Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
válasz
shapphire
üzenetére
Azért nem jött ki Oreoval, mert épp akkor kapta meg az S8 is az új rendszert, így elveszett volna az előnye.
Ha nem fogja 2020-tól tovább támogatni a Samsung, még mindig ott lesz az XDA-developers és a LinageOS mint opció. De sajnos, komoly hátrányuk lesz a kamera szoftver.
Nekem például komoly igényem lenne a 3 éves támogatásra, mióta 3 évente cserélek telefont. -
csaba1203
addikt
válasz
shapphire
üzenetére
Az idei A széria nekem már nem begyere úgyhogy el fogom hagyni ezt a kategóriát ha cserélek jövőre telefont.
Még nem tudom mi lesz az utód ami most szimpatikus az az S10e.
Megvárom az új Pixel3a-t is nagyon tetszik és méretben hasonlít az A8-ra na annak nagyon jó a kamera része és árban sem lesz rossz. -
válasz
shapphire
üzenetére
Jó telefon, elégedett vagyok vele. Sokszor használom műhely környezetben. Kamerát alkatrészek fotózására használom legtöbbet. Aki szép családi fotókat szeretne, az ne telefonnal álljon neki.
Ip védelem parádés, de tok nélkül nagyon sérülékeny a készülék, erre ügyelni kell. Még 2 évig biztosan jó lesz. -
csaba1203
addikt
válasz
shapphire
üzenetére
A készülék maga nagyon jól összerakott minőségi cucc.
Neked kell eldöntened mire használnád elsősorban.
Ha a fotózás szerepel első helyen tudnod kell ez csak közép kategória és nem tudsz vele minden helyzetben jó fotókat lőni.
Ezt leszámítva nincs gyenge pontja és még 2 évig biztos elketyeg ezzel a hw-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ip védelem parádés, de tok nélkül nagyon sérülékeny a készülék, erre ügyelni kell. Még 2 évig biztosan jó lesz.