- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
#35463424 #1448 üzenetére
És ez sem elhanyagolható:
https://my.samsung.hu/premium-assistance#593171
https://my.samsung.hu/public/pdf/premium-assistance-valtozas.pdf
Hogy működik a Prémium Assistance szolgáltatásunk?
Futárunk az Önnel előre egyeztetett helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Önnel előre egyeztetett helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosíthatunk Önnek. -
ancsako
tag
válasz
Szia!
szemesi69 itt a fenti hozzászólásban remekül megragadta a lényeget!
Szerintem a J szériát ejtsd ki a kosárból, és maradj az A-nál. Az A3 és A5 között már csak a rászánt összeged a lényeg. Mindkét telefon remek, nekem egyikkel sincs semmi bajom! Az A3 kijelzője pont olyan hibátlan mint a nagyobb testvéré, csak a "vájt szeműek" látnak kiugró különbséget!
De ha a méret a lényeg...
Nekem is S Advance volt, bár nekem már azóta volt más is, egy S4 mini... no comment...
Hozzáteszem az S Advance most is hibátlanul fut, jelenleg céges kártyámmal.A lényeg: A sorozat bármelyike nem lesz elhibázott döntés!
-
szemesi69
addikt
válasz
Szia!
Teszteket megnézve, szerintem az a3 jobb, de ha a nagyobb kijelző felbontás motivál és a fényképezés, akkor nézd meg az A5-t is, ami szintén 16GB memória, 2GB ram, és 13 megapixel hátsó és 5 megapixel első kamerával rendelkezik.
KijelzőSuper AMOLED
Méret5.0" (126.3mm)
Felbontás1280 x 720 (HD)
Mondjuk ez drágább, a J5-t nem ismerem, csak a tesztjét olvastam, az alapján szerintem az A3-m jobb.
Ha visszaolvasol itt a fórumon, láthatod, hogy az A3-nál nem igen vannak hibák, pörgős, nem tapasztaltam akadást rajta, és jó a készenléti ideje az 1900-as akkuhoz képest.
Azért olvasd el a teszteket is.A teljes fémház is az A3 mellett szól. Most neked kell dönteni anyagilag mit engedhetsz meg magadnak, ha kis felár nem gond, nézd meg az A5-t, az is jó kis készülék, és szintén fémházas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest