- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrBazsi #10137 üzenetére
Na akkor az elejéről. Direkt uninstalláltam a Smart Switchet, újraindítottam a gépet, hogy lépésről-lépésre leírjam neked mit kell tenned. Mielőtt elkezded csinálni olvasd végig a leírásom, csak utána vágj bele! Fontos, hogy a 23043 intaller nincs fent interneten, csak a te gépeden lesz!
0. Az online installer nem a legfrissebb verziót szedi le egyből, azt majd neked kell felfrissíteni!
1. Letöltöd a Smart Switchet (az oldal alján keresd a "Windows" feliratú gombot) innen: https://www.samsung.com/hu/apps/smart-switch/
2. Feltelepíted
3. Elindítod (ez még a 23022 verzió!)
4. Nekem szólt indtás után, hogy frissítsem:"Elérhető a Smart Switch (4.3.23043.3) új verziója.
Végrehajtja most a legfrissebb verzióra történő firssítést?"5. "A Smart Switch frissítés" gombot megnyomod (bal oldali gomb)
Ha lefrissült akkor tök jó nincs más teendőd.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6. Ha nem tudott lefrissülni akkor:
Fontos, hogy ne zárd be a Samsung telepítőjét!
Keresd meg a telepítőfájlt, és másold ki egy olyan helyre amit megtalálsz pl: C:\Install vagy C:\Ingyombingyom (a mappa létrehozása a te fantáziádra van bízva)
Letöltött telepítő útvonala:C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Samsung\Smart Switch PC\TempFiles\Smart.Switch.PC_4.3.23043_3.exe
7. Uninstallálod a Smart Switchet a gépedről (23022)
8. Újraindítod a gépet
9. A kimentett telepítőt lefuttatod. (23043)
10. Voilá! A legfrissebb Smart Switchel rendelkezel! -
válasz
MrBazsi #10133 üzenetére
Itt a segítség! Ugyanebbe a hibába futottam bele, csak én SW Update-et akartam csinálni 1 telefonon meg egy régebbi tableten.
A megoldás:
Kezdd el frissíteni a kliensprogramot PC-n. Letölti valahova a User\felhasználóneveden belül a "smart.switch.pc_4.3.23043*.exe" fájlt de nem tudja felfrissíteni.
Megkeresed ez a fájl hol van, kimásolod valahova ahol megtalálod (ha megszakítod a frisstést, törli is a fájlt! A * értelemszerűen helyettesítő karakter nem tudom végig a fájl nevét).
Uninstallálod a mostani Smart Switche-et a gépedről, gép újraindít, majd ezt a verziót telepíted fel.
Voilá! Működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest