- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
ToniSoprano #1370 üzenetére
>Brutál üzemidőket tudsz elérni
Ami igaz, az igaz. A Múmia 640 is elment 4-5 napot.
Mondjuk én keveset beszélek telefonon. Főleg whatsapp megy.LTE-n elég alacsony volt a térerő és az itteni javaslatra visszaváltottam 3G-re.
A telefon kb 22-8 óra között van repülőben, azonkívül állandó wifi és mobilnet.
Az automatikus airplane kapcsolást root nélkül szerintem nem lehet megoldani.
-
ToniSoprano
addikt
Köszi mégegyszer a segítsíget Brutál üzemidőket tudsz elérni az biztos, vagy valami varázsló vagy, vagy tudsz valamit tényleg, majd kiderül.
Szerk: Bár nekem két aktív dual sim van (bár 2G-n az egyik sim alig fogyaszt.) mobilneten mit használsz 3G-t , vagy LTE-t az 5 napból mennyit volt mobilneten, mennyit wifin? Éjszakára repülő üzemmódba teszed a mobilt?
Valaki talált olyan programot, hogy automatikusan repülő üzemmódba teszi pl. 23h és 5h között?
-
Syl
nagyúr
válasz
ToniSoprano #1368 üzenetére
Igen, "simán" csak Drive a neve.
A Hangouts-ot nem tiltottam le, de szerintem nem is fut a háttérben, mert még 1x sem indítottam el -
ToniSoprano
addikt
Köszi, akkor ezeket én is letiltottam a skype kivételével, aztán meglátom javul-e. (mondjuk az MS baromságok nagy részét Excel, Word, Powerpoint én is letiltottam korábban, mert sok helyet foglalnak)
Mondjuk a samus hülyeségeket tényleg én is gondoltam hogy letiltom, de nem tudtam melyiket a sok közül. A google drive, ugye itt sima drive néven fut itt a telón?Szerk: Te a hangoutsot letiltottad? Vagy az is megy a háttérben?
-
Syl
nagyúr
válasz
ToniSoprano #1366 üzenetére
Biztonsági mentést nem készíttetek vele, mert szerintem az sz*r. Régebben próbáltam, de csak a wifi jelszót és a telepített programok listáját vitte át. WP-n ez sokkal fejlettebb volt, ott még az SMS-eket is mentette
Google fiókhoz a gyári Gmail appot használom, az outlook.com-hoz pedig az MS Outlook programot.
-
Syl
nagyúr
válasz
ToniSoprano #1364 üzenetére
Lejjebb nincs semmi érdekes
A Play szolgáltatás meg soha nem kerül fel az akku listára.
Az állandóan futó/szinkronizáló dolgaim:
- Gmail (1 fiók)
- Outlook (1 fiók)
- ProtonMail (egyelőre csak tesztelgetem)
- Dropbox (photo sync)
- Firefox sync (desktopon és tableten is ezt használom)
- Swype keyboard sync
- Whatsapp (ezt nagyon sokat nyomkodom)
- Messenger (ezt meg nagyon keveset)
- AirDroid
- Időkép nagy widget a home screen-enAmiket letiltottam:
- MS cuccok, beleértve a onedrive-ot és a skype-ot is
- Google Drive, Filmek, Zene
- Samsung Galaxy Apps, Account, Számla
- Weather Daemon -
ToniSoprano
addikt
Mutasd már lejjebb is, abból látszik milyen programokat használsz pl. szinkornizálásra a Whatsappon kívül, mennyi volt a kijelzőidő? Éjszakára kikapcsolod?
Te miket tiltottál le? Vagy alapbbeállításokkal használod? Nekem a goole play szolgáltatások általában az első háromban benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest