- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
A play automatikus frissítése is ki van kapcsolva. Akkor biztos szolgáltatós alkalmazásokat akar.
Köszi a segítséget!(#2125) mrmrg: a névjegyeknél beállításainál láttam ilyet, megjelenítendő névjegyek vagy mi, elég részletesen be lehet állítani. Nem az enyém a készülék, ezért most nem tudok ránézni.
-
Panthera
őstag
Köszönöm!
Még egy dolog zavar. Semmiképpen nem akartam frissíteni a telefon szoftverét (független készülék). Az első dolog az volt, hogy beállításokban letiltottam a frissítést, de mivel nem volt változás, így letiltottam a "szoftverfrissítés" folyamatot is. Az S4 mininem ennyi elég volt, a J5 se erőltette tovább a letöltést.Meglett a microsim kártya, beletettem, most megint akar letölteni, ahogy wifire kapcsolódik. Le kellene még tiltani valamit?
Még az jutott eszembe, hogy a kártya Telekomos, és küldtek sms-t, hogy alkalmazásokat "telepítenek" majd. Hogyan ellenőrizzem le, hogy mit akar letölteni? -
Panthera
őstag
Na megvan a DUO-s változat, eddig minden jó.
A fényérzékelőt rá lehet bírni arra, hogy automatikusan állítsa a képernyővilágítást? Mert ilyet nem találtam. -
Panthera
őstag
Üdv!
Írjátok, hogy itt is a gyári OS a jó, ami az 5.1.1 (Lollipop)? Meddig szabad elmenni a frissítésekkel?
A családban akarnak ilyen telefont, remélem még hozzá lehet jutni ilyenekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest