Új hozzászólás Aktív témák
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
TrishtanAG #1037 üzenetére
Én forgácsoló üzemben dolgozok, ott finom vaspor előfordul bőséggel. Megvettem anno. Galaxy S6 edgét, beraktam szilikon tokba. Egy idő után az apró por a tok alá került, olyan volt a keretem alul és felül, mintha direkt húzgáltam volna a betonon a telefont. Vigyázni akartam volna rá, ehelyett többet ártottam.
Ütődésektől persze megvéd de én azóta ha tudom, kerülöm az agyontokozást. -
válasz
TrishtanAG #1035 üzenetére
Fizikai behatásokra nem vonatkozik a garancia. Amúgy te valami nagyon poros helyen laksz vagy dolgozol? Nekem még nem fordult ilyen elő, hogy flip tokban karcolódott volna telefon.
Az amúgy 100%, hogy nem a tok karcolja a kijelzőt, mert még akkor sem tudná megkarcolni, ha fémből lenne. A kijelzőre került kvarckristályok karcolják az üveget, ilyen kristályok pedig mind a porban ,mind a homokban előfordulnak.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
TrishtanAG #888 üzenetére
Mondjuk ha a kamera fontos neki, akkor jobb, ha vár 3 hetet és Huawei P20 Lite-ot vesz. Az eleve 8-as androiddal jön és a kamerája már most odab@ssza a bőrkabátot a tesztek szerint és azon később még csiszolni fognak. Mindig így van.
A Samsung meg szándékosan a régi oprendszerrel adja, hogy hamarabb elévüljön. Nem is értem hogy adhatták ki az A8-at 7.1-el. Mivel általában 2 főverzióig frissítenek, logikus, higy az A8 az android 9-ig kapja, a P20 viszont android 10-ig. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
TrishtanAG #860 üzenetére
Majd egyszer csak javítják ha sok panasz érkezik. Egy év múlva már minden hibáját kijavítják. Aki nem veszi meg a premier telefont megjelenéskor, az mindig jobban jár. Olcsóban is vásárol és hibátlan készüléket kap. Aki gyorsan megveszi, az drágábban veszi sokkal és sajnos bétatesztelő lesz belőle. Ez mindig is így volt.
-
Pano
addikt
válasz
TrishtanAG #856 üzenetére
Nem nagyon, esetleg egy fólia még eltakarhatja, de nem garantálható.
Ez függ a karc "milyenségétől", mélységétől. -
Pano
addikt
válasz
TrishtanAG #854 üzenetére
Sajnos igen, azért is nem szeretek ilyen "kínai" flip tokokat használni.
Egyik ismerősöm úgy járt az ilyen ebayről rendelt flip tokkal, hogy totálisan, konkrétan mattra karcolt a kijelzője tetejét.
Nem véletlenül kerül 2-3.000 Ft-ba ezek és 10.000 Ft-ba a gyári. Csak hát annyiért meg nem igen szeret az ember egy szimpla tokot venni (érthetően).
A sima műanyag vagy szilikon tok is árthat az üveg, de főleg fém hátlapnak. Az alákerült porszemek karcolhatnak, mint a gyémánt. Érdemes takarítani.
De az ilyen ebayes materialokat tényleg el kell szerintem felejteni flip tokba. Lehet, hogy valamelyik telefonnál pontos, de elég egy tized milliméter gyártási vagy tervezési hiba és már megette a fene az egészet. A gyári meg pont emiatt kerül többe, sokkal magasabb a minőségbiztosítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest