Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
razorka777 #5661 üzenetére
Köszi a választ, akkor cseréltetem az akkut.
Igazából 4 éve van meg ez a teló, és a mai napig nem találtam okot arra hogy lecseréljem.
Volt nálam kipróbáláson egy jóval erősebb újabb telefon, de visszaaadtam mert amire nekem kell arra az A70-es is tökéletesen megfelel.
A kijelzőjének az egyik sarka meg van sérülve, arra viszont már nem költök 30-40.000-et hogy kicseréljék.
Eladni már nem tudnám úgyhogy amíg el nem halálozik addig marad nálam használatban. -
Luissimo
veterán
válasz
razorka777 #5653 üzenetére
Nekem megsughatod de privátban is jöhet😃
-
csabi324
tag
válasz
razorka777 #5653 üzenetére
Hajdú-Bihari vagyok úgyhogy nem tudsz segíteni sajnos.
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5638 üzenetére
Lehet, felkellene raknom...
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5636 üzenetére
Minden jó volt egy darabig...aztán 1x csak jött egy frissítés ami elcseszte az üzemidőt.
Akkor visszaraktam a 2021. március-i szoftvert.
Azt javították,mert azzal merült mint a Titanic? -
n2066
tag
válasz
razorka777 #5631 üzenetére
Megjött a frissítés Dec 1 a bizt.szint verziója. Semmi extra szokott módon . Az utolsó volt. A teló haláláig használom ezt az a70-et. Launcherekkel használhatóvá lehet tenni a butácska one UI 3-at. Illetve lecserélni....
-
bul07
nagyúr
válasz
razorka777 #5577 üzenetére
Nállam is a kor a gond
Ennyém 3éves múlt, akuja nem acélosAku csere 17e Ft kb, ha ezt meg a telefonárát összedom akkor már kijön a A52s fele
Na meg ha monjuk 1év múlva akarnék cserélni akkor mire
A53 ami többe kerül és rosszabb mint a A52s.
Vagy a jövő megjelenésű A54 aminek a kezdő ára majd 200e Ft körül leszHa most cserélek akkor kb 3évre letudva a telefon dolog
Amúgy ényém is jól néz, ki állandó üvegfólia tokon felül még egy fólia is van a hátán hogy a tok alá bekerülő por ne karcolja
Az oldal keretén vannak mikro karcolások a tok alaá bekerülő por miatt, hiába takarítom rendszeresenFeltörtem a telefon "perselyt", 62e Ft találtam benne.
Havi 2e Ft dobálok egy dobozba telefon cserére, szinte észre se veszem hogy elrakom, de most egybe jól jön
Ajánlom mindenkinek ezt a taktikát -
bul07
nagyúr
válasz
razorka777 #5573 üzenetére
5óra körül nekem is megvan ha csak videót nézek, de ha játszok akkor nálam is jobban merül
-
bul07
nagyúr
válasz
razorka777 #5571 üzenetére
Pontosan
Mikkor rákérdeztem a S21 FE 5G fórumába hogy tényleg valós e a képernyőidő meglepődve olvastam hogy így 3éves asival is bír annyit mint egy zsír új S21 FE 5G telefon
Akkor meg mégis miért cseréljekMax akkumulátort kellene hogy újra régi legyen
(#5556) n2066
Íz új aksi hogy szuperál?
Nagyon érik a csere nálam
Volt már ez 83% is amikkor ép néztem
Ez azért már jelentős több mint 1óra képernyő idő
És mintha nagyobb terhelésre jobban is merülne,mondjuk amikkor 20-30alkalmazást frissítek akkor több százalékot kap le mint régen -
Win-doze
csendes tag
válasz
razorka777 #5569 üzenetére
Valamitől túl aktívak lettek....feltűnő. Köszi a reagálást, kérhetek milyenségi beszámolót?
-
Win-doze
csendes tag
válasz
razorka777 #5567 üzenetére
Félek, nehogy megint kiüssék az akkuidőt, aztán hívhatom a magasságos Odint megint.
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5559 üzenetére
Sokáig a Chrome-ot nyúztam, de áttértem a Samuéra, alapból csomó jó biztonsági beállítás van, és van sok választható reklámblokkoló, ami nekem (is) fontos. A Chrome-hoz nincs és valszeg nem is lesz pl bővítmény, reklámblokkoló, hisz "azokból élnek". sztem is jobb a Samué.
Akksi és fogyasztás nekem is jó már. -
AthlonXP
őstag
válasz
razorka777 #5559 üzenetére
Nem segített az adat törlés.
Viszont próbaképp, felraktam az Edge-t, PC-n én napi szinten használom a Chrome mellett és nagyon tetszik, azzal gond nélkül ment a videó.
Nem tudom, miért nem jó neki a Chrome, pedig frissítve is van mindig.
Köszönöm a tippeket!
Már azt hittem a telefonnal van valami gond, nem gondoltam böngésző hibára. -
dj_real83
csendes tag
válasz
razorka777 #5547 üzenetére
Ujrakertem a konfigurációs beállításokat a yetteltől, és így lett jó, kb 2 perce.. egész nap ezzel kellett szívózni...
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5540 üzenetére
Akksi csere megvolt, 2000 Ft volt, a eredeti gyári akksi meg 14000 Ft. Szépen megcsinálta a srác, olyan kívülről, mint a gyári állapot az illesztéseknél. Töltés és "kiváncsi" tesztelés alatt az új akksi. A régi akksit is elhoztam, fel is van púposodva az alja végig, ki hitte volna :-) (kerek 3 év után), lehet tovább is hagyhattam volna, de ha jobban púposodik akkor a teló is sérült volna.
-
csabi324
tag
válasz
razorka777 #5532 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is vele.
Semmi tökéletesen megfelel nekem is. -
csabi324
tag
válasz
razorka777 #5530 üzenetére
Igen az a lényeg.
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5530 üzenetére
Amúgy én is amikor feltettem a 2021.05.01 verziót, Odinnal, először nem zöld PASS! Villant fel az állapotjelző sávban, hanem piros error, aztán megijedtem... de pár perc múlva folytatta, és zöldre váltott PASS-al felment látszólag hibátlanul.
teszteltem az akksit is, és sajnos már pont 3 éves a teló, és az akksin meglátszik, nem csoda ha gyorsan merül, már nem 4500 hanem 3900 mHa-t ír ki az akksi állapot app (88%-os) a kapacítása, elöregedett sajna. Gondolkodom szimpla akksi cserén, hátha segít, mint játszadozni a SW verziókkal. -
csabi324
tag
válasz
razorka777 #5528 üzenetére
Újra telepítettem a telefont azzal a verzióval amit felraktál Drive-ra és a videó alapján amit belinkeltél.
Miután a program megcsinálta a dolgát újra indult a telefon és hibát írt ki angolul.
Azt hogy nem tudja betölteni az android verziót.
A factory reset-re mentem rá amit meg is csinált.
Aztán feltelepítette az androidot és az a verzió került rá amit küldtél.2021.05.01.
Normális hogy így csinálta?
Mert a videón nem volt ilyen hiba. -
n2066
tag
válasz
razorka777 #5525 üzenetére
Hát én reggeltem a sammobile-on nem rég, nem működik az ingyenes fiókkal a letöltés, éveket kell várni, és el se indul, sok alternatív hely van ahol az összes FW-t le lehet tölteni, google a haverunk
-
fezsoo
aktív tag
válasz
razorka777 #5523 üzenetére
A sammobile-ról sehogy se tudtam elindítani a letöltést.
Mi a trükje? -
fezsoo
aktív tag
válasz
razorka777 #5516 üzenetére
A fw okés hogy 4,5gb?
En csak [innen] tudtam letölteni -
bul07
nagyúr
válasz
razorka777 #5519 üzenetére
Köszi
Mert én lehet abban a tévhitben csináltam volna hogy ahogy a rendes frissítések jönnek, hogy megmarad mindenAkkor ilyenkor az első lépés a mentés, képek, telefon állapot felhőbe mentések, majd fiókból kilépések hogy ne legyen gond a biztonsági funkciókkal
És csak ezután vissza a régi verzió -
bul07
nagyúr
válasz
Én se csináltam még ilyet így egykérdés
Ilyenkor nem vész ell minden a telefon memóriáján tárolt adatt?
-
ferrari0819
tag
válasz
Rendben, nagyon köszönöm neked! 🙂
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5498 üzenetére
Azonnal észrevehető az akkuidő visszaállás
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5496 üzenetére
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5396 üzenetére
Igen funkcióban ugyan azok igazad van. Jobban járok a Samu üzenetekkel, kisebb hely kevesebb akku fogyasztás ugyanaz a tudás .
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5394 üzenetére
Majdnem mindegy... feltetem kísérletképp, 100 MB helyet foglal szemben a 3,8 MB-el amit a samu appja, meg jobban meríti az akksit. kár, mert tetszik a felülete és az egész... még tesztelem...
-
toto0569
addikt
válasz
razorka777 #5391 üzenetére
Köszi!
3 nap után rájöttem -
AthlonXP
őstag
válasz
razorka777 #5388 üzenetére
Igen, ki is próbáltam. Tökéletesen működik a cucc, simán tudtam törölni vele. Köszi a segítséget!
-
AthlonXP
őstag
válasz
razorka777 #5381 üzenetére
Semmi köze a gyári appokhoz, ahogy írtam fentebb, Play áruházból vannak, én töltöttem le, már vagy 1.5 éve, de nincsenek használatban. Csak egy pléda: Tiktok downloader...
Igazából csak a helyet fogják, bár nem sokat... Azért akartam törölni, mert ugye nincs használatban, már jó ideje ez sem ( meg egy jó pár másik sem, bár azok közt vannak gyári alkalmazások is ). -
zŰrkutató
csendes újonc
válasz
razorka777 #5385 üzenetére
A napokban próbáltam törölni, de csak kényszer leállítani tudtam, más lehetőség nem volt... Most akartam csinálni egy képernyőfotót, h megmutassam... újra bekapcsoltam az appot, erre meglepetésemre megjelent alul az eltávolítás gomb. Töröltem, mert nem haaználtam már. Úgyhogy megoldódott. Köszi!
-
n2066
tag
válasz
razorka777 #5381 üzenetére
ADB shell pm uninstall -k --user 0 {com.samsung.csomagnév} ezzel a paranccsal minden samu progi törölhető, vagy gugli vagy bármi... Én ezzel csupaszítottam le telefonomat, akksija megtáltosodott. csak vigyázni kell, mit törölsz, de vissz is telepíthető szempillantás alatt:
adb shell cmd package install-existing {com.samsung stb....csomagnév} -
Remekelek28
őstag
válasz
razorka777 #5371 üzenetére
Köszi. Nekem nem dobta fel a kereső.
-
bul07
nagyúr
válasz
razorka777 #5336 üzenetére
Igen ki van
(#5338) Luissimo
Volte nincs, vagyis nem aktív mert flotta jezzelő még nem kapcsoltatta be
Az egyik képen a 4G nyila is fehér(aktív)
-
melyon
csendes tag
válasz
razorka777 #5336 üzenetére
--
-
Pietrosz
addikt
válasz
razorka777 #5299 üzenetére
Gyári pont nincs meg. Igen be van kapcsolva.
-
bul07
nagyúr
válasz
razorka777 #5231 üzenetére
Nekem a minap olyan történt ami eddig még soha
19% volt az aksi, erre újraindult a telefon és jópárszor be ki kapcsolt a Samsung feliratt alatt, azt hittem így ragadt, vagy jó 2-3percig tartott(vagy csak ilyen sok időnek tűnt)
Aztán bejött és azóta semmi hiba
-
degec
senior tag
válasz
razorka777 #5157 üzenetére
, köszi, kezdem Neki kilövöldözni a progikat
hátha valamelyik..
-
degec
senior tag
válasz
razorka777 #5155 üzenetére
baszzus.. 20 sec után rezzent egyet és újraindult, ezt próbáltuk többször is de ennyit nem vártunk. Mitől van ez? s-es szérián sosem van ilyen gond..valami ötlet...
-
Imi1981
veterán
válasz
razorka777 #5027 üzenetére
Mintha még kicsit smothabb lenne. Ilyenkor tiszta telepítés lenne az igazi de olyan jól működik, hogy nincs kedvem nekiállni annak. Pedig úgy lehet még jobb lenne. Nem az A70 nem az elsődleges telefonom de az oneui jobban tetszik mint az elsődleges telómon a miui12. Az oneui a legjobb felület amit eddig használtam. Igaz nem sokfélét használtam
.
Tetszik, hogy már nem lassúlnak a samsungok minden frissítés után mint régen. Szerintem ugyan olyan gyors mint újkorában. -
Roxbury
őstag
válasz
razorka777 #5013 üzenetére
Nálam hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jókora tepsi lett az A70, nagyobbra nőtt, mint az S10+, aminél egyetlen dologban tud többet, ez pedig a töltési sebesség és az akkumulátor mérete.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest