- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csatsa
tag
-
cserhatisand
tag
-
doooo
veterán
Hát elvileg a régi fazon működik, végighúzni a kézfej oldalát a képernyőn. Egyszerű, csak könnyű elhajtani az oldalt máshova közben, és akkor nem az lesz "lefényképezve", amit eredetileg akart az ember. Van gombos kombináció is. A bekapcsológomb+alsó hangerőgomb, ha minden igaz... meg szerintem kellene lennie egyéb módszernek is, bár az variálódhat.
-
doooo
veterán
Ja hát igen, a te helyzeted már más, onnan megéri.
Sőt, valahol még lehet, hogy az én -mostanra már elég öregecske- S5-ömet is válthatná... De van egy új megszállotságom, és csak kétkamerás mobokat keresek, amikkel már lehetséges némi optikai zoom (és talán még OIS is van bennük). De ettől eltekintve az A8 is erős versenyző az utódlás jogáért folytatott harcban. Hátha hirtelen meggondolom magam a kamerákkal kapcsolatban.
-
Re-Tech
aktív tag
Nekem spec plusz az edge panel volt ami eltántorított az S8tól ennek a javára, lehet hogy csak a samsung tud ilyet gyártani és maguknak megtartják, de szerintem inkább esztétika miatt veszik az emberek (meg kényszerből, mert flagship csak ilyen lehet). Használatban inkább hátrány az edge.
Ha lett volna S8 edga panel nélkül, azt szerettem volna. -
kárátékutyá
őstag
Teljesen rendben van, meg sem lepődtem rajta. Nincs olyan jó panele mint az S8-nak, de természetesen nagyon szép. Ami meglepett az a mérete, nagyon kellemes a fogása. És a hátlapok gyönyörűek, színek is. Szerintem szebb mint az S8 (a hátulja) Nekem direkt tetszik benne hogy nem edge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged