- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfpeti
tag
Van már Cyanogen A5-re, de még erőteljesen béta vagy inkább alfa változat.
Lehet kis idő múlva megjelennek A3-ra is romok, biztos rootolás stb.Szerintem várj még egy kicsit, pár hetet, esetleg hónapot.
Nekem Tré- mobilos van. Kb 12 hulladékot rakott fel a trémobil, van amit leszedni se lehet, plussz az idegesítő tré mobil bootanimation.
Slim rom már van, de az is A5-re, és az is csak béta erőteljesen. Nincs rádió , sok minden nem működik.http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series
Ezen a linken nézelődj.
Lehet kis idő múlva jelennek meg romok.
-
gfpeti
tag
Cső!
Válaszolok!El lehet távolítani a gyári alkalmazásokat, de ehhez rootolni kell a telefont.
Tele van rakva szeméttel, azért foglal ennyi ramot.
Es task progival Autostartot blokkolni.
Root után lehet törölni a sok szemetet.
Eddig csak 4.4.4-hez találtam root-ot. 5.0.2-höz is van de garancivesztés miatt nem merik rootolni.
Nincs rá semmiylen custom rom, sajnos.Nem lehet "akármiylen romot rárakni
Azt nem próbáld meg :-) -
szemesi69
addikt
Van feloldó kodod? Nem a sim pinkódra gondolok. Gondolom nem adtak hozzá, ha esetleg visszazár, akkor szivsz rendesen. Ha ráteszel magyar romot független, vagy bármilyen szolgáltatóst, akkor sem fogsz otán frissíteni, mert portugál régió kódod van és azt nem fogja átírni sajnos, úgy tudom ahhoz már kell a root. Itt nem működik mint a régebbieknél, hogy beírtunk kódot és ki lehetett választani a régió kódot. Playen vannak appok hozzá, de mindegyikhez kell a root. Root kérdésben nem tudok segíteni, mert nincs rá igényem, tehát nem is próbálkozok vele, nem szeretném ha ugrana a garanciám.
-
szemesi69
addikt
"Telenoros vagyok, függetlenítve vettem a mobilt; Vodafone-os volt eredetileg." Az a kérdés, hogy csinálták a függetlenítést. Galaxy s-l jártam úgy, megvettem mint függetlent, akkor még kiessel frissítettem, erre hálózat feloldó kodot kért. Magyarán visszazárt, de ha jó csinálták meg, akkor elvileg nem zár vissza, de ez akkor fog kiderülni ha romolsz rajta. Bármelyik romot rá tudod tenni, független, szolgáltatós, bármelyik rá megy. A ram kezelésed teljesen jó, a legújabb verziókban már van intelligens kezelő, amivel ramot lehet felszabadítani.
Custom romról nem tudok nyilatkozni, nekem a gyári teljesen megfelel.
Ha ez az első androidos telefonod, akkor óvatosan a mokolással, mert könnyen lehet levélnehezéket, téglát csinálni belőle. Ismerd meg a gyári rendszert, nem biztos, hogy egy főzött rom jobb, általában elég bugosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest