- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nézd. Én az itt leírtakon felbuzdulva beállítottam outlookban is a gmail fiókomat, és töröltem a gmail appot valamikor ma kora délután. Mostanra már vissza tettem a gmail appot és töröltem outlookból a fiókot, mert szerintem meg az outlook botrányos, és nálam a gmail app teljesen jól működik. Ez minimum fura, de mégis ez van.
-
IvanJakab
kezdő
Lehet, hogy csak szerver vagy hálózati hiba miatt nem tudta elküldeni és később elküldi magától külső beavatkozás nélkül is. A kimenőben nincsen belőle egy példány?
Aztán az is lehet ám, hogy valamelyik frissítés rontotta el. Sajnos nagyon instabil a gmail app, simán el tudom képzelni. Én ezért használom a gyárit. Szebb, reklám sincs és még sosem hagyott cserben. -
-
Czeri32
csendes tag
Én is ezt vettem észre, hogy 2G/3G-re váltással valamit javul a helyzet, nekem fordított a szitu,
1slot Telekom 2G/3G, 2slot Voda 4G/LTE, ezt a hétvégén állítottam át, mert képtelen voltam már telefonálni is, ahogy hívást indítok tök süket mind a 2 kártyával időnként. Így meg mondjuk nincs HD beszélgetés, de már annak is örülnék ha 2G beszélgetés lenne, nem hogy HD
Azt viszont valaki írta itt, hogy ki-be kapcsolással megjavul 1-2 napra, hangsúlyozom nem újraindítással, ez utóbbi semmit sem ér nálamEsetleg szervizbe volt valaki ezzel a hibával? Én szerencsére olyan helyen lakom hogy csak postán tudnám elküldeni, és kihagynám, hogy 1 hónapig ne legyen telóm, nyilván nem ezért vettem
-
Pano
addikt
Lehet megkéne azt próbálnod, hogy minden feltöltés után újraindítod.
Abból indulok ki, hogy anno az A5 2015 esetében volt olyan hiba, hogy néha valamiért nem tudtak hívni, azt jelezte ki vagyok kapcsolva, miközben pl a mobilnet ment.
Elkezdtem átállni arra a szokásra, hogy minden feltöltés után újraindítottam a telót (tehát naponta, másfél naponta) és onnantól kezdve nem jött elő a hiba.Igaz, azóta sok idő eltelt, de hátha működik itt is
-
Gofree
újonc
Ezt a gyári visszaállítás dolgot, nem olvastam, hanem felhivtam a Samsungot. Ott először távoli eléréssel megnéztek a telómat. 3 applikációt leszedettek, bár mindét használtam évek óta az tuti nem okozhatott zavart. ( Nem is okozott, Mindegy, leszedtem.) Utána mondták ezt a mentes, gyári visszaállítás, visszaállítás opciót.
Nekem ez sem lett jó.
Még a két sim működésénél a hivasátiranyitast nem ellenőriztem.
Igen , én is azt gondolom, hogy csak szoftveres baj van, és nem tudom, csak reménykedem benne hogy ők máshogy csinálják....
Korábban sok gondom volt az egyik telefonommal, ha térerő miatt elvesztette a hálózatot nem tálalt vissza. Megpróbáltam magam a gyári visszaállítást, szervizbe vittem többször, de nem lett jobb. Még garis volt, kértem a cserét, erre elkuldték bevizsgáltatni, és lám ott megoldották. Nem cserélték ki a keszuleket, de nem is az volt a célom, hanem, hogy működjön az elvárások szerint.
Ja és még a multkorihoz: a VoLTE nekem is eltűnt. -
Pano
addikt
Nekem telekom + telenor kártyám van, mobilnet telekomról megy, de egyszer se tapasztaltam eldobást, vagy hálózati problémát egyik kártya esetében sem. Egy közelemben lévő A8-ban meg ugyanúgy két telekomos kártya van, az is müxik.
Sim kártya kezelőben mi hogyan van beállítva neked?(#2346) Gofree: Amikor gyári visszaállítást csináltál, állítottál vissza google biztonsági mentést, vagy samsung felhőből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged