- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5762 üzenetére
Ha ez a tipus SM-A300FU van neked, akkor [link], ott megtalálod az összeset, független és szolgáltatóst is.
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5759 üzenetére
Igen. Ha lehet töltsd fel teljesen, majd jöhet a három gombos, download mód, kis videós segítség [link] Hangerő le+home gomb+bekapcsoló gpmb egyszerre nyomva tartani. A videón egyértelműen látni fogod.
A beléptél a download módba, először PC-n indítsd az odin-t, ha win7-nél újabb oprendszered van, akkor rendszergazdaként indítsd. Ha ez megvan, akkor AP részhez tallózd be a letöltött romot tar md5. ha kicsomagolod, mindenképp csomagold ki és úgy tallózd be. Ha ez meg van akkor csatlakoztasd kábellel a telefont a pc-hez, ha a com port elszineződik akkor jó, repartition NE legyen bepipálva, csak a reset time, és a reboot now, ha minden oké indíthatod, röviden ennyi. Ha csatlakozáskor a com port nem szineződik el, akkor nem jó a csatlakozás, ez esetben pc-ről driverek eltávolítása és újra telepítése.Ha koppra lemerül, akkor kikapcsol, de akkor is ki kellene kapcsolnia így is, ha folyamatosan nyomod a bekapcsoló gombot, ezt már írtam korábban is. Egy a lényeg, ha nincs kikapcsolva, nem fog menni a három gombos, tehát biztosan ki legyen kapcsolva, itt nem kivehető az akksi, ezért a bekapcs gomb hosszantartó nyomva tartásával ki lehet kapcsolni.
-
atosan
veterán
válasz
balazsvirag #5759 üzenetére
Régen odinoztam, abban majd segítt más (de vannak magyar nyelvű leírások, képekkel stb). Annyit viszont mondanék, hogy kapcsold ki vagy valami, és először is teljesen töltsd fel az akksit.
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5757 üzenetére
Először is kapcsold ki, csak úgy lehet a download módot behozni, ha úgy próbálod, hogy a samsumg logó megy rajta, úgy nem fog menni.
Ne haragudj, de ezzel a tudással, nagyon nem kellett volna csinálni semmit, így nehéz lesz segíteni, ha az alapokkal sem vagy tisztában.
Írtam privátot, benne a link, hogy kit keress, ő meg tudja oldani a gondodat. -
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5752 üzenetére
Szia! Ki tudod kapcsolni? Bekapcsoló gomb nyomvatartás amíg ki nem kapcsol. Ha odinnal próbáltad rotolni, akkor tudod a download módot, hogy kell indítani. De ahhoz előbb ki kell kapcsolni. Ha nem megy keresel valakit akinek van Jig. azzal be lehet hozni a download módot. Ha esetleg a recovery bejön, ott egy wipe date factory reset, majd reboot now, aztán kikapcsolás, majd újra próbálni, hogy bejön-e a download mód. Ha nem megy semmi, keresd a harveraprón ngabi fórum társat, kék béka az avatárja, ő megoldja a problémádat.
-
AliasB
senior tag
válasz
balazsvirag #5752 üzenetére
Vedd ki az akkut és nyomd a hangerő fel... ja nem én passzolom
-
AliasB
senior tag
válasz
balazsvirag #5745 üzenetére
Na ezért kell belepiszkálni ugye.
Sony-t és LG-t már piszkáltam és rootoltam meg frissítettem sőt halálból is hoztam vissza de ez a samsung... inkább békén is hagyomamúgy sem érdemes ezt piszkálgatni
-
szemesi69
addikt
válasz
balazsvirag #5745 üzenetére
Download mód van? Ha van letöltöd a rá való romot és odinnal felteszed. Ha volt garid, akkor az már nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged