- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
-
D-Phrag
senior tag
Nekem is megjött a pite, le is töltődött, de települni nem akar.. 24%-nál megáll a telepítés, újraindul a teló, majd kiírja, hogy a telepítés nem sikerült, forduljak Samsung szervizhez..
Ez mi? 🙄 Szabad hely baja lenne? Van 3.5GB. 🤨 -
D-Phrag
senior tag
Heló! Érdekes feature-t vettem észre. Ha megrázom a telót valami lötyög benne, majd ha elindítom a kamerát, akkor megszűnik. Ez egy dolgogra utal, hogy van benne OIS.
Érdekes, mert eddig abban a hitben voltam, hogy nincs benne. Ezt igazolja a Mobilarenás teszt is, ugyanakkor a külföldi oldalon, ahol pl. S8-cal hasonlítják össze már megemlítik, hogy rendelkezik vele.
Nektek is tapasztalható a lötyögés? -
D-Phrag
senior tag
(#3357) kelly416
(#3358) Mágus2Köszi a tippeket. Sajnos ennel bonyolultabb a probléma, ill. nem az eszközökkel van gond amivel csatlakozik, mivel más telóval nincs ilyen hiba. Mint már utaltam is rá ez inkább a bluetooth verzióval van vagy lehet összefügésben, ill. az A2DP vagy AVRCP profilokkal. Ezek felelnek a média átjátszásért.
Sajnos az itteni userek száma amúgy sem magas, valamint kevésbé geek-ek és lehet tök feleslegess kérdés volt. Talán egy S8 topikkal jobban járok, mivel nem típus függő hiba.Köszi mindenkinek a válaszokat még egyszer.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
kelly416 #3355 üzenetére
Még egyszer köszönöm a kimerítő tájékoztatást, de ha minden A8 tulaj leírja, hogy mennyire jól megy a készülék bluetoothon keresztüli zene/mádia lejátszása és 10 másik eszközzel is tökéletesen párosult, akkor lenne 50 poszt a semmiről és az én problémám megoldása sem lesz előrébb..
Másrészről azt is tudom, hogy nem általános hiba, mert ilyennel még én sem találkoztam korábban. Két lehetőség van nagy eséllyel. Egyik, hogy szoftveres jellegű másik, hogy hardveres a gond. A második lenne elsőre a logikusabb, de mivel vannak eszközök (pl. ilyen az én autós SYNC fejegységem is), ahol tökéletesen megy minden hiba nélkül a zene átjétszás, valamint szinte minden esetben tökéletes a hang/telefonálás átjátszás, így elképzelhető hogy valami spec hiba van és sokat segítene, ha valaki találkozott már ilyennel és tud rá gyógyírt.. -
D-Phrag
senior tag
A bluetooth kapcsolat esetében masnak is volt már olyan hiba, hogy egyes eszközökkel nem megfelelően működik a készülék? Nálam van olyan, hogy kapcsolódik a készülék ugyan, de media lejátszás akadozik van nem is megy. (Pl. Bluetooth külső hangszóró, autós bluetooth kapcsolat). Telefonálás során nem jön elő csak média /zene lejátszásnál és nem is minden esetben. Gondolom valami protocoll dolog lehet vagy kékfog verzió.
Volt már ujrahúzva, frissítve, resetelve a készülék. Ezek nem segítettek. Remélem Ti annál inkább a megoldásban, mielőtt szerviz lesz ebből.
Köszi.
Boldog Karácsonyt Mkinek! 🎄 -
D-Phrag
senior tag
válasz
adalbert1 #2754 üzenetére
(#2755) ollie kollégának igaza van. Optikai képstabilizáció hiánya miatt gyakrabban lehet elmosódott képeket lőni, de ha jók a fényviszonyok eléggé elfogadható a minőség. Kicsit a színek is hidegebbek, kevésbbé telítettek, mint mondjuk az S7-en. Ami egyértelműen negatívum a kamera funkció. Bár az A8 kevésbbé "remeg" használat közben (gimbal nélkül), de nincs ugye lassítás, sem 4K. A slow motion nekem azért hiányzik, de lehet élni nélküle.
Nekem S7 volt, feleségemnek S6. Én most céges A8-at gyűrök, feleségem S8+. Hát a kettő között nagyon jelentős differencia van. Mivel ő van többet nálunk is a gyerekkel, így jó kezekeben van, igaz ő nem olyan fotó zsonglőr, mint mondjuk én. Mondjuk S8-al is lehet gyenge fotót lőni. Egyéb téren én már jobban szeretem, mint az S7-et (képméret, arány, fizikai gomb elhagyás, ujjlenyomat helye,m űködése stb.). Kell a kompromisszum na.Más: Otthoni WIFI hálózaton hogy tudom megoldani, hogy ne 2,4GHz-re, hanem 5GHz-re csatlakozzon UPC router esetében?
-
D-Phrag
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest