- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
n2066
tag
válasz
gthomma #4970 üzenetére
Köszi. Meglátom, hogy mikor jön és másnak mi a tapasztalata, picit ki fogok várni, nehogy úgy járjunk, mint annó a 10-re történt első váltáskor. Cache törlést többszöri újraindítást fogok csinálni. FR-t csak akkor ha gebasz lenne vmivel 8akkuidő stb...) Utálom már újra és újra belakni a telót. sok időt vesz el....
-
n2066
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4890 üzenetére
Nekem se csinálja
(#4892) Imi1981
Igen van amelyik jó csúf lesz
Na meg mikkor csávó festi ki magát bomba nőnek(most hirtelen nem tudok linkelni), első ránézése nem mondaná meg az ember hogy nem nő alapból....................
Jött egy frissítés
(jan 23-án néztem utoljára hogy van e azóta jött)(Nem telepítem szerintem a 11droidig én már semmit nem telepítek)
-
ottesz
aktív tag
-
RubbishBin
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4805 üzenetére
Lehet hibás a SIM foglalt is
Esetleg azt nem tudom hogy lehetséges e hogy a előfizetéses csomagba volt véve, és nem fizetés esetén csak azt a foglalatot letiltotta a szolgáltató
És simán eltudom még azt képzelni hogy repedt kijelző miatt garanciába nem vették be a telefont, ezért nem lett megcsináltatva a sim foglalat
Melyik szolgáltatóhoz tartozik amúgy alapból?
-
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4801 üzenetére
Igen nálam ilyen használat mellet van meg a 5-6-óra nálam
Fentebb betett kép (ez[kép]) ilyen használat mellet született
Amúgy ma megállt bennem az ütő
Egy kilincs megütötte a kezemet és repült a telefon
Sarkával érkezett egy vékony szőnyegre ami alatt csempe, olyat koppant majd kijelzővel lefelé pihent, egy jó fél percig csak néztem a telefont hogy fel e merjem venni
Felvettem és nem lett baja, már átfutott a fejemen milyen jó is lesz kijelzőt cseréltetniEz volt ez első kézből kiejtés, eddig még csak ágyról lett leseperve
-
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4794 üzenetére
Csinálj egy tesztet
Töltsd fel 100%-ra(ne azonnal vedd le a töltőről mikkor elérte a 100%-ot, hanem utána 10-15percel) majd böngész 1órát , játssz 1órát nem processzor igényes játékkal mondjuk Candy Crush Friends Saga, majd utána videó nézés amíg olyan 15% köré nem kerül (youtube, TikTok)
Ha így 5 felett és 6óra környékén lesz a képernyő idő akkor teljesen jó szerintem
Tedd fel amit linkeltem akku figyelőt ott jól látható leszAmúgy én úgy töltöm a telefonomat hogy 30-40%-tól bármikkor felrakom a töltőre és 80% felett le is veszem
100%-ra 7-10naponta szoktam egyszer tölteni -
worxland
addikt
válasz
gthomma #4787 üzenetére
"1 éves telefontól mennyi reális akku idő várható el?"' - csak 2 dolgot kell hozzá tudni:
1. előző tulaj mennyit használta
2. te hogy használodpéldául a lányom legalább 3x annyit nyomogatja és így persze 3x annyit tölti a telefonját, mint én (neki A71, nekem A70 van, akksi-kijelző ugyanaz), így hiába az ő telefonja újabb egy-két hónappal, az enyém akkumulátora biztos sokkal jobb állapotban van.
-
bul07
nagyúr
válasz
gthomma #4787 üzenetére
Én ezt használom
GSam Battery MonitorNéha néha ha 100%-ra töltöm akkor szoktam 15% közeléig meríteni és lövök egy képet, így havonta összejön pár kép így össze tudom hasonlítani hogy mennyit bír réghez képest
Itt van egy dec 2.-i használat
Pár nem nagy processzor igényű játék meg böngészés és douyin alkalmazás(TikTok amúgy csak ez a Kínai verzió neve)Amúgy én a telefont 2019-07-04-óta használom megelégedéssel, csere eszembe se jut
Amúgy 16e Ft egy akkumulátor csere hivatalos szervizben, vagyis augusztus 8-i információ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest