Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
embe
nagyúr
válasz szemesi69 #1594 üzenetére
Köszi, akkor visszakeresek. A feleségemnek veszek egyet a T-nél. Szerződés hosszabbítással. + egy Samu level box-ot adnak mellé.
szerk: Megvan. Erre a telóra működik. Jól emlékeztem, hogy változás történt.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Na elhoztam a telót. Regisztrálni akarom, de a sorozatszámot nem találom. Segítenétek?
szerk: Lehet a sim fiókon van?
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Köszi megvan. Kicsit kiakadtam. A T-Pontban ahol átvettem nem próbáltam ki. Itthon beakartam kapcsolni, de nem tudtam, csont le volt merülve. Promóban egy hangfal volt hozzá erősítve, bűvészkedett vele a srác, de szerintem már fel volt előtte bontva. Mindegy. Ha feltöltöttem meglesem alaposan. Ha gond van akkor működik az elállás, mivel webshopban rendeltem, így netes vásárlásnak minősül.
-
embe
nagyúr
Ehhez a Prémium Assistance szolgáltatáshoz kell külön regisztrálni? A telót leregisztráltam a mysamu oldalon,a termékeim közé. Ezt az oldalt találtam, ahol igényelni lehet a szolgáltatást, de ahogy kiveszem csak akkor ha már meghibásodott a készülék, és kérem a szolgáltatást.
Van most valami dolgom vele?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz szemesi69 #1611 üzenetére
Ok. Köszi!
Minőségi kis cucc. De olyan, kicsi semmi. De a feleségemnek tetszik, és az a lényeg.Lefrissítettem, újabb droid verzió ment rá,mint az S5-re. Néztem a Phone Infoval, és 5 fejhallgató csatlakozást jelzett. Talán használták? Lehet emiatt volt lemerülve csontra, mert bekapcsolva hagyták?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz szemesi69 #1614 üzenetére
A srác bénázott vele mert hozzá volt erősítve egy hangszóró is, a promós. De szerintem bontott volt. Most amiatt autóztam oda 100 km.-t., mert máshol nem volt így fehér. Ha valami nem tetszik, legfeljebb megy vissza.
Persze a FR megvolt. Nem ma kezdtem. lecsekkoltam még a knox státuszt is.
-
embe
nagyúr
válasz szemesi69 #1616 üzenetére
Na ne vedd már komolyan mait írtam! Köszi az eddigi segítségedet! Csak bosszant, hogy valszeg piszkálta valaki a telót előttem - meg az hogy ezen frissebb droid van, mint az S5-n.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
A töltőn nektek is orosz felirat van ?
-
embe
nagyúr
válasz szemesi69 #1622 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak az enyémen van ilyen felirat.
Meg amiatt is, hogy akkor nem haragudtál meg. Távol áll tőlem hogy én bárkit is megsértsek itt. Az S5 topicban is 1-2 állandóan marakodó embert én békítgettem. Igaz volt olyan amikor a modi úgy benézte a békítő szövegemet, hogy azt moderálta ki. Elfelejtett a lelkem visszaolvasni.
-
embe
nagyúr
Szia!
Már megelőzött szemesi69. Valszeg a teló nem tudja az OTG funkciót. A feleségemnek van ilyen telója, így nem tudom leellenőrizni a következőt. Volt olyan telóm ami szintén nemtudta, de ezzel az ES File Manager programmal lehetett böngészni a meghajtón, vagyis a pendrávon. Egy próbát megér.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz senior69 #1677 üzenetére
A videóban ha jól látom alkoholt ír. De én nem fújtam le semmivel, mert leszedtem a elrakást követően, majd ismét megpróbáltam. De a YT-on van több ilyen video. de természetesen saját felelősségre, mert törik ha megfeszíted.
De csak neked: Holnap - remélem lesz időm - meglesem azt, hogy van egy levett üvegfóliám. S5-ön volt. Most egy fóliára van téve. Megtisztítom alkohollal, és a tab kijelzőjére megnézem hogyan tapad. Majd beszámolok az eredményről. mert mint írtam, alkohollal még nem próbáltam tisztítani, csak a felrakást követően szedtem le és raktam ismét vissza mindig.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz senior69 #1679 üzenetére
Körömlakklemosót nehogy! Az haza is vágná. Festéket leszed, illetve szerintem lehet kicsit beopálosodna az üveg tőle.
S5-ön volt, de azt pár napja visszavittem a gsm boltba, mert gubanc volt az IMEI száma körül Most egy Nexus6-ot használok, de ezen hagyományos fólia van, igaz már megrendeltem az ebay-ról az edzett üveg fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Rendeltem egy S-view tokot a feleségemnek. Hogyan kell ezt beüzemelni? Találtam egy menüpontot, ahol aktiváltam. De lehet a tok "hibája" nem akar működni. Túl olcsó volt hogy igaz legyen.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest