- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGy823
újonc
válasz
szemesi69 #1392 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Ez egy vadonat új készülék volt! Próbáltam mindenféle beállítási opciót, de semmi, újraindítottam a készüléket (2x is, hátha), de nem lett jó a hangszórója. A hibát észlelve másnap visszavittem és visszakaptam az árát szerencsére.
Holnap készülök ismételten megvásárolni egy ilyen készüléket, és szerettem volna tudni, hogy tipikus hibáról van-e szó, de ezek szerint gyári hiba volt!Még egyszer köszönöm!
-
FGy823
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék mint leendő Samsung Galaxy A3-as tulajdonos, hogy ha frissül az 5.0.2-es verzióra milyen problémák léphetnek fel? És melyek orvosolhatóak?
Vettem egy készüléket, amit nem próbáltam ki mielőtt frissítette volna az androidot, (ezért lehet, hogy gyári hibás volt) és frissítés után nem működött az előlapi hangszóróm hívás közben, csak kihangosítva tudtam telefonálni a készülékkel. Valaki találkozott ezzel a problémával?
Visszavittem és szerencsére visszakaptam az árát, mivel szerelem első látásra, így nem tántorodtam el attól, hogy újra ezt a készüléket meg vegyem, csak szeretném tudni, hogy én mint laikus mire figyeljek, mert műszakilag nem értek hozzá.
Elnézést, ha nagy hülyeséget kérdezek, de nem vagyok műszaki zseni!Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest