- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
t72killer #6709 üzenetére
"ha 6év múlva, amikor kb nyugdíjazom (a 6éves s7e-m még használom) "
Nem mondhatják rád, hogy naponta termeled az e hulladékot!
8-10 telefonom biztos volt 6 év óta. Nem bírok (bírtam) megmaradni évekig egynél. De talán ez most már a múltidő lesz.
Úgy érzem bőven elég ez nekem már mindenre, mellette van még értelemszerűen a mérete miatt a 13 mini és kész -
válasz
t72killer #6709 üzenetére
vagy megtanul a samu is normális exynosokat gyártani, vagy snapi/mediatek cuccra hajtok rá.
Én A41-ről váltottam erre. Abban MTK SoC van. Lehet, hogy energiahatékony, de az összes hajam kitéptem, amíg használtam.
Ebben a telefonban kb. ugyanakkora akksi van, kb. egyforma az üzemidő, de a teljesítményt össze sem lehet hasonlítani.
Cserébe nekem meg az exynos-okkal van jó tapasztalatom, 3 évig nyúztam ugyanis egy A3(2017)-et, ami teljesítményben és üzemidőben is kiemelkedően jó volt. Ma is azt használnám, ha el nem avultatták volna a 2GB RAM miatt, meg a 16GB belső memória nem vált volna elviselhetetlenül kicsivé. Mindkettő az OS és az appok "fejlődésének" köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest