- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Van a családban 3 A8, az enyémet is beleértve. Igaz, az egyik éppen eladás alatt van, mert mint kisült S8-at akartak, amikor múlthéten megvettem azt is.. örültem neki...
Na de a másik emberke is tökéletesen meg van elégedve mindennel, egy árva nyikkot nem hallok irányából (holott már kb másfél éve csak szidta az éppen aktuális telefonját). Nekem fényképező oldalról át kell még szoknom, mert P9-em volt, az meg azért felső kategória fényképezőben és más a viszonyítási pontom. -
KengelRoland
aktív tag
Igen, én akkor vettem észre, hogy trükköznek, mikor az A5-öt vettem. Bár akkor az oprendszer verziója annyira nem érdekelt, de a hardverrel ugyanezt csinálják. Én korábban ezt az A8-at néztem ki az A5-öm utódjának, csak elkezdtem gondolkozni, hogy hülye vagyok én, hogy semmi újat nem ad csak hátrányt és még fizessek is érte?
Még az optikai képstabilizátort is kivették. Szórakozzanak azzal, aki hagyja.
Most már biztos vagyok benne, hogy nekem a P20 lesz az A5 utódja. A gyári tok is csak 5 ezer hozzá, míg az A8-hoz csak a tok 10 ezer. De még a P20 Lite is 8 Oreoval jön, 64 GB tárhely. -
KengelRoland
aktív tag
Ez bizony eléggé takarékos üzemmód, ha én így használnám a telefonomat (2 éves elmúlt A5 2016), szerintem 2,5 napot elmenne
.
De igazából nekem az 1 nap is elég, nem szigeten lakom, tehát akár napközben is van lehetőségem tölteni ha a szükség úgy hozza.
Az informatív hsz az pedig mindig jó, csak láttam én már karón varjút, szóval ezért kérdeztem gyanakodva, hogy milyen körülmények között jött ez a SOT össze.
-
KengelRoland
aktív tag
Akkor most próbáld úgy, hogy soha nem kapcsolod ki a wifit, nem tiltod le a mobilnetet, soha nem kapcsolod ki az NFC-t, 3 emailfiókot 15 percenként frissítesz, időjárást óránként frissítesz, nonstop kapcsolatban vagy az okosóráddal, meg vagy 20 alkalmazás push üzenetet küldhet, nem húzod le minimumra a fényerőt hanem automatikusra teszed, éjszakára nem kapcsolod ki, nem teszed repülő módba. Mert én így használok mobilt, nem pedig tapsot gyűjtök a PH-n a SOT értékért cserébe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest