- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo75
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #4588 üzenetére
Semmi nem tart örökké..
-
szoszo75
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #4574 üzenetére
"Megnyugodtam" hogy nem csak nálam egyedi hibáról van szó. Ezek szerint valami gebasz a szofvernél lesz..
Samsung members alkalmazáson belül élő chat-en beszéltem valakivel az illető hálózat visszaállítást javasolt. Még nem próbáltam meg, de lehet hogy nincs is értelme?!
-
ilyenezalaci
tag
válasz
Mr.Franczy #4574 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet kb. egy hete. Jó hogy felnéztem ide, megspóroltam egy factory resetet.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4390 üzenetére
Telenorosoknak írtam.Minnél inkább piszkálják őket annál inkább tesznek valamit.
-
Hatvan9
senior tag
válasz
Mr.Franczy #4388 üzenetére
Én Telenoros vagyok, Április update a legfrisebb jelenleg nálam, megfigyelésem szerint olyan ~10 max 15% -al kevesebb a kraft, némi játék használata melett, kevés böngészés és email melett.
Szerintem érdemes lenne egy email-t írni a Telenornak hogy mi van a frissítésekkel.(Már 2-vel vagyunk lemaradva)
partnerpalyazat@telenor.hu
adatvedelem@telenor.hu
sajto@telenor.huVagy ürlap kitültéséve is lehet kérni a segítségüket.
-
ilyenezalaci
tag
válasz
Mr.Franczy #4314 üzenetére
Nekem is rosszabb az üzemidő. Szerintem a helymeghatározás szívja az akksit. Az állandó GPS lehet a ludas.
-
gps76
őstag
válasz
Mr.Franczy #4314 üzenetére
Felraktam Odinnal az utolsó TMH romot, igaz DTM lett a CSC de nem igazán érdekel, viszont újra gördülékeny lett a telefon. Lehet elég lett volna egy gyári visszaáálítás is, de a tmobilos szoftverek naprakészek és gondom nem volt még velük.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Mr.Franczy #4197 üzenetére
Próbáld mag PC-n a Smart Switch-el!
-
szoszo75
aktív tag
válasz
Mr.Franczy #4157 üzenetére
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Mr.Franczy #4034 üzenetére
A lejátszón belül.
-
csaba1203
addikt
válasz
Mr.Franczy #4011 üzenetére
Dettó
-
csodavas
tag
válasz
Mr.Franczy #3107 üzenetére
Azért jó fényviszonyok mellett én nem mondanám gyengének...elég korrekt kamerája van.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Mr.Franczy #2036 üzenetére
Képernyő lezárása, és ott bökj az értesítések menüpontra. 😁
-
törölt tag
válasz
Mr.Franczy #2036 üzenetére
AOD-értesitések be,majd klikk rá mégegyszer.
-
válasz
Mr.Franczy #1854 üzenetére
Telenornál még nincs VoLTE.
(#1858) lucifer15: Telenornál és Vodafone-nál 1 simesek és hálózatfüggők, Telekomnál 2 simes és hálózatfüggetlen.
(#1863) cspeti: a Dex csak a felső kategóriával használható (Note8/9, S8/S9)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Mr.Franczy #1854 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a Telekom-nál van VoLTE.
Én flottás vagyok (még A3 2016 telefonom van kb. 2 hétig), elméletileg a hónap végéig bekapcsolják.
Telekom szoftverben van így is ilyen kapcsoló, függetlenben nincs A3 2016-nál. -
telefonmágus
senior tag
válasz
Mr.Franczy #1849 üzenetére
Az melyik a pannon gsm vagy a tmobil ?
-
Pano
addikt
válasz
Mr.Franczy #1849 üzenetére
Most józan paraszti ésszel fogom megközelíteni a dolgot, így ha hülyeséget írok előre is bocsi
Nem lehet, hogy csak akkor fog látszódni, ha a telefon is érzékeli? Értem ez alatt, hogy az biztos, hogy kérni kell a telekomot a szolgáltatás bekapcsolására (nem automatikusan van bekapcsolva még), ezen túl vagy?
Csak mert el tudom esetleg azt képzelni, hogy a szoftver érzékeli sim kártya alapján, hogy az adott hálózaton elérhető.-e a VoLTE vagy sem és az alapján engedi a kapcsolót. Vagy lehet csak az első SIM-ben elérhető és neked a kettesben van?
De aztán lehet marhaság. Tutit szerintem a telekomos ügyfélszolgálat fog tudni neked mondani.,
(telekomos P10 esetében külön szolgáltatói szoftverfrissítés engedélyezte az opciót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest