1-hez képest? A DOZE miatt jó lenne ha jönne a 6.0, meg az SD kártyára való telepíthetőség miatt. A samunál van ígéret a 6.0-ra, de náluk nem lehet ezt tudni és hogy milyen is lesz, lehet csak ront.
Egyébként a J5 a 5.1.1-re optimalizó nekem két aktív simmel (Telenor, Telekom) folyamatos LTE, vagy WIFI, Whatsapp, Skype, Messenger, Gmail, folyamatosan online szinkronizál, a kicsi 2600 mAh megvan a 6,5 órás képernyőidő pl. így : [3,5 óra akkuidő 53%-nál] ]
[link]Szóval nekem ez a 6,5 órás kijelző idő megfelel, úgyis naponta töltöm éjszaka ezzel, ez tök praktikus kis cucc szerintem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged