- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
jack982 #5189 üzenetére
Azért jobban nézne ki, ha használnád a Link gombot, nem kell hozzá űrhajós kiképzés - és nem tekintem elfogadható érvnek a "mobilról vagyok" tőmondatot.
Másodjára, ezt a hivatkozást első alkalommal is írhattad volna - bár csak tippelek, de esélyesen HardSanyeee is arra a válaszra jutott volna egy "https://spigen.hu" beírásra, amit én reagáltam.Ez egy fórum, nem sms gyorsasági bajnokság, ami itt megjelenik, csak arra tudunk reagálni - hogy amögött mást is kívánt valaki közölni, nem látszik. Valamint több karaktert is lehet használni egy-egy hozzászólásban, mint az oldschool 160 - bár ez Neked is összejött.
-
KPistike
aktív tag
válasz
jack982 #5184 üzenetére
Minő meglepetés, A3 2017-re csak kétféle szilikon burok van náluk. Kijelzőre semmi. Kösz!
-
Gyulus76
aktív tag
-
Zso83
tag
válasz
jack982 #4984 üzenetére
LOL! Augusztusi a frissítés??? Gratulálok Samsung... A családban egy középkategóriás Huawei telóra (amit júniusban vettünk) július óta szinte minden hónapban kijött a legújabb frissítés, most konkrétan azon az október 1. frissítés van. Sanszos, hogy a következő telóm nem Samsung lesz...
-
pcnet
addikt
-
-
törölt tag
válasz
jack982 #4415 üzenetére
Most is ott van, de ne felejtsd el: csak bizonyos appok (és azok sem teljesen) mozgathatóak át.
-
KPistike
aktív tag
válasz
jack982 #2725 üzenetére
Üdv!
Sakira jól írja az elérhetőséget, ilyet kellene látnod:
Szerk.: Elkéstem - de ennek örülök is, mert sikered lett
canniball @ 2726: Azóta olvasgattam a fejlesztő válaszait mind az ingyenes, mind a + program alatt, állítása szerint a Samu szigorított a policy-n 6.0.1-től felfelé, emiatt nem jeleníti meg az alkalmazás az akku töltések számát. Nem igazán értem az okát, amivel Samu ezt tudná igazolni - igaz, ELM szerverek címeit is elég gyakran változtatgatják, némileg nehezítve a munkámat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest