- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
Fő út mellett lakom, ami miatt mérhetetlen por jön be a lakásba, az tény. Ellenben az elmúlt 8 év során soha egy telefonomom egy hajszálkarc nem jelent meg, pedig mind flip tokos volt. Nincs valami újtípusú gorilla glass, ami mondjuk jobban karcolódik a portól mint ami egy Galaxy S4-esen, vagy egy Zenfone 2-n volt?
-
TrishtanAG
senior tag
Pár hete írtam, hogy a kínai flip tok pár hajszálkarcot karistolt a kijelzőbe. Azóta már gyári flip tokot használok, de csak úgy szaporodnak a karcok. Nem dobálom a telefont, sőt kulcscsomót se tartok mellette a zsebemben. Érdemes ezzel beállítani a Telekomhoz, vagy elhajtanak, hogy tuti én karistoltam össsze?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #1015 üzenetére
Fura egy dolog ez a hátoldali olvasó. Amikor még tok nélkül használtam a telót, az istennek se sikerült eltalálni a megfelelő szöget ahhoz, hogy feloldja. Olyan 3-4 alkalommal tuti kellett próbálkoznom. Ellenben mióta flip tokom van, rögtön sikerül a feloldás, mert hajszálpontosan ott kezdődik a bevágás a tokon, ahol az érzékelő van. És még a kamerát is ritkábban találom telibe
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
KengelRoland #925 üzenetére
Olyan 4-5 éve nem lehet appokat telepíteni az SD-kártyára. Azért ezt vicces lenne a Samsungra kenni.
-
TrishtanAG
senior tag
Közben nálam is előjött a hang-recsegés töltés közben. Kb 1 óra töltés után kezdte el csinálni 90%-os töltöttség környékén. Ami érdekes, hogy tudjátok mikor jön ez még elő? Amikor például FB-n rámentek egy autómatikusan elinduló videóra. A vidónak alapvetően le van véve a hangja, de a telefon mégis bekapcsolja a hangszórót, aztán gyorsan ki is kapcsolja. Közben ugyanazt a pattogó/recsegő hangot produkálja, mint töltés közben.
-
TrishtanAG
senior tag
Sziasztok,
Másfél hete van egy ilyen telefonom, és ma reggel észrevettem, hogy három-négy hajszálkarc jelent meg a kijelző közepén. Nem ejtettem le, tokban tartom (egy ilyenben: [link]). Üvegfólia ellenben nincsen rajta, elvégre elméletben mi karcholhatná össze a tokban a gorilla glasst.
Aztán mégis. Valakinek karcolódott már így össze ilyen gyorsan a semmitől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Elektromos cigaretta 🔞
- Jelszókezelők
- Eredeti játékok OFF topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest