- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hejja1234 #1497 üzenetére
Nem neked kell kapcsolgatni, LTE alatt nincs telefonhívás, kivéve, ha már neked elérhető a VoLTE. Ilyenkor a telefon automatikusan visszavált 3G módra. 3G alatt tudsz egyszerre beszélni és netezni.
Gond akkor van, ha ott, ahol vagy, csak LTE és GSM hálózat van. Sok helyen van így, a 3G-t már nem fejlesztik, így előfordulhat, hogy LTE hálózaton vagy, hívásod jön, a telefon nem talál 3G-t, átkapcsol GSM-re és EDGE-en már nem tudsz netezni hívás közben. -
zoo8800
veterán
válasz
kárátékutyá #1493 üzenetére
A Waze mostanában 3 telefonon is szarakodik, szinte használhatatlan.
-
kárátékutyá
őstag
Waze az utóbbi időben rakoncátlankodik nálam. Egy idő után nem talál hálózatot, megáll. Kilövöm, majd ha újra rábökök csak fekete képernyő fogad. Ilyenkor csak a telefon újraindítása segít. Ha szórakozik, Google Térképek akkor is simán navigál. Valakinek van ötlete vagy esetleg másnál is xarakodik?
-
Hejja1234
tag
Én már megint nem tudok netezni telefonálás közben, pedig a munkám miatt ez alapszintű elvárás lenne.
Se a wnw se az internet.telekom apn-nel.
Valakinek valami hasznos tanácsa van esetleg? -
törölt tag
Akinél szintén akad a Samsung billentyűzet, pl. Chrome bevitelkor, érdemes váltania a GBoard alkalmazásra. Pár napja tértem vissza rá és azóta megszűnt a probléma. Keressétek a Play Áruházban.
-
Sakira
tag
válasz
zoo8800 #1489 üzenetére
Most hogy újraindítottam a netet egyelőre úgy néz ki most jó. Remélem csak ez volt a gond, február óta van a telefon de nem volt ilyen gond vele csak olyan hogy láttam hogy újrakapcsolódik a wifire, de az is csak 1 nap 1-szer és ezt mások is írták, így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
-
Sakira
tag
Az mitől lehet hogy aktív internetkapcsolat (wifi és ugyanaz a net mióta megvan a telefon) teljesen belassul a Chrome. Az oldalakat lassan tölti be, a Facebook meg egyáltalán nem jön be. Ezt a napokba csinálja. Most a Chrome-al vagy a nettel van baj? Nem értem mert eddig semmi ilyen probléma nem volt. Max olyan volt hogy eldobta a wifit és újra csatlakozott.
-
Szabadh
tag
Az A3 2017 ben van több ablakos megjelnítés?
A tesztben ezt írják A5 nél. De ez nem csinál semmit rá.Pedig az elöző telefonom Galaxy Alpha tudta, és használható is volt. Pl. Youtube ment, és közben tudtam böngészöben netezni.A Galaxy A5 (2017) ismeri az osztott képernyős üzemmódot, amit az alkalmazásváltó hosszas megnyomásával csalogathatunk elő, legalábbis akkor, ha vagy a menüben álldogálunk épp, vagy olyan alkalmazást használunk, ami támogatja ezt. Ilyenkor választhatunk mellé egy másikat a listából, ezek egymás alá kerülnek, az elválasztó sávot húzogatva pedig meghatározhatjuk, hogy melyiknek mennyi teret engedünk.
-
tPedro_
őstag
Hamarabb kellett volna a topikot olvasnom. Xprotector foliat vettem a telora, de sajnos kicsi ra, meg az aktiv kijelzot se fedi le egeszen.
(Ahhoz kepest, hogy a honlapon kiemelik a minosegbiztositas fontossagat...)Telefonon azt mondta a holgy, hogy ez direkt van igy, mert kulonben a tok kikezdeni a folia szelet.
Abban egyeztunk meg, hogy kuldok kepet a telorol, es akkor orvosoljak a problemat. Kivancsi leszek. -
törölt tag
Hello.
Jelenleg ez az egész még csak találgatás, a lista bővülhet vagy szűkülhet (a mi modellünk verzióira értve is), majd az lesz a tény, amit a Samsung hivatalosan kiad. Egyszer, valamikor...
Persze, e hónapban, esetleg szeptember során még a Nugát érkezését várjuk. Oreo majd tavasszal...
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1469 üzenetére
A listán mi is ott vagyunk, a többi majd egyszer kiderül. Akár még igaz is lehet...
-
TomPack
őstag
válasz
Szerintem sok változás nem lesz.
A tavalyi A5-A3 széria már megkapta. Ott megváltozott a belállítások, a lehúzható roló! Olyan lett, mint ami most nekünk van. Én egész addig amíg megvettem magamnak, azt hittem a barátnőm A3-asán Nougat van.Még akkor sem tűnt fel a különbség, amikor a duplatapp-ot próbálgattam az alkalmazásváltón, ami a Nougattal került be mint értelmes újítás, de nem ment rajta, nem váltott át az utolsó használt alkalmazásra. Közben megtetszett a telefon, és mivel elromlott a tavalyi A5-öm, vettem egy ilyet. Akkor szembesültem a ténnyel, hogy ezen bizony még 6-os droid van.
-
törölt tag
válasz
[link] Mégsem Oreo lett, pedig nekem nagyon tetszett volna.
-
Szajo
őstag
válasz
kárátékutyá #1467 üzenetére
Van már egyáltalán valami hír, hogy várható a közeljövőben? (1honapon belül értem)
-
Karcub
senior tag
Még senkinek se jött a Nougat frissítés?
-
-
Szajo
őstag
De gondolom nem elég csak a bluetooth szimplán a kocsiban nem?
Hiszen ha nincs összekötve vagy épp beépítve ez a funkció úgy sem fog működni akárhogy próbálkozunk nem?
Tehát csak akkor jó gondolom ha azt az autó gyártó is úgy tervezte.
(Hacsak nincs erre valami OBDbe dugható kütyü vagy valami mókolás utólag) -
3800+
őstag
válasz
vilmaboy #1447 üzenetére
Újabb autókban van Bluetooth és az autotipushoz tartozó alkalmazással lehet ajtót nyitni, lekérdezni azokat az adatokat, amiket a belső kijelző kijelez... üzemanyag szint, futott km, gumi nyomás stb. Szóval ha olyan az autó, akkor csak egy bluetoothos telefon kell.
Egy astra j is tudja, nem kell hozzá Tesla.
-
törölt tag
Chrome-ot használok és Samsung billentyűzetet. Nagyon ritkán, de előfordult már velem is, hogy megváratott (ám nem jellemző rá). Ilyenkor esetleg érdemes lenne újraindítanod, lehet, valami beragadt, megfogta a telefont és az okozza. Ha sokszor fordul elő, az nem normális.
-
Sakira
tag
Milyen böngészőt használtok? Én a Chrome-t de eléggé zavaró hogy több mp-et kell várnom mire tudok írni a címsorba. (A billentyűzetet nem akarom lecserélni.) A Samsung böngészője milyen? Azt még nem használtam. Vagy ha esetleg van még jó alternatíva akkor letöltöm de általában azt szoktam használni amit a telefon kínál. Végső esetben töltök le valamit Play-ről.
-
vilmaboy
őstag
Hogy a mit csinálsz vele? Hogyan? Gsm modulos riasztó? Vagy hogy?
-
vilmaboy
őstag
Én is... el is akartam nyomni a poént 😀
-
vilmaboy
őstag
Lemostam párszor csap alatt... ennyi tapasztalatom van vele. Azt bírja...
-
-
válasz
#77646080 #1436 üzenetére
Hát a 2016-os modellre elöl-hátul gorilla glass-t írtak tavaly, gondolom ez is olyan lehet. Amúgy nagy poén lenne, ha erre műanyag hátlapot tettek volna, aztán meg elsunnyogják, mondván, hogy úgyis azt hiszi mindenki a tavalyi után, hogy üveg.
Amúgy meg eléggé vékonyra húzva minden anyag hajlékony, lásd üvegszál, alufólia.
-
dave987
aktív tag
válasz
TomPack #1432 üzenetére
A telefonokon nem ilyen törékeny üvegek hanem valami plasztik-üveg (plexi?) keverékek vannak. A3 2016om van, a hátlap egyik szélén egy kis részen el van válva körömnyi hézaggal, s ahogy nyomkodom úgy hajlik a hátlap. Szóval üvegnek éppen üveg ha már azt mondják minden telóra, csak épp nem "olyan" üveg.
Wikipedia így írja:alkali-aluminosilicate sheet glass.
Ez a Gorilla Glass -
törölt tag
Azért, hogy rövidre zárjuk a témát, a Samsung Magyarország honlapon, az élő cset felületen megkérdeztem. A Barbara nevű hölgy igen segítőkész volt és válasza szerint a hátlap üvegből készült.
-
jack982
senior tag
válasz
kárátékutyá #1428 üzenetére
MM-ben 60-ért megkapod a tavalyi modellt, kijelzője teljesen ugyanolyan mint az idei, végeredményben csak a kamera kitüremkedés ami zavaró lenne számomra.
Már alig várom hogy Black Friday akcióban megkaparintsam 10eft-ért -
Hejja1234
tag
Szerintem is tök egyértelmű, hogy műanyag a hátlap
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1425 üzenetére
Rendben, nincs ezzel semmi gond.
Szerintem üveg, a teszt szerint is az, de elfogadom, hogy ez lehet tévedés.
-
TomPack
őstag
Ennek a telefonnak a hátlapja műanyag? Mert én műanyagnak érzem, igaz sehol nem írják hogy üvegnek kéne lennie, de nem teljesen egyértelmű. A tavalyi széria üveg volt, és azt annak is éreztem.
-
vilmaboy
őstag
Ha energiagazdálkodási sémát használnak és közepes van megvan adva neki hogy tiltsa le a hálózati adat kapcsolatokat. Az én értelmezésemben ez azt jelenti hogy a wifi és a mobil internet kapcsolatokat lekapcsolj, ennek ellenére a telefon továbbra is wifin marad, megkapom az Msn és a Facebook üzeneteket illetve ugyanúgy megkapom a Gmail üzeneteket is. Nem kapcsolja ki a mobilodat kapcsolatokat sem Ez miért van
Sonyban a számon a kód a gsm alapot meghagyta, wifi - mobil adat letiltodik.
-
TomPack
őstag
válasz
somogyib #1417 üzenetére
A zárolt képernyőre gondolok. Ott most csak az értesítést írja ki, és le kell nyitni, hogy kiírja a küldő nevét és az üzenet első sorát.
A beállítások szerint meg kéne automatikusan jelennie. Eddig így használtam minden telómon, ezt szoktam meg, ez volt az alapbeállítás, de itt valahogy nem úgy működik. -
TomPack
őstag
A Messenger értesítések előnézetei nektek sem jelennek meg a zárképernyőn? Hogyan kell beállítani? Látszólag be van kapcsolva, de mégsem mutatja.
-
Essien
aktív tag
RadyR:
Asszony telefonját most vittük be , sima eMAG-os számlával garanciajegy nélkül . Gond nélkül szervizelték gariba.
-
deen04
tag
Váltottam Telenorról Vodára. Váltás óta jobban merül a telefonom. Eddig az éjszaka (kikapcsolt wifi és mobilnet) egy vízszintes vonalként jelent meg az akkuhasználatnál. Most kb ugyanolyan lejtős vonal mint egy átlagos napon. Találkozott valaki ilyennel? Lehet, hogy a Voda gyakrabban pingeli a telefonomat vagy mi lehet ez? Hálózat az 4G kb ugyanolyan térerővel mint korábban.
-
rolio1
tag
Ezt írtam én is, amikor kijött az orosz 7-es. Ha nem FL-re való firmware-t teszel fel, a knox ugrik.
Emiatt nem megy a Health, a Pass, a Secure folder és minden olyan, ami a knox védelmi rendszeren működik.
És soha többet nem is fog, mert a knox ugrás hardveres és végleges.Egy kapcsoló átkapcsol és csak alaplap csere segít.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest