- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Na, folytatni akartam csak közben a PH szerver sztrájkolt.
A8 esetében nekem is előjött egy olyan probléma, hogy ha 1-1,5 hétig nincs újraindítás elkezdi eldobálni folyamatosan a Wifit. Ha újraindítást nyomok, nem javul a helyzet, csak ha kikapcsolással indítok újra. Utána minden visszatér a rendes kerékvágásba. Oreo óta van mondjuk. Szerencsére nem egy mindennapos probléma, meg sűrűbb újraindítással konkrétan az ember bele se fut.
Úgy néz ki ez valami Samsung sajátosság, ami engem örvendeztet megPár hónapja nagyot néztem, amikor egy samsung technikus javasolta, hogy ajánlott naponta újraindítani a telefont. Hát, mondom azért az mégse lenne normális
-
Hood
kezdő
Nem, mert ha az be van kapcsolva, akkor automatikusan aktiválódik a hívásvárakoztatás és belecsönget az új bejövő hívás az aktuális beszélgetésbe, én pedig azt szeretném, hogy a hívó foglalt jelzést halljon, ha bármelyik vonalon beszélek.
(Oreo előtt viszont be kellett kapcsolni ezt a funkciót ahhoz, hogy így működjön, pont ebben az ügyben kértem a múltkor segítséget.)
Órákig próbálgattuk három telefonnal,mire kiderült, hogyan működik most. -
Szabcsizz
őstag
Rengeteg mindent figyelhet ami a háttérben folyik, totális kémkedés. Ezért használhat ilyen sok erőforrást, más ötletem nincs. Különben nekem szépen és rendben működik minden. A Lite verzió számomra egy borzalom volt, nem bírtam megszokni. Ocsmány, túlságosan le van butítva, ráadásul nálam mindig laggolt, a sima verzió pedig gördülékeny..
-
bringasisti
őstag
Hát most felhúzták rendesen a bőrt a f@szomon! Múltkor már működött de úgy hogy ha hívást fogadtam akkor a csengőhang azonnal leállt, de üzenet esetén hiába néztem meg és válaszoltam VÉGIG lejátszotta a számot! Ma reggel megint volt frissítés és megint nem a kívánt számot hanem a gépi hangot adja. Azért ennyi pénzért....)
-
Itt egy 16:9-es, 6 col kijelzős telefon és egy S9+ összehasonlítása, utóbbi ugye 6.2 col:
Látható, hogy az S9+ sokkal keskenyebb. magasságban meg kábé egyforma a kettő. Az elnyújtott képarány miatt közel sem olyan nagyon ezek a "tepsi" telefonok, mint ahogy sokan hiszik.
-
Multi13
tag
Nem számítok, csak üzleti húzásnak sem lenne rossz, ha a gyártók bizonyos idő után elérhetővé tennének bizonyos funkciókat, melyek eddig tudatosan nem voltak benne az OS-ben. Így a készülék árának sem kéne drasztikusan esnie és a userek sem kényszerülnének egy custom ROM utáni nézelődésnek, de nyilván nem mi fogunk ebben változást hozni, így felesleges is erről beszélni. Majd az A8 2019 talán többet tud majd, vagy mégsem.
Amikor év elején vettem a készüléket, akkor kb. 130e Ft volt az ára és az S8 pedig akkor esett le 200 alá épp, így nem is várom/vártam, hogy az A8 annyit tudjon mint a nagytesó. Csak azért vásároltam az A8-at, mert az "erősebb" Samuk közül ez volt hivatalosan is nálunk DualSIM-ben (az S8 pedig csak mindenféle kókánybeszerzéssel
.....az S9 pedig eleve nem játszott nálam)
Biztos sok minden lecserélődött az Oreo frissítés végett kernel szinten is, de átlag userként mint ha semmi sem történt volna. Ami nem baj, mert legalább rosszabb sem lett. Viszont ha a feature-eket nem vesszük ide (ami amúgy elég jelentéktelen LINK) gyorsaságra és üzemidőre sem érezni változást. Persze más gyártónál ez lehet érezhető, de az A8-nál nem, ami nekem annyit sejtet, hogy a Nougat is elég jól volt optimalizálva erre a készülékre (lehet nem véletlen, hogy csak most jött ki rá az Oreo).
4K-val kapcsolatban igen, Youtube-on is max. 1080p-ben lehet ezeket a videókat lejátszani, viszont fájlként lejátszva pl. mkv még a jobb appokkal is akad a kép. Igazából egy tenyérnyi képernyőre szerintem felesleges is a 4K, kivéve VR esetében, viszont ha a kijelző tényleges fizikai felbontását nézzük (1080 x 2220) sem éri el a 4K méretet, így felesleges is lenne, hogy le tudja játszani az ilyen videókat. Arról nem is beszélve, hogy egy 4K-s film kb. 50GB, ....ki az a nemnormális, aki a telefonra ekkora fájlt akar mozgatni egy USB 2.0-ás szabványú adatátvitellel?
-
telefonmágus
senior tag
Ha picit is megfigyelted volna a feltett képet,akkor pillanatok alatt látnád mi a probléma
Vett egy román telot,amibe beletett német kártyát és be is fagyasztotta a frissítést
A megoldás:visszaállítás magyar simmel és frissítés magyar simmel,utána mehet bele vissza a német
Természetesen mindent törölni fog a visszaállítás
-
Zeth
csendes tag
Hát ez az. Kegyetlen hogy tud merülni tőle. A kellemetlen inkább az hogy igazán nem is nyúztam a fél év alatt sose. A wifi mindig kikapcsolva, a helymeghatározás se megy, szinte semmi. És így is eléggé gyengus amit produkál. Haverom Honor 9-esén meg minden be van kapcsolva wifi, kékfog, net, csutka fényerő, és úgy másfél nap. Legjobb telefonom eddig, de ez az üzemidő. Főleg hogy az ismeretségi körben van A5 (2017), ami brutál mit tud ezen a téren. De így se bántam meg, mert nagyon jó telefon. ... de mégis. Az ezüstös színben kellett volna hogy meg vegyem, mert az mi jól néz már ki
Amúgy érdemes FR-t csinálni frissítés után?
-
-
bringasisti
őstag
Ezzel nincs semmi gondom csak említettem hogy egy olyan tényező ami a kamera karcolodás vagy az érintkező meghibásodás okozója lehet. De időnként a Rudas termál részén van egy f@szi aki ül a meleg vízben és 10 percenként megnézi ki mit posztolt nehogy lemaradjon valamiről!
-
AMD Power
titán
-
diegho
nagyúr
Nekem egy dual sim S8 is megfelelne, de olyan nincs itthon hivatalosan, sőt egy dual sim S7 edge is, de az sincs. A huawei jó meg minden, igazából a kezemben fogva a P10 teljesen jó, de a szoftvere olyan amilyen és nem amoled. Most van 85-ért aprón egy fél 30 hó garos, lehet azt kellene választanom.
-
Szabcsizz
őstag
-
zsoltip
őstag
Android 8 már így is új lesz a 6.0 után, G4-ről.
Így ez nem para.
Kamera OIS hiánya ami fáj A8-ban, egyébként simán ezt választanám.
És persze itt van FM,a mi bármikor jól jöhet.
Árban igazából kicsit kérnek többet az A8-ért a használt piacon, vagy kb. annyit, mint S7-ekerét. -
kreg
aktív tag
A kutya az "Eszköz készenlétben" pont környékén lehet elásva...Sajnos az egész alkalmazás nem tul informatív,nem mutatja mélységében a rendszert. Valami pörög a háttérben ami fogyasztást generál,de mi? Jó ideje böki a csörömet ez. Az enyém hasonló,de sőt inkább gyengébb eredményeket produkál. Az Accubattery statja szerint átlagosan 1,1%-ot merül kikapcsolt kijelzövel,úgy hogy min.60-70 százalékban mélyalvásban van. Ez normális vajon? Egy biztos,ez a gyenge pontja ennek a szuper kis telónak.
-
Szabcsizz
őstag
Most minek tagadjam. 😂🤷♀️
Viszont én tok mániában szenvedek, ezért most úgy döntöttem hogy nem vásárolom fel a fél eBay-t. 😂 Előző telefonomra volt négy hátlap, és harminc akárhány tok. Úgyhogy inkább elek tovább veszélyesen. Mellesleg az arany színen nem látszik meg a sok ujjlenyomat. -
kreg
aktív tag
-
kreg
aktív tag
Pár napja levettem róla a tokot és szabályosan vissza kellett szoknom a telóhoz,a vékonyságához főleg. Valóban sokat elvesz az élményböl a tok,de muszáj,főleg az üveg hátlap miatt. Nem tudom kibírna e egy találkozást az anyafölddel...pláne ha beton az. A képeidet én is megnéztem,szerintem jók,minden tekintetben. Aki ennél jobb minőséget akar az szerintem használjon digitális gépet (én is azt szoktam). Vagy vegyen S9-et😁
-
Szabcsizz
őstag
Teljesen igazad van. Mondat közben bevág nagybetűs szavakat, plusz látszik hogy van egy előre megírt fos algoritmus, ami képtelen tanulni. Ellenben a Gboard nagyon tanulékony, alig szokott hibázni. Úgy néz ki én is felteszem végül, nem bírom ezt megszokni. Majd ha jön a 9.5-ös felület, teszek még egy próbát.
-
Szabcsizz
őstag
Nekem egy problémám van csak, azon kívül tökéletes mind a felület, mind a készülék. A Google billentyűzet helyesírás javítója mérföldekkel okosabb a Samsung megoldásánál. Az utóbbi konkrétan hülye mint a segg, sok bosszúságot okoz. Tudom, tudom. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem azt használom. Szeretem az alap alkalmazásokat használni, ha nem muszáj nem töltök le harmadik féltől származó appokat.
Szóval remélem javítanak a billentyűzet algoritmusán. -
biega
aktív tag
Szia!
Köszönöm a válaszod, sok minden egyértelművé vált.
Átlagosan max. napi 1 órát olvasok a készüléken, de ennyi nem okozhat gondot. (korábban mobilboltban dolgoztam és elég sok beégett Amoled kijelzős Samsungot láttam a demófalon).Még 1 kérdés, sokat telefonálok kihangosítva, így használva is rendben van a minősége?
Többet nem szánok a készülékre, gyanítom, hogy ebben a kb. 300 €-s kategóriában nem tudok jobbat venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged