- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narass
újonc
Anno kérdeztem, hogy tapasztalt - e valaki irreálisan nagy merülést úgy, hogy közben nem csinál semmit a telón, pl. egy éjszaka alatt 20%. A FW frissítésre gyanakodtam, mert kb. az egyik ilyen után vettem észre a dolgot. Semmi kiemelkedő applikációs fogyasztás nem volt a listában, még az Always on Screen - t is kikapcsoltam, töröltem/korlátoztam pár alkalmazást, de nem segített. Később vettem észre, hogy a GPS sem igazán akar pozíciót találni, majd appal néztem, hogy egyáltalán nem is talál műholdat, vagy nagy ritkán talán egyet lát, de ennyi. Minden más hálózati rész működött, de ez valamiért nem, és ebből kiindulva talán valami hálózati/antenna probléma lehetett, ami pluszban szívta az áramot. Replőgép üzemmódban szinte semmit nem merült az éjszaka. Végül szerviz lett a vége, majd egy főpanel (hogy melyik azt nem tudom) cserével kaptam vissza, azóta minden működik szépen, rendesen, ahogy kell (koppkopp). Szóval, hátha valakinek hasznos lesz ez a tapasztalat, gondoltam megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest