- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriska413
tag
-
andriska413
tag
válasz
szemesi69 #1982 üzenetére
Lehet nekem is panaszkodnom kellett volna? Eszembe sem jutott, hogy ez nem normális, első okostelóm. Sajnos nemrég kezdte a hülyeségeit, nemtudom miért nem akar m.sd-re menteni, kiírja, hogy eszközre ment és van , hogy hiába indítom újra, nem segít
átálítom, fényképezek és nem jó
-
norrin
újonc
válasz
szemesi69 #1918 üzenetére
Rendben, köszi.
Igazából első körben csak a legújabb firmware-t szeretném feltenni. Mivel portugál van most az enyémen, gondolom csak ahhoz a régióhoz tartozó OTA frissítést kapnám meg. Sammobile-on néztem, nem jött ki szeptember eleje óta új portugál. Ezért szeretnék akkor már rátenni egy új magyar firmware-et, és onnantól kezdve magyar OTA jönne elvileg. De csak tippelek, hogy a régiókódok alapján működnek a frissítések.
A custom rommal még kicsit várok, egyelőre alig használtam a telefont. Max. a TouchWiz-t cserélem le másik launcherre. Plusz gondolkozom azon, hogy rootoljam vagy se.
Azt meg tudod nekem mondani, hogy ha a függetlenítés elveszik a frissítés után, akkor simán csak beírom a feloldó kódot, és ismét elfogadja a Telenoros SIM-et?
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1912 üzenetére
"készüléke adatait továbbítottuk"
Biztos az kell hozzá ha az assistantot nem jelzi a rendszerük rendesenha csak nálad lenne ez a probléma akkor oké, hogy ránéznek de ez nem egy készüléket érint szerintem
biztos tudják mit csinálnak nem
kb van 1 ember aki tudja a többi meg csak hozzá irányít minden üzenetet minden ügyben
akkor pedig eltart egy darabig amíg ő mindenre válaszol
-
Chrys_
addikt
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1857 üzenetére
Maga az intelligens kezelő csak a frissítés óta van. Nekem hiányzik az, hogy kiírja az utolsó töltés óta eltelt időt. Ha tudtam volna nem is frissítem hisz amiket kiír hátralévő időnek csak fikció és mindig változik egyszóval tök felesleges ellenben a töltés óta eltelt időnek hisz az egy fix időpont
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1844 üzenetére
Azt tudom, hogy a google a nagy király de gondoltam hátha lehet kezdeni vele valamit. A sok háttérben megbúvó alkalmazás nélkül is menne a telefon de muszáj volt beletenni mert azon keresztül figyeli a google a felhasználóit és gyűjt adatokat róluk. Azért azt is túlzásnak tartom, hogy a google szolgáltatások viszik el az akku 40%át :/ néztem és volt benne szinkron meg adatküldés stb pedig minden ilyet kikapcsoltam és mégis... 40%!
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1841 üzenetére
A helymeghatározás ki van kapcsolva és csak akkor kapcsolom be ha szükség van a GPS-re. Néztem azokat a beállításokat azok nekem is hasonlóan vannak beállítva és mégis sokat fogyaszt a google-szolgáltatások. Nem tetszik, hogy a google ennyire belepiszkál és 40% csak a google szolgáltatások :/ de minek...?!?!?!
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1799 üzenetére
Na én is kipróbáltam mindet. Minden téma ugyan az, mint a gyári csak másik ikonokkal és háttérképpel. A galaxy S6 ikonok tetszenek a többit le is töröltem. A háttérkép mindenképp saját szóval tulajdonképpen csak ikonokat lehet telepíteni ezekkel. És mint írtam a galaxy s6 ami bejön nekem személy szerint. Azt érdemes feltenni.
-
ancsako
tag
válasz
szemesi69 #1697 üzenetére
Szia!
A Mysamsung-ra belépve nincs ott a készülék mellett a Prémium Assistance szolgáltatás "cimkéje".
Neked?! Pedig legutóbb ott volt, ha emlékszel még beszéltünk is róla... regisztráláskor még nem volt, később belekerültünk a kosárba. Most sem az A3, sem az A5, sem az S advance mellett nincs ott. Ha belépek a prémium assistance-ra, azt írja:
" Prémium Assistance szolgáltatás igénylése
Nincs olyan regisztrált készüléke, amihez Prémium Assistance szolgáltatást igényelhet.
Ha rendelkezik az alább felsorolt modellek valamelyikével, győződjön meg róla, hogy a Termékeim oldalon regisztrálta. "EZMIEZ???
-
ancsako
tag
válasz
szemesi69 #1635 üzenetére
Semmi nagy dolog, csak apróság. Pl: az akkumulátorhasználat jelzése, grafikonja változott meg, szerintem kevésbé átlátható. Más extrát nem találtam, de lehet a többi frissítés "láthatatlan".
Gyorsulásról, meg kevesebb bugozásról, optimálisabb akkuhasználatról nem tudok beszámolni, mert eddig sem volt vele ilyen probléma.Meg semmilyen se. De mégis egy! Hogy az A5 mellett már kicsinek érzem az A3-at.
Lehet az A5-öt kellene megdupláznom...
-
embe
nagyúr
válasz
szemesi69 #1622 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak az enyémen van ilyen felirat.
Meg amiatt is, hogy akkor nem haragudtál meg.
Távol áll tőlem hogy én bárkit is megsértsek itt. Az S5 topicban is 1-2 állandóan marakodó embert én békítgettem. Igaz volt olyan amikor a modi úgy benézte a békítő szövegemet, hogy azt moderálta ki.
Elfelejtett a lelkem visszaolvasni.
-
embe
nagyúr
válasz
szemesi69 #1614 üzenetére
A srác bénázott vele mert hozzá volt erősítve egy hangszóró is, a promós. De szerintem bontott volt. Most amiatt autóztam oda 100 km.-t., mert máshol nem volt így fehér. Ha valami nem tetszik, legfeljebb megy vissza.
Persze a FR megvolt. Nem ma kezdtem.
lecsekkoltam még a knox státuszt is.
-
embe
nagyúr
válasz
szemesi69 #1611 üzenetére
Ok. Köszi!
Minőségi kis cucc. De olyan, kicsi semmi. De a feleségemnek tetszik, és az a lényeg.Lefrissítettem, újabb droid verzió ment rá,mint az S5-re.
Néztem a Phone Infoval, és 5 fejhallgató csatlakozást jelzett. Talán használták?
Lehet emiatt volt lemerülve csontra, mert bekapcsolva hagyták?
-
ruskop
senior tag
-
ruskop
senior tag
-
ruskop
senior tag
válasz
szemesi69 #1575 üzenetére
Annyi csak a gond, hogy a repair firmware az német. És amikor visszaállítom 5-ről 4-re a telót akkor ugyebár egy CSC nyelvi file-t is be kell tallózni az odinba. Szóval a visszaállítás után németül indul a teló (persze van benne magyar is). Ha utána erre ráteszem a magyar XEH romot akkor meg nem magyarul hanem portugál nyelven indul. És nem tudom úgy megcsinálni, hogy alapból magyarul induljon. Régen volt ilyen *#272*imei# kód amit ha beütöttünk a tárcsázóban akkor ki lehetett a régiót (XEH) választani és akkor onnantól ilyen régiós volt. Ez már nincs. Valakinek ötlete, hogy hogyan lehet ezt orvosolni?
-
istnag
addikt
válasz
szemesi69 #1549 üzenetére
Nem hülyeség ez éjszaka volt és nem volt kikapcsolva, gondolkodj mielőtt lehülyézel.
1. de hülyeség
2. nem hülyéztelek le
3. nem állítottam,hogy ki volt kapcsolva, csak az hogy semmi nem volt bekapcsolva rajt értsd gps, net stbLegközelebb próbáld meg értelmezni is a leírtakat.
-
ruskop
senior tag
válasz
szemesi69 #1543 üzenetére
S4 minim volt és simán Odinnal vissza lehetett tenni egy régebbi verziót. Én úgy tudom, hogy akkor ugrik a knox ha nem a telefonnak megfelelő régiójú firmet akarod feltenni. Vagy valami hasonló. Még nem frissítettem lollira, csak előre szeretem az ilyet megtudni még mielőtt frissítem. Eddig LG G2, Z1 compactom volt még amire kijött a lolli és ott nagyon nem szerepeltek jól. Ezért nem frissítettem még fel ezt a telót. Ott mindegyik bugos volt, szaggattak és melegedett a teló nagyon.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szemesi69 #1446 üzenetére
Szia !
Tudom , hogy ez nehéz érdés itt A3 fórumban , de legalább itt van forgalom s vagytok látni aktívak . De , először a J5 -öt láttam boltban és elnyerte tetszésemet . HD kijelző ( szemüveges vagyok), 13MPixel kamera ( szeretek fényképezgetni . Amúgy Samsung Galaxy S Advance után lenne valamelyik az utód !
Nos , a pici kitérő után : azt később megakadt a szemem ezen a Galaxy A3 -on , látom - ez már fémházban van , 16GB Ram van benne , ellenben kisebb a kijelző felbontása és 4,5" , és csak 8MPixeles a kamera
Jah és a lényeg egyforma árban van eme 2 telefon ! !
Ajánlottak egy készüléket de az már 99.990Ft lett volna , egy ASUS PF500KL készüléket , ami szintén 5" , de már 1920x1080 felbontású kijelzővel és 2,24GHz-es Krait cpu . 2GB + 16GB Ram Valahogy ASUS -t nem tudom mint mobilt merészen bevállalni , másban jók ők .Szóval nem szeretném a kevésbé jó telefont választani , megbánva h miért épp a xy vettem meg
remélem megértitek a dilemmám . Segítsetek jó akarattal a jó döntés meghozásában . Nekem Advance -val sem volt gondom , sem előtte lévő telóval ... Azt is tudom , hogy szinte bármelyiket választanám , ég és földnyi lesz a különbség .
-
kutymorg
tag
válasz
szemesi69 #1430 üzenetére
A szülinap nekem is fent van, telepítésnél azzal is volt gondom, de azt sikerült megoldani.
Felraktam a 583618_sys_not_changed verziójú Primo Israelt, de lang mappára hivatkozva nem akar menni.
Nem volt meg a data mappában az IGO-hoz tartozó mappa, azt létrehoztam, belemásoltam, mait kell, de így se megy :/.
A telón gyári sw van+ fizetős AVG PRO (lehet, hogy ő a ludas???).Eddig nem jöttem rá, hogy mi lehet vele a gond.
-
-
kelemen1
csendes tag
-
FGy823
újonc
válasz
szemesi69 #1392 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Ez egy vadonat új készülék volt! Próbáltam mindenféle beállítási opciót, de semmi, újraindítottam a készüléket (2x is, hátha), de nem lett jó a hangszórója. A hibát észlelve másnap visszavittem és visszakaptam az árát szerencsére.
Holnap készülök ismételten megvásárolni egy ilyen készüléket, és szerettem volna tudni, hogy tipikus hibáról van-e szó, de ezek szerint gyári hiba volt!Még egyszer köszönöm!
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #1383 üzenetére
Én még csak meg sem néztem a kábelét mert a régebbi telefonomét használom (LG 4X HD) amit most tartalék telefonnak használok. Amúgy nem tudom mit képzelnek a samsungosok de nekem fehéret adtak hozzá és a headset is fehér :S gondolom a fehér telefonokhoz meg feketét adnak :S idióták ezek.
-
ancsako
tag
válasz
szemesi69 #1367 üzenetére
Magam sem hittem el, de képzeld el: az első képernyőmentésen nem volt ott!!! Még mondom is a lányomnak: hülye vagyok vagy mi van??? Amikor felébresztem a kijelzőt ott volt, mentettem, nincs a képen... WTF?? Lezártam-nyitottam-lezártam és újra ott volt, és már a képernyőmentésen is.
Úgyhogy passz. Most is ott van. Eddig is ott volt. Mégis volt pár perc hogy lelépett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest