- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgvelho
tag
válasz
kárátékutyá #4913 üzenetére
Igazad van, persze hogy nem omlik össze a világ, csak én így szeretném használni, mert egyrészt erre van optimalizálva, másrészt jobban tetszik a kinézete, áttekinthetőbb a menüje és sokkal egyszerűbb kezelni.
Egyébként tartaléknak vettem, merthogy ilyen méretű vetélytárs nincs és már nem is lesz a piacon.
Igaz, már az üveg hátlaptól és a C-type USB-től is idegenkedem, de még akkor is toronymagasan a legjobb választás a többihez képest. -
lgvelho
tag
válasz
kárátékutyá #4909 üzenetére
Pont így csináltam, azzal a különbséggel, hogy nem kellett gyári visszaállítás mert akkor kapcsoltam be először a telót. Első dolgom volt a frissítések keresésének kikapcsolása, wifi és SIM nélkül.
-
sherlock82
senior tag
válasz
kárátékutyá #4812 üzenetére
Én se tudom, hogy lehet, de egyébként még pontos is!
-
pcnet
addikt
válasz
kárátékutyá #4803 üzenetére
Nem használsz véletlenül Mi Bandet? S9 topicban olvastam hasonlót. Ott hívás indításkor váltott néma módra és Mi Fit volt a ludas.
-
válasz
kárátékutyá #4803 üzenetére
Nem használsz vmi profilozó appot?
-
Smiro
senior tag
válasz
kárátékutyá #3078 üzenetére
Mester kóddal belépve nem lehet valamin állítani esetleg?
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #3072 üzenetére
Tavaly 2 biztonsági patch érkezett. Bízom benne, hogy idén is lesz legalább egy update.
-
pcnet
addikt
válasz
kárátékutyá #3063 üzenetére
S7 is megkapta a decemberi biztonsági frissítést karácsony előtt.
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #3039 üzenetére
Nem tudom telepíteni mert azt írja ki, hogy nem telepíthető mert már van egy ugyanilyen app telepítve
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #3037 üzenetére
Mire használható? Vannak hasznos funkciók? Tényleg intelligens?
-
TH85
újonc
válasz
kárátékutyá #2750 üzenetére
Hm, ezt jó tudni
-
TH85
újonc
válasz
kárátékutyá #2748 üzenetére
Köszönöm!
Ezt megelőzően egy Samsung Ace 4-et használtam.
Ennek a 3 éves készüléknek is Super Amoled kijelzője van, persze generációkkal régebbi ugyan, de akkor ne ijedjek meg ettől a jelenségtől? -
válasz
kárátékutyá #2737 üzenetére
+1, nekem A3(6) után is minőségi ugrás, működésben legalábbis, pedig majdnem teljesen ugyanaz a két telefon. S4 mini ehhez képest egy tárcsás telefon.
Ma hajnalban kaptam sms-t, hogy mehetek a csomagért, de csak estére tudtam birtokba venni. Valamiért nagyon nem akarta átmásolni a smart switch az app-jaimat meg az appok adatait, de a heliummal is küzdeni kellett... Fura, mert eddig ezek igen jól teljesítettek.Eddig nagyon tetszik a telefon, egy dolgot leszámítva: a hangminősége kifejezetten pocsék az A3(6)-hoz képest! Ez a beszédhangra és a hangszóróra is vonatkozik, éles, test nélküli a hangja, híváskor rá kellett kérdeznem, kivel beszélek, annyira idegen volt... Remélem megszokás kérdése, illetve esetleg még az lehet, hogy így szólnak a vízálló hangszórók...
Az összeszerelés, anyaghasználat is kissé olcsóbbnak hat az utódmodellen, viszont a kijelzője jobban tetszik.
Ami még feltűnt: sokkal jobban melegszik, mint a régi. Töltés közben ment az adatmásolás és eléggé felmelegedett.
Debrecenben nincs valakinek egy tokja kölcsön egy hétre, amíg megjön az enyém kínából? -
canniball
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2737 üzenetére
Fene tudja, nekem amennyire kézreállt a S4mini így egy nap után az A3 annyira nem. Pont annyival nagyobb, nehezebb és csúszósabb, hogy az egykezes használathoz már kényelmetlen (holott teljesen átlagos méretű tenyerem van). Pedig pont azért választottam ezt mert kisebb készüléket nem nagyon láttam, gondoltam épp csak nagyobb, még jó lesz...
-
bul07
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2628 üzenetére
A5 2016 észere se venni, csak ha nagyon megnézed
És azért véd rendesen, nézd meg ezt a hozzászólásomat öcsém leejtett telefonjáról -
bul07
nagyúr
válasz
kárátékutyá #2624 üzenetére
-
zoo8800
veterán
válasz
kárátékutyá #2590 üzenetére
Én még várok egy kicsit 😁
-
Sakira
tag
válasz
kárátékutyá #2586 üzenetére
Az igen 😀
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kárátékutyá #2517 üzenetére
A3 2016-on nálam sem volt.
-
zoo8800
veterán
válasz
kárátékutyá #2509 üzenetére
Nekem is ilyen, és a facebook app is. A Messenger Lite jó, az nem jelzi. Gyakran a bejövő üzenetet se
-
galaxys80
veterán
válasz
kárátékutyá #2490 üzenetére
Még nem. Lévén, hogy 3 napos a készülék és most lakta be igazán. Elég morcos leszek, ha kezdhetem elölről az egészet.
-
TomPack
őstag
válasz
kárátékutyá #2471 üzenetére
Nem megy sajnos!
A simple-be sem tudom regisztrálni, nagyon buta kártyát kaptam. Na mindegy, maradok a klasszik megoldásnál! -
TomPack
őstag
válasz
kárátékutyá #2453 üzenetére
Na ez jó hír. Vajon működik nem PayPass-os bankkártyával is? Átnyergeltem a Gránitról K&H-ra, és ott elég sokat használtam. Viszont itt meg nem kaptam érintős kártyát, de legalább ingyen volt.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Nekem Otp Simple van. Van egy segèdlet hozzà, az alapjàn belőttem. Ha fizetsz fel kell oldani a telefont, ès úgy odatartani a terminàlhoz. Nàlam 10-ből 10szer működik.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Működik tökéletesen, próbálva.
-
galaxys80
veterán
válasz
kárátékutyá #2455 üzenetére
Akkor nem csodálom, hogy ingyen osztogatják a telefonhoz.
A kutya nem venné meg 30 körüli áron.
A legszebb az egészben, hogy még powerbanknak sem tudjuk használni, mert természetesen nincsen rajta Type-c bemenet.Én anno BlackFriday alkalmával kemény 2.000 Ft-ért vettem a JAM-et és az körberöhögi a Box-ot.
-
19870226
csendes tag
válasz
kárátékutyá #2288 üzenetére
Köszi!! Szuper!!
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #2199 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #2196 üzenetére
Nekem a telekom nem pakolt ilyen menüt
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #2193 üzenetére
Nem tálalok ilyen beállítási lehetőséget
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #2188 üzenetére
Minden megmaradt nálam (pár percig használtam, mielőtt toltam neki format-ot). Ám nyugodtabb vagyok, hogy tiszta rendszerrel indulok (amúgy sem tartok semmit sem a telefonon, minden a microSD/felhő tárhelyeken van).
Sakira - engem nem zavar, de még nem találtam rá megoldást (ha már kérdezted, ránéztem). Hátha más tud mondani valami hasznosat...
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #2185 üzenetére
a frissítéssel ugye megmarad belépve a google és samsung fiókba?!
elvesznek a hívásnaplók és az sms-ek?
a knox mappa tartalma is megmarad ? -
Karcub
senior tag
válasz
kárátékutyá #2132 üzenetére
Nem csak gmail, mindennel ezt csinálja szinte
Semmit nem hoz be, csak messenger,fb,insta megy -
TomPack
őstag
válasz
kárátékutyá #2085 üzenetére
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #2066 üzenetére
Akkor Te melyikre esküdsz?
-
C. s.
addikt
válasz
kárátékutyá #2069 üzenetére
Köszi szépen!
-
C. s.
addikt
válasz
kárátékutyá #2064 üzenetére
Köszi szépen az infót. Az ára is szimpatikusabb, és nincs szállítási díj meg várakozás.
Nemrég vettem kézbe, de ahogy raktam volna át a SIM-kártyát, kiderült, hogy nem fér bele a kb. 12×15 mm-es.
Ez rendben van? Lehet Magyarországon akkora SIM-et kapni, ami kisebb az enyémnél?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #2066 üzenetére
Itt ez a videó, látszik a végén főleg, mennyire "opálos" a fólia. Érdemes a végére tekerni.
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #2064 üzenetére
Szerintem meg jobb mint a nillkin, vagy bármelyik jobb aliexpress fólia.
Egy A3-on meg egy A5-ön is csak ezt használjuk. -
C. s.
addikt
válasz
kárátékutyá #2052 üzenetére
Köszi szépen, megnézem majd. Remélem, erre a cégre gondolsz, nálunk ez van.
kerxy:
Neked is köszi! Az nem olyasmi, ami csupán védőréteg és amivel használhatatlan? Vagy ez külön van a dobozban? (Majd holnap megyek érte, de nem olvastam, hogy raktak volna mellé ilyesmit.)
-
akos_ur
aktív tag
válasz
kárátékutyá #2052 üzenetére
igen, megnyomod a tárcsázót és a jobb felső sarokban vannak beállítások, és ott: utolsó nézet megnyitása/tárcsázó megnyitása
-
TomPack
őstag
válasz
kárátékutyá #2045 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Spóroljunk a kék leddel!
-
TomPack
őstag
válasz
kárátékutyá #2043 üzenetére
Használja más is folyamatosan kékfényszűrővel a telót, vagy csak én vagyok ennyire nemnormális?!
Kb. negyed állásba van tolva a csúszka, de ha kikapcsolom rá sem tudok nézni a kijelzőre, annyira csúnya. -
válasz
kárátékutyá #2006 üzenetére
Ez is a fórum mobil verziója, csak a böngészőben váltottál át asztali nézetre. Görgess le a lap aljára, ott van egy "Teljes verzió" link, azt nézd meg.
-
Armahun
addikt
válasz
kárátékutyá #2011 üzenetére
Legyen.
Csak nagyíts bele az index mondjuk bal oldali hasábjaba hogy a szöveg kilogjon a képből, nem fogja betordelni mert nem tudja.
A PH fórum meg mobil nézet.
És ezeken a teljes képek nem példák, tördelés róla volt szó az meg akkor van ha nagyító az oldalt.
De te tudod. -
Armahun
addikt
válasz
kárátékutyá #2006 üzenetére
Ez még mindig mobil nézet.
-
Armahun
addikt
válasz
kárátékutyá #1999 üzenetére
Mutasd nálad hogy néz ki, mert én ezt mindennek nevezném de szöveg tördelésnek nem. [kép]
-
Armahun
addikt
válasz
kárátékutyá #1997 üzenetére
Az is csak egy buta Chrome klón.
Meg szöveget sem tud tordelni, ellenben a betűk méretét össze vissza módosítja. -
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1995 üzenetére
Igen, utana lattam, amikor a topic vegere ertem.
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1989 üzenetére
Beallitasok - Zarolt kepernyo - Ertesitesek menupont alatt talalod.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #1989 üzenetére
Problem Solved
-
Karcub
senior tag
válasz
kárátékutyá #1971 üzenetére
Magyar függetlent raktam rá, nem F-es romot.
-
Kazasi
tag
válasz
kárátékutyá #1912 üzenetére
Szétfeszítette a gépházat...
Előfordul ilyen baleset sajnos.
-
Sakira
tag
válasz
kárátékutyá #1831 üzenetére
Úgy hogy én sok ikont meg widgetet használok. Így nem igazán érvényesül egy szép háttérkép. Így értettem
-
Sakira
tag
válasz
kárátékutyá #1826 üzenetére
Köszi
de általában gyári képpel használom a telót, mert nekem így a legáttekinthetőbb.
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1826 üzenetére
Általános tekintetben egyetértek, bár azt hozzá teszem: rengeteg Androidos eszköz volt már nálam (tulajdon vagy support miatt) és találkoztam néhány nagyon jó háttérrel, pl. a Motorola esetén.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #1807 üzenetére
Problem solved
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #1806 üzenetére
OTA termeszetesen.
-
gFOX89
csendes újonc
válasz
kárátékutyá #1778 üzenetére
Nem kellett babrálni.
Be sem léptem a fejlesztői módba! -
gFOX89
csendes újonc
válasz
kárátékutyá #1776 üzenetére
Sd nem volt benne, sim benne maradt, fiókokból kijelentkeztem.
Biztos ami biztos alapon smart switchben csináltam egy biztonsági mentést. De minden megmaradt a telefonon. Még a beállított ébresztés is!
Amennyire féltem a folyamattól...annyira egyszerű volt -
Karcub
senior tag
válasz
kárátékutyá #1766 üzenetére
Ha előtte kijelentkezel minden fiókból, akkor nem lesz ilyen gondod.
-
bastya2100
tag
válasz
kárátékutyá #1769 üzenetére
A z5 compact valóban jó alternatíva lenne, ebben az árba...de használtan is 65-70 ...nem mellesleg szerintem úgy, hogy 4,6-os azon felül még a vezérlőgombok is levesznek a méretből, vastagabb is, érzetre is jóval kisebb a kijelző
. Használtan kitudja milyen lesz az akksi idő, és még hiába a garancia belelehet futni egy két zsákba cicába
. Az a3-ban minden benne van amire igénye van, egyedül a teljesítmény ami játékoknál kisebb kompromisszumokkal jár
-
KPistike
aktív tag
válasz
kárátékutyá #1759 üzenetére
A320FL-nél nem kell hibakeresés - csak Hangerő le + Home gomb + Power együttes nyomása, majd Hangerő fel, és rádugni a PC-hez / notebookhoz csatlakoztatott adatkábelre. Hogy e művelet előtt, vagy utána indul Odin, nem számít, a kifejtett image-k tallózása előtt jelezzen a program kapcsolatot a készülékkel.
Mondjuk, az Androidban beállított kapcsolók szerintem nem nagyon lehetnek hatással a fenti módon indított készülékre, ráadásul pont azt a rendszert csapjuk felül egy gyári alapra állított újabbal.
Kb olyan a helyzet, mint amikor Linux / Windows telepítő lemezről indítjuk a PC-t, hogy formázással újratelepítsük a rendszert - a merevlemezen lévő rendszer pl. tűzfalának beállításai a telepítőre nincsenek hatással. -
GEPESZ66
veterán
válasz
kárátékutyá #1759 üzenetére
Igen,A3 2016-nál kellett.
-
bastya2100
tag
válasz
kárátékutyá #1731 üzenetére
ÉN nem értem miért kell ennyit várni egy rendszerre :$
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1713 üzenetére
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a3/SM-A320FL/
Amúgy ha a firmwares menüben csak beírod, hogy " A320fl " és rákeresel kiobja az összeset, köztük ezeket is.
-
mr_palko
csendes tag
válasz
kárátékutyá #1711 üzenetére
Pl.:
ez -
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1688 üzenetére
szolgáltatója válogatja..
-
válasz
kárátékutyá #1588 üzenetére
Nem hiszem. De ahogy a videót elnézem, az A3(6)-on nagyon nem ilyen a 7.0.
-
válasz
kárátékutyá #1584 üzenetére
A3-nál? Meglepődnék rajta, A5-nél kisebb képernyőre nem hajlandóak engedni a split screent Samsungék.
-
válasz
kárátékutyá #1578 üzenetére
Én sírtam a legjobban, de kezdem megszokni. Ugyan majdnem minden tekintetben rosszabb a 6.0-nál, viszont üzemidőben (talán) jobb, ezért sok hibáját megbocsátom.
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1578 üzenetére
Folyamatosan követem a többi verzió híreit is. Tény, hogy olyan is van, akit említettél. Puding próbája az evés.
-
vilmaboy
őstag
válasz
kárátékutyá #1493 üzenetére
Én nagyon rég óta sygic-et használok. Teszi a dolgát és sosincs baj vele. Ingyenes az app és a térképei is.
-
zoo8800
veterán
válasz
kárátékutyá #1493 üzenetére
A Waze mostanában 3 telefonon is szarakodik, szinte használhatatlan.
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1469 üzenetére
A listán mi is ott vagyunk, a többi majd egyszer kiderül. Akár még igaz is lehet...
-
TomPack
őstag
válasz
Szerintem sok változás nem lesz.
A tavalyi A5-A3 széria már megkapta. Ott megváltozott a belállítások, a lehúzható roló! Olyan lett, mint ami most nekünk van. Én egész addig amíg megvettem magamnak, azt hittem a barátnőm A3-asán Nougat van.Még akkor sem tűnt fel a különbség, amikor a duplatapp-ot próbálgattam az alkalmazásváltón, ami a Nougattal került be mint értelmes újítás, de nem ment rajta, nem váltott át az utolsó használt alkalmazásra. Közben megtetszett a telefon, és mivel elromlott a tavalyi A5-öm, vettem egy ilyet. Akkor szembesültem a ténnyel, hogy ezen bizony még 6-os droid van.
-
törölt tag
válasz
[link] Mégsem Oreo lett, pedig nekem nagyon tetszett volna.
-
Szajo
őstag
válasz
kárátékutyá #1467 üzenetére
Van már egyáltalán valami hír, hogy várható a közeljövőben? (1honapon belül értem)
-
jack982
senior tag
válasz
kárátékutyá #1428 üzenetére
MM-ben 60-ért megkapod a tavalyi modellt, kijelzője teljesen ugyanolyan mint az idei, végeredményben csak a kamera kitüremkedés ami zavaró lenne számomra.
Már alig várom hogy Black Friday akcióban megkaparintsam 10eft-ért -
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1425 üzenetére
Rendben, nincs ezzel semmi gond.
Szerintem üveg, a teszt szerint is az, de elfogadom, hogy ez lehet tévedés.
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1355 üzenetére
Tuti, hogy eredetit kaptál?
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. -
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1352 üzenetére
Gyárit használjuk két A3-on is. Messze az eddigi legjobb a kínai csodák közül.
Egyedül a nillkin volt jó, de az ár/érték aránya, meg a 3-4 hetes szállítás miatt az kiesik.Én bátran ajánlom a gyárit.
-
kutga
félisten
válasz
kárátékutyá #1352 üzenetére
Kici, ócó, kínai.
-
3800+
őstag
válasz
kárátékutyá #1216 üzenetére
Én is a sestore-on vettem 67-ért, tegnap érkezett meg. Első benyomás: imádom
Ennél szebb telefont még nem fogtam a kezemben. Még ismerkedünk...
-
edari
őstag
válasz
kárátékutyá #1216 üzenetére
Gondoltam hogy így lesz, ezért vettem meg gyorsan.
-
blt.62
őstag
válasz
kárátékutyá #1165 üzenetére
Persze igazad van. Majd megszokom én is hogy nincs. Holnap elviszik az s6-om és egyáltalán nem fáj a szívem mert ez nagyon bejön. Rakattam rá üvegfóliát és szeretnék egy vékony kemény szilikon hátlapot rá. De az is lehet hogy nem veszek rá mert eddig minden használt mobilom karcmentes volt. Az s6 is az és így adnak érte 50 ezret. Ha karcos akkor 47-et. 3 ezerért neméri meg vigyázni rá.
-
dave987
aktív tag
válasz
kárátékutyá #1129 üzenetére
Megnyitod az alkalmazásváltó,fent jobbról 3 pont, Alkalmazások zárolása. 2016osnál Nougattal így kell.
-
cinemazealot
addikt
válasz
kárátékutyá #1122 üzenetére
Nocsak, fél év alatt ~100-ról 67,5 eFt-ra ment az ára. Tök jó!
A MM akció egyébként július 18-ig tart.
-
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1123 üzenetére
Szia!
Szerintem jól döntöttél, 67 000 forintért egy megbízható eszközt kaptál, ami még piszok jól is néz ki.
A két említett parancsikon eltüntethető/lecserélhető.
Beállítások → Zárolt képernyő és védelem → Információk → Alkalmazás parancsikonok útvonalon.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #1122 üzenetére
Egy kérdésem van csak. A zárolási képernyő aljáról a telefon és a fényképező ikont el lehet tüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- TP-LINK routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fotó állvány eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest